Online shoppingopplevelse med Shastore.

Hei Sweeties.

I dag vurderer jeg på online shoppingopplevelsen med Shastore. Jeg tror alle skjønnhetene her vet at denne nettbutikken er av Shahnaz Husain, og du får bare SH produktutvalg her. Slik ser nettstedet ut når du åpner det. Nettadressen til nettstedet er http://www.shastore.com/.

Du kan enten logge inn på denne nettsiden eller søke hele butikken uten å logge inn. Men for å kjøpe noe produkt må du logge inn. Når du registrerer deg for første gang, må du oppgi adressedetaljer, kontakt nummer og modus for betaling ved eventuell kjøp. Det samme vil bli lagret og reflektert hver gang du kjøper noe produkt.

Slik ser påloggingssiden ut.

Denne gangen logg jeg meg inn for å bestille hårbalsam og rengjøringskrem (Shacleanse). Søk etter elementene i søkeboksen som er øverst i høyre side og bare klikk på Fortsett å handle.

Etter at du har sjekket ut, vil du bli ledet til serier av innlegg som: 1. Faktureringsinformasjon - for å bekrefte at produktet sendes til adressen som er oppgitt på tidspunktet for registrering eller for å sjekke om du gir noen ny adresse. 2. Fraktinformasjon - Hvis du vil legge til en ny adresse enn den som er nevnt under registreringsperioden, blir du ledet til dette trinnet. På denne siden må du nevne den nye adressen. 3. Betalingsmetode - Du kan nevne din praktiske betalingsmåte. Shastore aksepterer alle større debetkort, kredittkort, Visa-kort, online betaling og kontanter ved levering. 4. Bestillingsoversikt - Dette er siste trinn som hjelper oss å sjekke vår bestilling og foreta endringer hvis det er nødvendig. Som jeg sa tidligere, hadde jeg plassert ordre på Hårbalsam og Shacleanse - Cleansing Cream på lørdag den 16. juli 2011, og jeg mottok den mandag 18. juli 2011 klokka 14.30. Slik så min pakke ut.

De hadde pakket de to flasker i en bobledeksel og det ble tatt vare på å sikre at det ikke ble skadet og spilt av produktene.

De hadde vedlagt regningen sammen med pakken.

Og disse er produktene.

Fordeler med Online Shopping Experience With Shastore: 1. Shastore tar ingen fraktkostnader. Frakt over produkter er gratis over hele India. 2. De oppgir bestillingssporingskoden slik at hvis det oppstår forsinkelser i mottak av vårt produkt, kan vi enten ringe til dem eller kurfirmaet for å følge våre bestillinger. 3. Dager tatt for produktene å nå oss er ganske mindre. Rask levering. 4. Sikker emballasje. 5. Kontant ved leveringsalternativ. [Jeg må sjekke dette ennå - akkurat nå har jeg valgt nettbankalternativ]

Ulemper med denne online shoppingopplevelsen: Ingenting som sådan.

Det er det gals, jeg tror balsam har blitt vurdert på IMBB. Jeg har begynt å bruke Shacleanse nå, og jeg vurderer dette snart.

Har du handlet noe fra Shastore? Del opplevelsen din

Les også: Online Shopping Experience med 99 etiketter En guide til nettbutikk Online Shopping: Slik sikrer du ditt kredittkort Online Shopping Experience Med Shopatmajorbrands.com Online Shopping Experience med Flipkart.com Min online shopping opplevelse med Porkdaisy.Com

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: