Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Tvam Almond Og Honey Face Scrub Og Body Polisher Review - MOTE 2023
Tvam Almond Og Honey Face Scrub Og Body Polisher Review - MOTE 2023
Anonim

Tvam Almond Og Honey Face Scrub Og Body Polisher Review

Hei IMBB-venner ….

Jeg vurderer her i dag, dette ansiktsskrubb som jeg kjøpte på nettet fra denne nettsiden - skjønnhetsnaturelle rundt en måned tilbake. På samme måte som din rensende toning-fuktighetsgivende, er en viktig del av den ukentlige hudrutinen peeling. Du kan bruke ansikts scrubs, microdermabrasion kits eller peeling avhengig av hudtype og følsomhet. Peels jobber for å lyse huden ved å fjerne døde hudceller med melkesyre eller juice syrer. Scrubs arbeider for å fjerne død hud manuelt. Jeg har brukt Neutrogena dyp, ren skrubbe i mer enn 2 år og var fornøyd med den. Imidlertid ble jeg kjedelig med å bruke det, så begynte å lete etter alternativer og fikk denne skrubbe fra merket Tvam.

Image
Image

Hva Selskapet hevder: Almond & Honey Face Scrub & Body Polisher exfolierer forsiktig og renser huden din med myke mandler, naturlig honning, aloe vera og rosenvann. Skru av de døde lagene for å avsløre overdådig, revitalisert hud!

Image
Image

Pris- INR 285 + 50 Leveringsgebyr ved e-butikkens skjønnhets naturelle. Jeg vil snart dele min shoppingopplevelse med denne nettsiden.

Antall-50 GMS

Image
Image

Fordelte ytelser:

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

emballasje Emballasjen er enkel, kommer i en rund, solid plastrør / krukke. Det er ganske som hvordan aroma magiske ansiktspakker er pakket.

* Nå er dette mengden skrubbe da jeg mottok den, den er som bare halvparten fylt.
* Nå er dette mengden skrubbe da jeg mottok den, den er som bare halvparten fylt.

Swatch of the Scrub:

Image
Image

Min erfaring med Tvam Almond and Honey Face Scrub og Body Polisher: Det første jeg merket om denne skrubbe er den fantastiske guddommelige lukten …: sminke:: sminke: Den har denne fantastiske rose / blomsterduften som jeg virkelig liker. Skrubbingen er klar gelbasert og inneholder partikler av mandel, valnøtt og aprikosskall for skrubbingen. Skrubbepartiklene er bare litt harde, ikke veldig harde på huden og slitesterkt, for å gjøre deres skrubbingsarbeid godt. Siden denne skrubbe er høy på naturlige ingredienser, føles det veldig eksotisk å bruke. Hver gang jeg bruker den, føles huden myk, myk og glatt, og det er en liten glød. Skrubbingen tørker ikke ut huden min eller gjør den fet etter bruk, så jeg spruter bare litt rosevann etter det, og jeg er sortert. Jeg har ekstremt følsom hud, så jeg er alltid på utkikk etter produkter som består av naturlige ingredienser, mindre kjemikalier og denne skrubbingen har virkelig imponert meg med kvaliteten og effektene. Det eneste som virkelig plager meg om denne skrubbingen er mengden jeg fikk for prisen. Samlet er jeg fornøyd med denne skrubbingen og ville definitivt tilbakekjøp hvis jeg ikke kommer over bedre alternativer.

Pros av Tvam Almond Og Honey Face Scrub Og Body Polisher:

• Duften er forlokkende. • Skrubbepartiklene er ikke sterke på huden. • Lever huden myk, glatt etter hver bruk sammen med en subtil glød. • Inneholder hudvennlige naturlige ingredienser. • Skader ikke eller irriterer selv ekstremt følsom hud.

Cons av Tvam Almond Og Honey Face Scrub Og Body Polisher:

• Den 50gms kvantiteten som tilbys til prisen, er for mindre etter min mening. Så jeg kan ikke kalle det et budsjettprodukt. Jeg bruker det bare for ansiktsfjerning, og jeg kan ikke engang forestille seg å bruke den som en kroppskrubbe / polerer: yikes: • Emballasjertype emballasje er litt unimpressiv.: nonono: En tube type emballasje ville vært enklere å bruke og mer reisevennlig også. • Jeg har ikke sett dette merket på butikkene ennå, så det må kjøpes fra nettbutikken. Skrubbingen som ble sendt til meg, har produksjonsdato i august 2009. Selv om den har utløpsdato frem til 2012, er ikke bortskjemt eller ikke reagert på huden min, gjør jeg et poeng å kjøpe produkter med friske pakkedatoer når jeg motvirker shopping. Dette var en liten skuffelse.

IMBB RATING- 3.85 ON 5:-*:-*:-*:-*

Har du brukt Tvam Almond And Honey Face Scrub og Body Polisher? Vennligst rate i boksen under

Les også: Almond Helse og skjønnhet fordeler Biotique Seaweed Eye Gel & Almond Under Eye Cream Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Hjemmelaget Body Scrub Oppskrifter Med Kitchen Ingredients 5 Fabulous Scrubs for Summere fra kjøkkenet Blossom Kochhar's Almond Moisturizing Lotion Biotique Body Polisher

Populært emne