Av Shreya Chopra

Hei min choco paier,

I dag skal jeg fortelle deg hvordan du umiddelbart kan legge til kropp og øke lengden på håret ditt i løpet av få minutter. Ja, jeg snakker om hårforlengelser!

Jeg hadde håret mitt kuttet i 2011 og håret mitt vokste ikke lenge etter det. Jeg elsker bare langt hår og jeg beklager å kutte meg av. Etter å ha forsket på ulike måter å få håret til å vokse raskere, snublet jeg over disse og planla å prøve dem. Jeg kjøpte disse utvidelsene en stund siden, og jeg har brukt dem mye siden. Jeg elsker dem så mye! De har faktisk blitt mine beste venner! 🙂 På bildet nedenfor kan du se hvordan disse utvidelsene har gitt meg 5-6 tommer lengde på mindre enn fem minutter. Slike utvidelser er 100% sikre som du ikke trenger å gå for lasere, operasjoner, varme osv. For å øke lengden og volumet av hår.

Det finnes mange typer hårforlengelser tilgjengelig i markedet i dag, og jeg har lusted ned de mest populære her:

1. Clip-In Extensions

Clip-ins er den mest midlertidige typen hårforlengelser, de kan bli brukt eller fjernet i løpet av minutter.

2. Weave Hair Extensions

Naturlig hår er flettet inn i det som er kjent som en maisrad. En hårveve blir deretter sydd på maisraden.

3. Tape Hair Extensions

Tape hair extensions kan brukes raskt og enkelt også. Den pre-tapte weft av hår er vanligvis smeltet på begge sider av det naturlige håret.

4. Micro Link Extensions

Hårforlengelsen er sløyfet gjennom det naturlige håret og deretter klemmet til det med tanger og en metallperle.

Jeg valgte å gå til klipp-i hårforlengelser som de er veldig lett å bære og ta av også. Etter å ha brukt dem lenge, kan jeg si at de er komfortable også. Jeg fikk mine hårforlengelser fra en nettbutikkportal. Du kan kjøpe utvidelser fra skjønnhet der du kan føle eller sannsynligvis prøve den før du kjøper. Ellers kan du bare få dem på nettet, og de er lett tilgjengelige nå.

Pris: INR 4500 for 100 g (10 wefts); De er også tilgjengelige i ett stykke eller 7 vevsett.

Tekstur: Vanligvis kommer hårforlengelser i tre teksturer - rett, bølget og krøllete. Jeg kjøpte bølgete forlengelser da håret mitt er naturlig bølget og det passer best til håret mitt.

Hårtype: Disse utvidelsene er 100% menneskehår. Human hair extensions kan være krøllet, farget eller rettet, akkurat som vårt eget hår. Også, de blir veldig enkelt blandet med håret vårt og ser naturlig ut.

Farge: Mine er "mørkebrune" i farge, men du kan finne utvidelser i hvilken som helst farge du vil ha - svarte, blondiner, som passer til din naturlige hårfarge eller behov.

Antall vikter: 3 wefts av 2 klemmer hver. 2 wefts av 3 klemmer hver. 3 wefts av 4 klipp hver. (Jeg mistet en, så jeg har bare 2) 2 wefts av 1 klipp hver.

Så er det totale antall innfelt 10.

Lengde: Jeg har utvidelsene på 28 tommer. Jeg fikk rundt 2 inches av dem trimmet, så nå er lengden 26 inches.

Min erfaring med hårforlengelser:

I begynnelsen var jeg litt ubehagelig med ideen om å bruke forlengelser fordi jeg var redd for at den ville glide ut av håret og vil se unaturlig ut. Deretter leser jeg online at alle hårforlengelsene har silisiumbelegg på den indre delen av klippet som forhindrer glid, selv om de er festet til tynt og / eller mykt hår.

Jeg hadde på meg mine utvidelser på søsters bryllup, og jeg fikk store komplimenter for mitt lange og skinnende hår. Jeg er helt fornøyd med disse hårforlengelsene. Jeg har krøllet dem, rettet dem, flettet dem, laget ponytails etc. De ser naturlig og vakker ut med hver frisyre. Det er den enkleste måten å legge til kropp og lengde på håret i løpet av få minutter.

Noen viktige poeng: • Bruk alltid varmebeskyttende sprayer før du bruker oppvarmede verktøy på forlengelser, da de er laget av naturlig hår og kan utvikle splitte ender hvis det brukes overflødig varme • Bruk noen sjampo til å vaske dem, men bruk alltid fuktighetsgivende og fuktighetsgivende balsam fordi utvidelsene trenger ekstra fuktighet • Påfør en dyp kondisjoneringsmaske til forlengelsene en gang hver 15. dag • Jeg bruker Himalaya Anti-Dandruff Shampoo, Herbal Essences Hydrating Conditioner og Himalaya Protein Hair Cream. Men jeg bytter produktene noen ganger også.

Det finnes forskjellige måter å bære hårforlengelser på for forskjellige stiler som boller, ponytails, åpent hår, flett osv. Hvis dere vil se hvordan jeg styler mine hårforlengelser i forskjellige frisyrer, vær så snill å kommentere nedenfor, og jeg vil gjerne gjøre en opplæring for dere.

Kjærlighet, XOXO

Bildekilde: 1, 3, 4, 5, 6

Ulike typer Makeup Svampe, deres bruksområder og fordeler Hvordan style forskjellige typer støvler 10 Typer bh Hver kvinne må eie Slik bruker du Clip-In Hair Extensions for å få høydepunkter Hvordan Style Hair Extensions Hvordan påføre hårinfusjon No Shampoo Metoden og min personlige opplevelse TCA (Trichloreddiksyre) Peel Treatment og min personlige opplevelse Min personlige erfaring med keratinbehandling Slik bruker du en epilator - opplevelse og tips

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: