Jeg hadde aldri prøvd noe hårprodukt fra Avon før, og jeg var interessert i Naturals-linjen, så da jeg lurte på en stall i kjøpesenteret med en haug av Avon Naturals-sjampo, snus jeg nesten alle luktene og endte opp velge Avon Naturals Anti-Sopp Shampoo i Tea Tree & Thyme.

Avon Naturals Anti-Flass Shampoo - Tea Tree & Thyme for tørt hår

Produktkrav

Formet med tea tree og timian ekstrakter og naturlig avledede næringsstoffer, bidrar denne milde sjampoen til å redusere hodebunnsirritasjon og skandalsymptomer. Rengjør effektivt og stiller hår fra rot til spiss. Blader håret ser friskt ut fra den første vasken.

Min rynket, fortsatt våt fra dusjen flasken

Min flaske er alt rynkelig fordi siden jeg kjøpte den, har jeg satt den i dusjen der den fortsetter å bli våt. Jeg har ikke noe imot, og jeg liker pakken av min sjampo enkelt og bare lett å åpne og lukke. Også fordi jeg fikk dette til en ganske billig pris, så klager jeg ikke.

Det var flere dufter tilgjengelig for Avon Naturals-sjampoene, og jeg valgte mellom grønn te og tremme og mandelolje og avokado, som er en matig, søtaktig duft, hvilken type duft jeg vanligvis går for, men jeg fikk den grønne Tea & Thyme til slutt fordi det luktet så friskt og lett. Flott for sommerdager, så vel som for sporadisk skum og tørt hår.

Ingrediensliste på baksiden av flasken

Hva jeg liker om Avon Naturals Anti-Flass Shampoo - Tea Tree & Thyme for tørt hår

• Duften, som lukter lett med såpe og noe som søte urter. Det er veldig subtilt, og også kult og forfriskende. Jeg liker virkelig å lukte den på mitt nyvasket hår. Det lukter unisex også, så mannen min bruker det også. • Det syntes faktisk å hjelpe med skinken min. Gitt, jeg har bare et moderat tilfelle av skum som ofte blusser opp når jeg blir stresset, men jeg opplevde ikke noe i det hele tatt mens jeg brukte denne sjampoen. Da jeg byttet til et annet produkt, kom skinken tilbake etter omtrent en uke. • Det forlater ikke tørt hår enda tørrere, selv om det heller ikke føles spesielt fuktighetsgivende. • Det lammer godt og irriterer ikke hodebunnen eller huden min, og forårsaket ikke at kviser vokser nær min hårlinje eller panne, noe som har skjedd med andre sjampoer jeg har brukt. • Det er billig! Jeg kjøpte 200 ml flasken for bare rundt $ 2. • Det inneholder ingen parabener, noe som er bedre, og jeg antar at produktene lever opp til "Naturals" -taggen. • Jeg liker den enkle grønne flasken.

Hva jeg ikke liker om Avon Naturals Anti-Flass Shampoo - Tea Tree & Thyme for tørt hår

• Hmmm ... ingenting, faktisk!

Samlet sett fant jeg dette produktet til å være et godt, rimelig søk. Til tross for billig pris, følte det seg ikke billig på håret mitt. Jeg ville kjøpe det igjen, og få en ekstra flaske i en annen duft, siden de fleste andre sjampo dufter luktet veldig fint. Dette var et flott kjøp, og jeg gleder meg til å prøve flere Avon Naturals-produkter.

Avon Naturals Violet & Lychee Shower Gel Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Avon Naturals Violet & Lychee Hand & Body Lotion Avon Naturals Oljekontroll Gel Lotion Loreal Instant Clear Anti Dandruff shampoo Kroppshandelen Ginger Anti-Flour Shampoo Arish Anti Dandruff Shampoo Oriflame White Nettle & Papaya 2- in 1 Anti-Dandruff Shampoo & Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: