Hei skjønnhet! Jeg vet at det har vært aldre siden jeg skrev min siste artikkel. Vel, i dag er jeg her med en oppføring noen flotte skjønnhetstips som forandret livet mitt, og forhåpentligvis forandrer de deg også!

1) For tørre lepper:

Dette er en enkel en hvis du har tørre og hakkede lepper, men elsker matte leppestifter. Alt du trenger å gjøre er å bruke leppebalsam eller leppeolje før du ansetter ansiktsprimeren din, så når du er ferdig med ansiktsmake-up, er leppene godt fuktige for applikasjon og komfort i en matt leppestift.

2) For mørke sirkler:

Har du jobbet med mørke sirkler og ikke funnet den perfekte concealer ennå? Ikke noe problem! Velg en fersken / koral leppestift fra din forfengelighet og bare bland litt av skyggen med din nåværende concealer. Denne teknikken vil bidra til å skjule dine mørke sirkler som gir deg et naturlig utseende. Fargekorrigering er en trend som styrer skjønnhetsverdenen akkurat nå, og dette trikset vil spare deg for å kjøpe forskjellige dyreprodukter for å rette dine feil!

3) For Blackheads:

Blackheads kan virkelig være en jentes mareritt! Men ingen bekymringer, jeg er her for å dele en nyttig løsning som jeg nylig fant for å bli kvitt blackheads og deres følgesvenner. Først tar du damp på ansiktet med eller uten eukalyptusolje i 10-15 minutter (med korte pauser i mellom). Lag en pasta med 2 ts bakervarer med 1-2 dråper sitronsaft. Påfør limen på de berørte områdene og la den stå i 3-5 minutter. Skrub deretter i noen sekunder og vask det av. Din hudormer vil bli minimert, selv om du må følge dette trinnet en eller to ganger i uken for å holde dem i sjakk.

4) For kviser:

Vel, jeg kan egentlig ikke klage på å få kviser, men jeg får ofte varme på ansiktet mitt ansikt (selv om dette punktet er spesielt for kviser). Alt du trenger å gjøre for å kvitte deg med dat zit, bruker 1 kapsel hver av vitamin E og vitamin B12 hver dag for å holde akne unna. Stol på meg, det begynner å fungere fra dag 2, og du vil ikke tro på dine øyne når du ser det selv! 😀

5) for øyenvipper:

Mange av oss har dessverre øyenvipper som ikke er lange eller tykke nok. Jeg er definitivt en av disse menneskene og ønsker virkelig å få lange og vakre pisker. Jeg diskuterte dette med min mor nylig, og hun anbefalte noe som forandret livet mitt! Hun foreslo å bruke olivenolje til øyenvipper for regrowth og tykkelse og gutt! Jeg søkte på denne frøoljen til snørene mine før jeg sov og la merke til vakkert krummede vipper og gjenvekst på min nedre lash linje om noen få dager. Jeg må si det er en sakte prosess, men helt verdt det!

Ha en flott dag og slipp på tipsene dine i kommentarfeltet 😀 Til neste gang :*

Skjønnhetstips fra Kashmir Skjønnhetstips fra Kardashians Topp 30 Skjønnhetstips for kvinner Enkle skjønnhetstips for jenter som bor i herberger 8 Skjønnhetstips og triks Hver kvinne trenger å vite 10 Skjønnhetstips Hver brud-til-være må følge for å se mesmerizing på hennes bryllup Skjønnhetstips for jenter etter deres Stjernetegn

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: