Gjennomgå på Pond's Dreamflower Skin Brightening Talk

Hei gals

En talk spiller en viktig rolle i ens pleie og oppbevaring. Jeg har nylig kjøpt denne dammens Dreamflower Skin Brightening Talk. Moren min har brukt dette i et tiår nå, men jeg tenkte aldri på å prøve det. Hun stoppet med å bruke den. Dagen jeg luktet dette ønsket jeg det. Så jeg endelig hentet det fra en lokal matbutikk. Jeg plukket den minste pakken tilgjengelig fordi jeg visste at jeg ikke skal bruke den på daglig basis, da jeg er mer av en deodorant og parfyme person enn talkum.

Pris - Rs 36 for 100 gram Holdbarhet - 2 år

Ingredienser av Pond's Dreamflower Skin Brightening Talk: -

Jeg tar på dammens Dreamflower Skin Brightening Talk: -

Dette er en søt rosa og hvit farget flaske med en hette som har en praktisk lukker som åpning og lukking (se bilde).

Tekstur er veldig fin og den har en fortryllende lukt av blomster (vet ikke nøyaktig hvilken blomst det lukter av). Innpakningen hevder også å ha en hudlysende effekt, og det er med vitaminer og solkrem.

Hullene dispensere nok mengde talkum. Se samlingen i talkumet i bildet nedenfor: -

Etter å ha glemt det helt på hendene mine, var hendene mine som dette:

Du kan se at det er en litt lysende effekt var det som jeg føler var, kan skyldes den hvite støpningen den forlater.

Da jeg brukte det på hendene og brystet uten å fukte dem før, lot det seg hvite partikler som ikke ble absorbert i huden etter mildt gnidning. Jeg tror dette kan utbedres hvis fuktighet i huden gjøres på forhånd. Fuktighet på forhånd er et must for denne talkumet hvis du har tørr hud.

Snakk om sin oppholdsstyrke, duften ble for en stund og forsvant forsvant etter to timer eller noe. Huden var fortsatt myk og glatt etter tre timer med å bruke den.

Samlet er dette greit typer talkum som kan brukes daglig etter bad morgen og kveld uten å være en byrde på lommen. Dens duft er dens pluss punkt som ut gjør sine ulemper.

Pros av Pond's Dream blomst Skin Brightening Talk: - 1. Mesmeriserende feminin duft av blomster. 2. Praktisk og søt emballasje 3. Duft ble ligget i god tid 4. Lagt til vitaminer og solkrem 5. Billig 6. Lett tilgjengelig 7. Gjort huden myk og glatt 8. Kontrollert svette litt

Cons of Pond's Dream blomst Skin Brightening Talk: - 1. Duften ble som en eller to timer. Jeg ville ha mer oppholdskraft 2. Leaves en hvitaktig støpt. 3. Ingen kjølefølelse er der. 4. Hud må være riktig fuktig før du bruker dette. 5. Ingen detaljer tilgjengelig med hensyn til vitaminer og SPF av solkrem tilstede i den. 6. Ikke mange varianter å velge mellom 7. Lukkeren på hetten er ikke så tett nok til å gjøre det reisevennlig.

Endelig dom: - Dette er god daglig bruk talkum som kan brukes etter bad morgen og kveld. Den har en veldig behagelig duft av blomster og er ikke priset tungt. Selv om jeg kanskje ikke bruker det på utsiden i somre fordi jeg foretrekker antiperspiranter enn talkum, men jeg vil gjerne bruke den om vinteren når jeg bare trenger en parfymet persona. Men for tørr hud, folk som meg, er fuktighet på forhånd, et must, ellers vil det etterlate en merkbar hvitstøt på huden.

Vil jeg tilbakekjøp dette: Sannsynligvis ikke !! Fortsatt hvis jeg kjøper dette en dag, vil jeg bare kjøpe den for sin unike, blomstrende duft. Jeg vil ellers lete etter andre bedre alternativer, selv om de er dyre enn denne.

Les også: Ansikt: Hudblekkingsprodukter Damens Age Miracle Overnight Repair Dream Night Cream Damens Age Miracle Anti Aging Tonet Fuktighetskrem Damens hvite skjønnhet Daglig Spotless Lightening Cream & Facial Foam Damens Gold Radiance Day Cream SPF 15 PA ++ Lotus Herbals Whiteglow Skin Brightening Whitening Serum Lotus Herbals Phyto Rx Skin Brightening Exfoliator

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: