Hei alle sammen,

Her er et annet innlegg om problemet med ujevn hudtone og noen måter du kan bekjempe den på. Problemet med ujevn hudtone er ganske vanlig, bare fordi det er mange måter å definere og identifisere en ujevn hudtone. Hvis du lider av tørr og dehydrert hud, kan du ha ujevn hudtekstur og tørre flekker på ansiktet ditt. Hvis du har rødhet, betennelse, støt og blemmer, da også, kvalifiserer som ujevn hudtone. Det er en rekke fasetter til denne svært vanlige hud bekymringen. Imidlertid er det viktigste å huske på når du tar opp problemet med ujevn hudtone, å investere i virkelig god hudpleieprodukter. Det viktigste elementet i din daglige hudpleie rutine som du bør være oppmerksom på er krem ​​eller fuktighetskrem. Så, la oss ta en titt på noen av de beste kremer som er tilgjengelige i India som løser problemet med ujevn hudtone:

1. L'Oreal Paris UV Perfekt Even Complexion SPF 50+: L'oreal Paris har virkelig kommet seg rundt for å perfeksjonere hudpleie spillet nylig. Denne fuktighetskremet er dyp nærende, lett og perfekt for dagtid, med en SPF på over 50. Det beskytter huden mot ujevnhet forårsaket av solskader og hydrerer den til jevnlige ting.

2. Neutrogena Synlig Selv Daglig Fuktighetskrem med SPF 30: Denne fuktighetskrem fra Neutrogena er en annen perle fra apoteket. Det er et annet perfekt alternativ for de som har et budsjett. Som du kanskje allerede vet, er Neutrogena hyllet for sine gode produkter designet for problemhud. Denne fuktighetskremen lover å gi deg en jevn hudtone ved å redusere mørke flekker, flekker og hyperpigmentering. Det er også perfekt for dagtid, da det beskytter huden mot solskader med en SPF på 30.

3.  Clinique enda bedre hudtone korrigering fuktighetskremer bredt spektrum SPF 20: Man kan virkelig ikke kompilere en liste over produkter designet for å målrette ujevn hudtone uten å ha Clinique i det! Clinique spesialiserer seg virkelig på produkter for denne typen hudproblemer. Denne fuktighetskrem er designet for å redusere mørke flekker og blemmer og for å gjenopprette hudens naturlige utstråling. Den beste delen om denne fuktighetskrem er at den er mild og perfekt for alle hudtyper. Det er en sann finne!

4. Estée Lauder Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum: Selv om dette produktet ikke teknisk kvalifiserer som en krem ​​eller fuktighetskrem, er det et utmerket produkt for å fylle opp og hydrere huden din. En kult klassiker, dette serumet fungerer for å fade bort dine mørke flekker og virkelig jevne ut din hudtone og gjenopprette dens naturlige lysstyrke og glatt tekstur.

5. Olay Total Effects 7 in 1 Anti Aging Skin Cream Gentle SPF 15: Selv om dette produktet fra Olay er merket med en anti-aging krem, fungerer det for alle hudtyper. I henhold til sine krav er den rettet mot de syv tegnene på aldring, hvorav den ene er mørke flekker og ujevn hudtone. Hvis du finner deg selv med noen av de 7 listede hudpleieproblemer som fine linjer, rynker, rødhet, mørke flekker og tørr og dehydrert hud, kan dette produktet bare være det perfekte for deg.

Beste grunnlag for ujevn hudton Hvordan behandle ujevn hudton Estee Lauder Idealistisk Selv Hud Tone Illuminator Clinique enda bedre hudton Corrector

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: