Hei alle sammen,

Vaseline Moisture Locking Cream er det andre produktet jeg vil gjennomgå fra Vaseline Intensive Rescue-samlingen. Det er en hurtig absorberende krem ​​som er formulert spesielt for tørr hud. Det blir absorbert umiddelbart som det hevder og etterlater huden fuktet. Det er ikke fettete og har en veldig lett tekstur og konsistens. Sammenlignet med redning og reparasjon balsam fra samme samling, forlater denne ikke huden din med en skinnende glans. Krem blir absorbert i løpet av minutter, og du vet ikke engang at du har brukt kremet. Jeg synes det er ideelt å sette det på etter en dusj. Det får huden din til å virke myk i ganske mange timer.

Lukten - Det er unfragranced som de andre produktene fra denne samlingen (det er en veldig mild lukt skjønt - ikke noe ubehagelig, men. Lukten minner meg om de tørre hudmollerende kremer fra merkevaren E45). Jeg er greit med det, men jeg er veldig følsom overfor sterke søte lukt og foretrekker mildere dufter eller uønskede. Du kan legge merke til lukten når du bruker kremet, men det drar ikke på senere.

Hva krever Vaseline Moisture Locking Cream?

Vaseline Moisture Locking Cream er klinisk bevist å berolige og lindre veldig tørre og stressede hudsymptomer. Den raske absorberende formelen gjenoppretter og låser seg i fuktigheten din hud trenger å reparere seg selv, slik at den blir myk og glatt.

Bruksanvisning: Påfør huden over hele kroppen

Pris / Mengde: £ 4,48 for en 250ml kar

Fordeler med vaseline vaselin fuktighetslåsende krem:

1. Det har okklusiver som bidrar til å låse fuktighet hele dagen.

2. Det er hypoallergent, så det er godt nok for sensitiv hud.

3. Det er unfragranced.

4. Det har glyserin som umiddelbart øker fuktigheten i huden.

5. Umiddelbare resultater - huden føles så glatt etter påføring av krem.

Ulemper med vaselin fuktighetslåsende krem:

1. Inneholder parabener.

2. Inneholder alkohol.

3. Jeg tror det ikke har blitt lansert i India ennå.

Endelig dom: Jeg elsket virkelig denne krem. Min hud har en tendens til å tørke spesielt i kaldt klima og jeg er alltid på utkikk etter produkter som vil holde huden hydrert i lang tid. Denne har fungert bra for meg. Så jeg vil bruke den til noe annet fanger min fancy 🙂

Vurdering: 4.5 av 5

Vil jeg tilbakekjøp?

Ja - jeg vil kjøpe dette igjen. Øyeblikkelig fuktighet av huden ved påføring. Hud forblir fuktet i 5-6 timer.

Jubel,

Dee

Les også:

Vaseline Total Moisture 24-timers fuktighetskrem Vaselin Sunn Hvit Kropp Lotion 25 ting du aldri visste Vaseline kunne gjøre Vaselin Lip Care Kropps butikken - Vitamin E fuktighetssoljon SPF 15

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: