Belter-Den mest underminerte men viktigste tilbehør!

Hei elskede hows det nye året kommer opp for deg? Fortsetter å holde fast ved det nye årets oppløsninger? Jeg brøt noen, men jeg prøver å holde noen andre .. hehehe. Vel, jeg må fortsatt jobbe mer med min ikke-latiske oppløsning og det er derfor, til tross for at jeg har mange ideer til blogging, har jeg ikke skrevet mye .. men nå er jeg her og presenterer ideen min og min allerste artikkel av 2011 og i fremtiden vil det sikkert komme!

Nå-en-dager må jeg si at jeg er avhengig av "kraften" av belter. Jeg har nettopp begynt å inkorporere mer fargede belter og trykte bånd i garderoben min, så jeg forventer at tallet øker betydelig. Jeg tror at en flott og veldig billig måte å ta på seg en antrekk i en helt annen retning er å legge til et belte!

Belter kan brukes med: - Jeans eller khakis - Dressbukser - Skjørt - Shorts - Skorts (det er et kryss mellom et skjørt og shorts - en stor hit i USA) - Lang tunika - Overdimensjonert tank top eller t-skjorte - Kjoler

* Belter kan ta en solid skift kjole eller et monokromt hode til tå ser og bump opp interessen eller chic faktor på hva ellers hvem som er en "savner" i stedet for å treffe!

* Et interessant eller intrikat belte som er lagt til i alt svart antrekk eller utskriftskjole, kan bare være den rette finishen.

* Luxe belter kan være showtoppere og kan tjene en ekstra funksjon ved å trekke øyet vekk fra problemområder.

* Belter er en fantastisk måte å lage en kvinne med en rett opp og ned kroppstype, se ut som om hun har kurver ved å se i midjen for å lage illustrasjonen av kvinnekurver.

* Det er så mange forskjellige stiler og former å velge mellom i belte. Alternativene er for mange til detaljer her, men du kan enkelt finne det du leter etter for å komplimentere enhver kroppstype eller fullføre noe antrekk.

* Kino og brede belter (2 til 4 tommer) er flott tilbehør for å sette av en solid eller trykt kjole, gensere kjoler, blazers, skjorter og bluser. Det er så mange kreative stiler å velge mellom, dobbeltspenn, twish lås, vevd, obi-stil, korsett, ornamenterte spenner og brosjebelter, listen er uendelig ettersom beltedesignene blir mer kreative.

* Tynne belter (1/2 til 1 3/4 inches) - Du kan få mange forskjellige utseende med bånd i denne størrelsen. De kan være lagdelt, slitt i par eller slungte lavt på hofter.

* Wraps- Du kan kjøpe de ekstra lange og bruke dem som vikle rundt belter. De kommer dem med rocker studs og pigger eller grommets, brights farger, metalltoner og dyr utskrifter.

* Kontor Belter- Du kan også velge dine klassiske flettede, vevde og lærstiler for karriereutstyr.

Men nøkkelen her for å avgjøre hvilken type belte fungerer bra ikke bare med antrekket ditt, men med din kroppstype:

* Sashes- Disse skjerflignende belter bæres løst på eller litt over hofter. De ser bra ut med en lang skjorte eller kjole. Kvinner med "pæreformede" kropper bør unngå denne beltemodellen, da det vil gi mer masse til midtseksjonen og hofter.

* Tynne lærbelter- For det meste ser denne stilen stor ut med jeans eller andre bukser som har beltestropper. Men hvis du pleier å ha en mindre midje, men større hofter, må du sørge for at buksene passer godt før du prøver å holde dem opp med et belte. Lærbelter eller lignende tynnere stiler vil ha en tendens til å trekke på ryggen og kutte i ryggen og hofter hvis buksene ikke har den riktige størrelsen.

* Bred spenne belter- Disse refererer til lærbelter (eller noe materiale egentlig) som er minst to til tre inches brede og har en dekorativ spenne. Disse ser bra ut sitter rett over hofter som spenne vil trekke oppmerksomheten vekk fra hofteområdet.

* Cinch belter- Igjen, ikke for hver pluss-størrelse kvinne, har denne beltemodellen enten en krok og et øye eller velcro-lukning på baksiden eller baksiden. De spenner fra tre inches bred til ca åtte inches. De tykkere belter er også kjent som korsettbelter da de er slitt som den stilen av undertøy. De kan være mae fra lær (eller det er ekvivalent) eller elastisk. Kvinner med små mage- og hofteområder vil ha størst nytte av disse belter.

* Kjede belter- Legg litt glimmer og flakk til et par jeans eller en lang tunika. Denne stilen vil passe godt på nesten hvilken som helst kroppstype, da designet vil trekke oppmerksomhet vekk fra problemområdene dine. Mange av disse belter leveres med utvidelser, slik at de kan passe alle pluss størrelsesdame.

* Tie belter- Disse er laget av lærbånd og en slags pynt som skaller, mynter eller plater. De knytter seg foran og kan brukes med eller uten beltestropper.

Som du kan se: dette er det enkleste prisgunstige tilbehøret som hver fashionista aldri burde gjøre uten. Så hva belte har du på deg i dag?

Les også:

Hvordan bruke smykker og mote tilbehør Hvordan bruke skjerf, hvordan å binde skjerf Cardigans: Hvordan bruke en cardigan genser Hvordan bruke Plaid (Tartan) Mønster Gensere Kjoler: Hvordan Stil en Gensere Kjole Hvordan bli gravid

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 07 2020