Sommersikker håret ditt Med sommersesongen i full gang akkurat nå, vi alle nyter bassengpartiene og grillfestene. Selvfølgelig skummer vi på vår kjære solkrem for å redde vår hud mot skadelige effekter av den brennende solen. Men vi har en tendens til å overse hvor bekymret håret vårt har blitt. I sommer gir låsene litt ekstra TLC. Her er noen ting du kan gjøre for å "sommersikre" håret ditt:

Dekke og beskytte Det er svært viktig å beskytte håret mot solens skadelige stråler. Prøv søte floppy hatter, bandanas å dekke håret ditt når du går ut. Hvis det ikke er mulig, investere i solbeskyttende hår for å beskytte låsene dine.

Ditch tørketrommel- Håret ditt lider nok om sommeren, og det er synd å bruke mer varme til styling. Kutt ned mengden varme du bruker til å style håret ditt. Hvis det er helt viktig for deg å bruke varmen, så hold deg inne i soverommet ditt og slå på vekselstrømmen. Avslutt styling med en blast av kald luft.

Tilstand- Gå for dyp konditionering minst en gang i måneden for å gjenopprette fuktighet i håret ditt. For en hydratiserende maske på farten, skyll håret med kaldt vann og suge det fra rot til spiss med balsam. Trekk deretter håret tilbake til en elegant flette eller bun.

Shine behandling- På ditt neste besøk til salongen, gå til en skinnbehandling som kan infisere håret ditt med proteinbyggekomplekser for å reparere skaden som er gjort av sol og varmen.

Updos og Ponies- sommeren er den perfekte tiden til å ha det gøy med håret ditt. Fransk fletting, rotete updos; Det er så mange no-varme måter å gjøre stilige sommerstiler! Lag en kjølesjampo - Legg noen dråper peppermynteolje til vanlig sjampo for den forfriskende, spa-sjampo-opplevelsen hjemme. Oljen vil forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen og fremme hårvekst.

Endre din avskjeds- sommersvette og smuss gjør håret flatt på hodet og gjør det ser kjedelig og fet ut, spesielt hvor du deler den. Endre avskjed hver gang en stund for å forhindre dette, og få et øyeblikkelig nytt utseende!

Slitte tupper- Trim ut splitte ender som gjør håret ditt sløvt og livløst. Men før du gjør det, glatt litt mandelolje på endene dine.

Kutt kutt- Vi trenger alle et lavt vedlikeholdskutt for somre. 'Lob' eller lang bob er veldig inn og veldig lett å håndtere hver morgen. En lagdelt lob kan brukes bølget, glatt eller rett og tar knapt noen minutter å style.

No-heat styling- Vask håret ditt før sengetid. Spritz på noen volumiserende spray og vri håret i en løs bolle på toppen av hodet. Når du våkner og fortrykker bunken, vil myke, strandfulle bølger tommel ned. Hvis du har veldig tykt hår, så vent til håret ditt er 50% tørt før du får det i en bolle og bruk fingrene for å skille bølgene dine om morgenen. Sopp hårbunnen din - Bland mosed agurk og rømme i like store mengder og masser på hodebunnen for å berolige den.

Les også: Frisyre: Frisyrer til langt hår Lett hår stiler for sommersesongen Summer Makeup Tips Få Bangs for Hair denne sommeren! Tre enkle sommer frisyrer Frisyre: Bob er Hot! Living Proof Skin Care Range Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 26 2020