NYX Mosaic Powder Blush

Hei alle på IMBB ... 🙂 Det har vært lenge jeg har ikke vurdert noe fra NYX .... Så her er min anmeldelse på NYX mosaikkpulver ... Jeg kjøpte dette rundt 2 måneder tilbake, så trodde det var min rettferdige plikt å dele min erfaring med dette produktet med dere alle her 😀 😀 😀

Hva NYX påstander om produktet NYX Mosaic Powder er en sammensmelting av fem lysende nyanser i ett. NYX Mosaic Powder passer sammen for å matche din hudtype for perfekt glans og glød! Som en lysbryter for ansiktet, skaper denne medleyen med fem lysgivere en blendende glød for hver hudtone. Vår Mosaic Powder Blush kan brukes på kinn, øyne og til og med lepper. Mineralbasert formel fremhever, hydrater og bidrar til å beskytte huden.

ingredienser

Glimmer, talkum, sinkstearat, kaolin, 2-etylheksylpalmitat, mineralolje, B.H.T., metylparaben og propylparaben. Kan inneholde: Ultramarine Pink (CI 77007), Ultramarine Blue (CI 77007), Rød jernoksid (CI 77491), Gul jernoksid (CI 77492), Svart jernoksid (CI 77499), Brun jernoksid (CI 77491/2 / 9), Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), D & C Red No.7 (CI 15850: 1), D & C Red No.6 (CI 15850), FD & C Yellow No.5 (Cl 19140: 1) eller manganviolett (CI 77742).

Pris- $ 8, koster rundt INR 500 med frakt. Antall-Netto WT. 0,22 oz (6,5 g)

Skygge tilgjengelig

Mosaikkpulveret kommer i 12 interessante nyanser.

Skyggen jeg har er MPB 04-PEACHY.

Swatch

Alle fem nyanser individuelt

Dette er den kombinerte effekten av alle 5 farger, som du får når du virker på penselen på hele mosaikkpulveret.

Ps * for å få den ovennevnte prøveprøven jeg måtte ta mye produkt ... ..

Min erfaring med NYX Mosaic Powder Blush

Den fulle første utseendet på dette mosaikkpulveret fascinerte meg mye. Jeg bestilte det uten selv å sjekke om vurderinger eller stikkord og jeg er glad jeg gjorde  Jeg liker konseptet med dette mosaikkpulveret, det er et allsidig produkt som du kan bruke på flere måter, som som en rødme, høylys, bronse, øyenskygge. Jeg bruker til og med en av sin mørke nyanse for å konturere nesen og kinnene noen ganger. Jeg kan også enkelt bruke dette produktet lett over hele ansiktet, og jeg føler at den samlede effekten av denne spesielle skyggefersken er ganske nær MAC-mineralsk hudfinish eller Revlon-fargestopp med mineralfinpulver. Når jeg brukte den med en lett hånd over hele ansiktet, la jeg merke til at det gir en subtil glød til ansiktet, som jeg virkelig liker. Tekstur av mosaikkpulver er fint, glatt og smelter lett inn i huden. Pigmentering av denne skyggen er ikke så stor, og du trenger mye produkt hvis du trenger å få litt god ferskenfarge rødme på kinnene dine. Så jeg vil anbefale denne skyggen peachy til jenter med veldig rettferdig / rettferdig til middels hudtone. Også dette mosaikkpulveret er ikke helt skinnende, men det har ekstremt fint / knapt synlig glimmer i det som bare gir en glød til ansiktet, men ingenting veldig OTT-over toppen. Emballasjen til produktet er anstendig, kommer i lett svart plastbeholder akkurat som kremblussene. Totalt sett er det et fab og interessant multifunksjonsprodukt fra NYX som jeg absolutt vil anbefale til alle som er på utkikk etter en blush cum highlighter cum bronzer 😀 😀

Hva er bra om NYX Mosaic Powder Blush

• Er et multifunksjons-allsidig produkt. • Legger til en subtil glød i ansiktet når den brukes med en lett hånd på hele ansiktet. • 12 interessante nyanser å velge mellom. • Pudders tekstur er myk, jevn blander lett og føles lett på ansiktet. • Kompakt, lett, reisevennlig emballasje. • Det har mineralinnhold som glimmer, titandioksid. • NYX tester aldri sine produkter på dyr.

Hva er ikke så bra om NYX Mosaic Powder Blush

• Det er litt vanskelig å hente individuelle farger fra dette mosaikkpulveret med en vanlig rødme børste, enten jeg må bruke fingrene eller en blyantpensel  • Pigmentering av produktet er gjennomsnittlig, og du trenger mye av det for å dukke opp på ansiktet ditt. • NYX-produkter er ikke lett tilgjengelige i India.  • Emballasje har ingen speil eller applikator. • Inneholder parabener. :slå:

IMBB Rating- 3,85 PÅ 5: - *: - *: - *: - *

:Takk skal du ha:

NYX Powder Blush Stone NYX Powder Blush Pinched NYX Blush Mocha

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: