Damens flawless hvite hvittende ansiktsskum: bra eller dårlig?

I dagens verden av forurensning, stress, soleksponering og mangel på tid har hudpleie blitt et stort problem. Vi ønsker alle å ha den naturlig glitrende og klare huden vår bestemødre hadde, men for det meste mislykkes vi. Pond har lansert sitt nye produkt "det flawless hvite, hvite ansiktsskummet med nytt VAO-B3-kompleks"Som hevder å håndtere mange av disse problemene. Jeg kjøpte det noen dager tilbake og har brukt det siden da. Og stol på meg, jeg føler meg forandring, selv om det er liten og ikke radikalt.

Pris: Rs.175 Antall: 100gms ingredienser: Myristic Acid, Water, Glycerin, Propylenglykol, Kaliumhydroksid, Stearinsyre / Palmitinsyre, Glykoldistearat, Laurinsyre, Decylglukosid, Glycerylstearat, Polyetylen, DMDM ​​Hydantoin / Lopopropynyl Butykarbamat, Niacinamid, Tocopherylacetat, Parfum Brukstid: 2 år

Påstander: Dammens flawless hvite deep whitening Facial Foam hevder å vaske bort smuss, olje og urenheter som forårsaker dullhet og avslører lys, glitrende ren hud under, mens det nye VAO-B3-komplekset er spesielt opprettet for å levere feilfri strålende hud.

Bruksanvisning: 1. Våt ansiktet. 2. Klem litt i håndflaten din og masser i sirkulær bevegelse. 3. Skyll ansiktet med vann på riktig måte.

Min tar på produktet:

Jeg har en kombinasjonshud og møter alltid dilemmaet om du skal velge en ansiktsvask som behandler tørr hud eller som behandler fet hud. Siden det er mangel på gode ansiktsvasker for personer med kombinasjonshud, viste dammefrit hvitt ansiktsskum det første positive tegn fordi det passer for alle hudtyper. Og selv om jeg var litt bekymret i begynnelsen, da jeg først brukte den , mange av mine problemer syntes å være å sortere ut.

Applikasjon: Jeg innså at det er nødvendig å bruke dette ansiktsskum regelmessig to ganger om dagen. Dessuten er det små granulater som fjerner døde celler og sikrer en renere hud. Så uten feil, bruk det jevnlig.

Post-program: Ansiktet etter vasken er definitivt renere og friskere. I tillegg er den tørre følelsen som vanligvis følger med slike ansiktsvasker, fraværende her.

Det gode ved Pond's Flawless White Deep Whitening Facial Foam: 1. En veldig liten mengde er nok til å vaske av smuss fra ansiktet ditt. Dermed kan en 100 g pakke vare deg mer enn to måneder. 2. Det hjelper også med å fjerne tan forårsaket på grunn av overdreven sol eksponering. 3. Ansiktsskumet behandler flekkene igjen på huden og reduserer dem. 4. VAO-B3-komplekset består av vitamin E, Allantoin og Optics drevet Niacinamid spesielt formulert for å gi en feilfri hudtone. 5. De små granulatene virker som en daglig skrubber uten å skade huden og fjerne de svarte og hvite hodene i en grad også.

Den dårlige av Pond's Flawless White Deep Whitening Facial Foam:

1. Pakken er priset til Rs.175 for 100 g som er litt dyrt. 2. Et annet problem er at den ikke har en mindre pakke på 50 gram eller mindre. Derfor, hvis noen ønsker å ta en liten pose eller et lite rør for prøving, vil hun ikke ha noe annet enn å kjøpe den 100 g pakken som er den minste eller ikke prøve produktet i det hele tatt. 3. Selv om det virker utmerket for en kort tidspause, kan friskheten ikke holde seg for en veldig lang periode. Hvis huden din er på den oljere siden, kan det ikke fungere så bra.

Min vurdering: 3.5 / 5

Vil jeg kjøpe det igjen? Vel, ja. Dette ansiktsskumet virket ganske pent på huden min, og jeg håper at vanlig bruk vil la meg få en feilfri og klar hud.

Håper det er nyttig. 🙂 Jubel!

Les også: Damens hvite skjønnhet Daglig Spotless Lightening Cream & Facial Foam Damens Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Damens Age Miracle Anti Aging Tonet Fuktighetskrem Damens hvite skjønnhet Daglig Spotless Lightening Cream & Facial Foam Lakme Nine To Five Perfekt Creme Compact 5 Nøkkelord for å få feilfri hud Olay Natural White Day Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: