Flipkart.Com Shopping Experience

Hei skjønnhet,

I dag vil jeg snakke om et nettsted kjent som Flipkart.com. Jeg har nylig vært besatt av online shopping. Men åpenbart som alle andre, var jeg virkelig redd for å kjøpe noe på nettet, da jeg er ny på dette konseptet og også andre sikkerhetsproblemer. Men jeg bestemte meg for å ta en risiko og kjøpe noe fra denne nettsiden.

URL: www.flipkart.com

OM Flipkart.com:

Flipkart.com selger: bøker kameraer Mobiltelefoner Mp3-spillere / iPod-er Filmer spill Musikk datamaskiner Flipkart.com krever at du oppretter en konto, slik at du ikke trenger å skrive ut adressen din og andre detaljer hver gang du kjøper noe. Du kan også sjekke som gjest hvis du vil. Du trenger ikke å angi bankkontoopplysningene dine under registreringen, bare når du velger å betale gjennom en bestemt modus. Det er et sikkert nettsted. Jeg hadde ikke hørt noen jeg visste å snakke dårlig om dette nettstedet, faktisk ble jeg fortalt at det er tillit verdig. En annen ting som fikk meg til å kjøpe fra dette nettstedet var det faktum at det har et valg av CASH ON DELIVERY. Dette er et nyttig alternativ fordi du bare betaler penger når bøkene blir levert til deg i ditt eget hjem. Prisene er billigere enn andre nettsteder og butikker. Jeg har personlig ikke funnet noen annen nettside som selger til billigere priser enn dette nettstedet. Det sies å ha billigere priser enn futurebazaar.com etc. Jeg har ikke sjekket dette kravet skjønt. Utvalget av produkter på dette nettstedet er stort. Du finner omtrent alt over her. (Stol på meg, jeg sjekket! 😛) Den har også 24 × 7 kundestøtte. De har også gratis frakt over hele India.

Min erfaring med Flipkart.com

Så jeg bestemte meg for å være modig og våge meg inn i min første online-kjøp. Jeg elsker absolutt å lese og jeg liker ikke å betale så mye for bøker på Landmark eller Odyssey eller Crosswords, eller du får poenget. Så jeg bare surfer gjennom denne nettsiden, og jeg fant en bok som jeg døde for å lese. Så jeg bestilte 3 bøker og valgte kontant på leveringsalternativet. Jeg riskerte ikke å miste pengene mine. De fortalte meg at bestillingen min vil ta ca 3 dager å bli levert. Så jeg lagde bestillingen min på fredag ​​kveld og startet ventetiden min. På lørdag og mandag fikk jeg meldingsvarsler på telefonen min om statusen til bestillingen min. Og etter mandag kveld fikk jeg bestillingen min. Mine bøker var i perfekt stand, og de ga meg også bokmerker med hver av min bok.

Ting jeg kjøpte: Mediatoren - Meg Cabot

  • Opprinnelig pris: Rs.225
  • Jeg betalte: Rs.165

Prinsesse Dagbøker Ti av ti - Meg Cabot

  • Opprinnelig pris: Rs.225
  • Jeg betalte: Rs.185

Bare tiden vil fortelle - Jeffrey Archer

  • Opprinnelig pris: Rs.325
  • Jeg betalte: Rs.185

TIPS: Søk på nettstedet riktig som du kan finne billigere tilbud for hva du ser. Prisene på en vare er ikke ensartede. Det varierer fra avtale til avtale.

Pros av Flipkart.com: • Kontantbetaling ved levering. • Billige priser. • Gratis frakt. • God beskyttelsesemballasje. • De små søte bokmerkene. • Brukervennlig nettsted.

Cons av Flipkart.com: • Ingen levering over natten

Gledelig handling!

Hvordan har din erfaring vært med flipkart.com?

Les også: Online Makeup Shopping i India: Spør IMBB Shopping: Topp 5 Online Makeup Butikker Online Makeup Shopping: Coastal Dufter Pensler Haul Online Shopping: Slik sikrer du ditt kredittkort En guide til nettbutikk Min online shopping opplevelse med Porkdaisy.Com

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: