Kropps butikk Wild Cherry Puree Body Lotion Review

Pris: - Rs 495 / - Netto mengde: - 250 ml

Dette er mitt første innlegg på IMBB, og jeg er veldig spent!

Jeg har satt på dette lenge, lurer på hvilket produkt jeg starter med: p Nå er jeg endelig klar.

Dette "Wild Cherry" -området lukter ganske subtilt og mildt. Jeg graver ærlig fruktig luktende produkter og for å være ærlig var jeg litt tøft mot å prøve dette fordi jeg trodde det ville være noe "sirupaktig" luktende produkt. Men jeg ble vist feil! Faktisk kunne jeg ikke motstå dette da jeg testet noe på hånden min.

Hva kan det skryte av?

"En lett, gelbasert kroppsfuktighetskrem, beriket med tantalizing wild kirsebær. Lett absorbert og ikke-fettete, nærer det forholdene og fuktgjør huden slik at den blir myk og smidig. Gir fuktighet som varer opptil 12 timer. “ Og det er faktisk sant til det det sier. Kremet er ikke en tung gooey, men ganske lett. Det trenger raskt inn og nærer huden. Emballasjen gjør det også ideelt å bære rundt i håndvesken. Denne lyse, forfriskende lotion er ideell for normal hud, (jeg vil ikke anbefale det for tørr hud eller fet hud). Det er ikke veldig rikt så jeg bruker det ikke for kroppen min, men heller på hendene mine.

Laget med lidenskap! (Vennligst unnskyld den uklare bildet: p Jeg har skrevet ned hva etiketten sier) "Vi elsker ingredienser fra uventede kilder, som vår tantalizing wild kirsebær olje, presset fra kirsebær vokst på åsene rundt historiske Verona i Italia. Vi trekker ut fuktighetsgivende olje fra kjernene igjen fra syltetøyindustrien. Så du kan si at det er en historie verdt en lykkelig slutt. "

Det unike låsesystemet gjør det ideelt å bære rundt i vesken din, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at den spilles ut!

Den lotion er denne baby rosa puree av søte overbærenhet 😉

Pros av Kropps Butikk Wild Cherry Puree Kropp Lotion:

• Den lette følelsen av puréen. Det føles ikke som om du har lotion på, men det defiantly defiberer (normal hud). • Låsesystemet gjør det ideelt å bære i håndvesken din.

Ulemper med kroppshandelen Wild Cherry Puree Body Lotion:

• Jeg føler at en kroppslotion skal være mer rikere (kan like godt gå for kroppssmokkene 😛) dette er ganske lett og dermed ikke helt ideelt for hele kroppen, P • Det varer defiantly ikke i 12 timer. • Lukten er til tider mer av kirsebærfrø enn selve frukten.

Så i det hele tatt ville jeg gå på dette produktet igjen?

Svaret ville være et trist nei. Jeg vil heller prøve litt annen frukt i puree-serien! 😀

Les også: Bath & Body Works Japansk Cherry Blossom Body Lotion Body Shop Joy of Sparkle Winter 2010 Makeup Collection Kroppsbutikken Satsuma Kroppsmørke og såpe The Body Shop Aqua Lily Dusj Gel Kroppshandelen Wild Cherry Shower Gel Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Parfume

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: