LA Colours Baked Eyeshadow - Anmeldelse

Jeg kom over denne øyenskygge quad mens du surfer på nettstedet for kirsebærkultur. Pakken, farger, pris og ideen om bakte øyenskygge fristet meg til å prøve dette ut.

Dette er det andre L.A. Colors-produktet jeg noensinne har prøvd. Den første var deres 5 farger Metallic Eyeshadow Palette, og det var ganske bra for prisen, men litt for glitrende for min smak.

LA Colors bakte øyenskygge quad kommer med 4 koordinerte farger i et gjennomsiktig, svart kompakt tilfelle med en svampespissapplikator. Jeg har min i Galaxy (alle deres quads er oppkalt etter romtemaer!), Som er en vakker bronsepalett, men de har denne quad i 14 andre kombinasjoner: alt fra grunnrøyket til blues, pinks, greener, purples og andre.

Disse er tilgjengelige på kirsebærkultur og hvor som helst du kan finne LA Colors kosmetikk. Netto vekt.: 5.5g

Pris: $ 3,50 - $ 4 avhengig av hvor du får det fra.

Ideen til en bakt øyenskygge

Bakt øyenskygge er en presset skygge som vanligvis er bakt på fliser av solen. Det er vanligvis sheerer i dekning enn en vanlig presset skygge, men er mer intens når den påføres våt og skal vare lenger. LA Farger Bakte Øyenskygge Kirsebærkulturen beskriver disse som "... elegant kompakt med fire fargekoordinert nyanser, kontur og fremhevende øyne, med intens, men brukbar farge." INGREDIENSER: Glimmer, dimetikon, oktyldodecylstearoylstearat, mineralolje, magnesiumaluminiumsilikat, isopropylmyristat, metylparaben, propylparaben, etc.

Hva jeg elsker:

• Pris: Den quad kommer med 4 sjenerøse øyenskygger for bare $ 3,5- $ 4. Det er en god del for en god kvalitet øyenskygge quad som bør vare ganske lang tid.

• Farger: Hver quad kommer med 4 skygger som utfyller hverandre perfekt for å skape et komplett øyeutseende. Med 15 quads å velge mellom, er alle nødt til å finne minst 1 fargekombinasjon som de absolutt elsker. Den store delen er at med en quad som dette kan flere utseende opprettes ved å bruke en eller alle fire skygger avhengig av nøytral eller dramatisk du vil ha utseendet til.

(Venstre: Tørr søknad; Høyre: Våt applikasjon - begge uten primere og farget med fingrene)

• Blanding: Disse skyggene kan enkelt blandes med en hvilken som helst myk øyeskygge børste. • Tørr / våt applikasjon: Denne quad er ment for både tørre og våte applikasjoner. Som med de fleste bakte øyenskygge, kommer de av veldig ren når de påføres tørr, men farge er byggbar og viser godt når de brukes med en primer. Den faktiske verdien av skyggene er imidlertid når du bruker disse våtene. Fargene er mye mer dramatiske og intense, og holder seg på lang og lang tid, selv uten primer. • Bruk som eyeliner: Når de blir våte, kan de mørke fargene i quads helt fungere som dramatiske eyelinere for å være paret med nøytralt, hverdagslig utseende. • Lang slitasje: Fargene holder på i så lenge som 18-20 timer når de blir våt. Jeg anbefaler bruk av en primer for å gjøre fargene pop og unngå krølling, men selv i tilfeller der du ikke bruker en primer, er de ganske lange på seg. • Minimal utfall: Når det brukes vått, er det absolutt ingen fall-out som er flott! Det er imidlertid et lite fall ut når du bruker disse skyggene tørre. Ingenting så ille, men du må fortsatt ta vare på utfallet. • Bra for å reise: Dette er en komplett quad for å reise. Flere utseende kan opprettes med en enkelt quad og sparer tid og krefter for å bære flere nyanser av skygger. Men jeg skulle ønske det kom med et speil og en bedre applikator fordi du måtte bære de med denne quad. • Shimmer ikke OTT: Shimmer innholdet i min quad er ikke for mye og ser ikke ut til dramatisk. Det kan imidlertid være quads hvor shimmer kan være for mye for en dagtid utseende.

Det jeg ikke elsker:

• Emballasje: Emballasjen er gjennomsnittlig. Selv om jeg liker det, kan du se alle fargene i saken, det ser fortsatt litt billig ut, men så for et billig produkt, kommer jeg ikke til å være for kresen om det. Jo større problem jeg har med saken er at den ikke åpner på en gang til tider. • Ren når det gjelder tørr: Jeg vet at de bakte skyggene vanligvis er rene på egen hånd, men jeg ønsker virkelig at børsten min ville ha plukket litt mer farge uten å fuke den siden fargene er så nydelige for en slitasje på dagen. • Applicator: Applikatoren er helt ubrukelig bortsett fra kanskje når du vil bruke farge på tårkanalen din. • Sartet tilfelle: På grunn av kuleformens kuppelform er det fallfall i selve saken når du bruker en børste for å hente opp fargene. • Chalky: Disse skyggene kan også gå litt svakt når de brukes tørre. • Tilgjengelighet: Ikke tilgjengelig i indiske butikker. Kun funnet på nettet som krever et kredittkort. • Fragile: Både paletten og skyggene er ganske skjøre og kan bryte hvis de faller.

Vurdering: 3,5 stjerner Tilbakekjøp? Ja! Alt i alt, disse er gode quads spesielt for intens utseende som fargene ser fantastisk ut når de blir våte. Så vidt tørr søknaden går, er jeg ikke så imponert. De andre store plussene for meg er hvor billige disse palettene er og det fantastiske spekteret av farger de kommer inn.Ikke et viktig element, men jeg ville tilbakekjøp dem som jeg virkelig er fascinert med andre farger, og bare tror de vil se for pen ut i min samling.

Har du brukt LA Colors Baked Eyeshadow? Vennligst rate i boksen under

Les også: Kroppsbutikken bakt til siste blush - Coral, Petal Swatches, Photos Purple Eye Makeup ved hjelp av MAC Marvel, Bourjois Baked Eyeshadow LA Farger Auto Lip Liner Burgundy Review, Swatch LA Girl Luxury Creme Lip Color Rendezvous, Inspirasjon gjennomgang LA Colors Nail Polish Remover Pads Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: