Begrepet skjønnhet var en viktig del av det gamle egyptiske samfunnet. De verdsatt sminke og trodde at mer vakker du er, desto nærmere blir du til gudene. Ifølge deres tro svarer et uklart øye til et ubeskyttet øye. Dette vil gjøre en person sårbar overfor hva de refererer til som "Evil Eye".

Egypterne la vekt på bruk av eyeliners. Eyeliners ble sett på som status symboler. Eye makeup var en viktig del av dressing up for daglige aktiviteter for både menn og kvinner i den gamle egyptiske kulturen.

De gamle egypterne klassifiserte deres sminke i to typer - mesdemet og udju. Den tidligere er en blymalm, som er mørkegrå i farge. Det er et derivat av et annet element galena eller stibnite. Sistnevnte kommer fra kobber, nærmere bestemt grønn malakitt.

Tips for å bruke egyptisk øye sminke

• Rengjør ansiktet og bruk en alkoholfri tonner. Fukt huden din riktig og bruk en primer for å holde sminke på plass. Stryk også dekslene dine. Du kan enten bruke et fundament eller en concealer til dette formålet. Du kan også velge øyeskygge primere tilgjengelig i markedet. Primer vil jevne ut hudtonen din og få øye sminke til å bli mye jevnere og mykere.

• Vær oppmerksom på øyenbrynene dine. De er veldig viktige for dette utseendet. Nå fyll i dine penner for å eliminere sparseness mellom hår. Ved bruk av små, myke slag berører du formen av pennene dine med fokus på områder som buene

• Påfør øyenskygge i lyse farger på hele øyelokket fra lash line til brow. Unngå å bruke øyenskygge til det indre hjørnet av øyet, da egypterne bare brukte øyenskygge for de ytre hjørnene. Nå, fra din lash line stipple på et varemerke egyptisk farge som gull eller en rik midtblå blå. Ta en stor flat øyeskygge børste og stipple fargene forsiktig. Tapp av eventuell overflødig øyenskygge fra børsten din før du påfører det, slik at det forhindrer flak av øyenskygge. Buff fargene ned til innholdet ditt med en øyenskygge blanding pensel.

• Bruk en øyeliner børste, trekk en tykk linje fra midten av øyet til ytre enden, og langsomt strekke den fra det ytre hjørnet. Bruk børsten til å trekke en lignende linje på nedre øyelokk. Bruk en kohl blyant til å linje inn i øyets indre kant.

• Krøl øyenvippene og legg deretter et lag svart mascara på begge øyevipper

Slik bruker du sminke for fet hud Eye Makeup: Hvordan bruke Eye Makeup Hvordan bruke Stage Makeup Hvordan bruke Leg Makeup Slik bruker du Emo Eyeshadow Slik bruker du øyenskygge Øyne: Eye Makeup for eldre kvinner

bildekilder: 1, 2

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: