Amway Attitude Wine Berry Nail Enamel Review og NOTD

Hei vakre damer,

I dag skal jeg vurdere Attitude spikemalje fra Amway. Min mor har brukt mye Amway kalsiumtabletter, og det var slik jeg ble kjent med dette merket. Få dager tilbake leste jeg en anmeldelse på øyepennene sine og bestilte svart og blå, selv om svart er fint, men koboltet viste seg å være stor skuffelse, men det er en annen historie.

Kommer tilbake til negleemaljen, ble jeg tiltrukket av det fordi denne måneden er det et tilbud som skjer på leppestifter og neglelakkene, og du får en gratis når du kjøper en, den eneste fangsten er at den frie varianten er den samme farge som du bestiller slik at du ender med å ha to stykker av samme nyanse, jeg tenker på det som jeg har en eldre søster, og jeg fortsetter å sende ting til henne da hun ikke kjøper sminke seg selv, men bruker gjerne det jeg sender alt henne. Så jeg bestilte alle fire nyanser.

Shades Tilgjengelig er: 1. Vin Berry 2. Fersken gnist 3. Lavendel Regn 4. Ginger Fizz

Bare vinbær var på lager, så jeg fikk det, jeg venter fortsatt ivrig etter de andre tre som kommer, da jeg er veldig fornøyd med skyggen jeg har fått.

Hva selskapet sier om neglelaket:

Beautify neglene dine med de nydelige og lyse neglelakkene fra Attitude's All New Nail Emalje-serien. Det gir større dekning med lang slitasje og gir mindre chipping og gulning til neglene dine. Dette vannavstøtende nagel emaljeområdet med spesiell sjøgress-ekstrakt nærer neglene dine og gir super skinnende polert overflate. Pris / Kvantum Rs 129 for 8ml (Denne måneden kan du få to stykker til samme pris)

emballasje Disse nagelmalingene kommer i en veldig stilig svart ytre kartong med gylden preg, det er et dråpeformet område kuttet ut fra hvor du kan gjenkjenne fargen.

Det første bildet viser frontdekselet og den andre viser ryggen. Holdbarhet 2 år fra pakningsdatoen. ingredienser Butyl Acetat, Etyl Acetat, Nitrocellulose, Toulen Sulfonamid-Formaldehyd Resin, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alkohol, Steralkonium Bentonitt, N-Butyl Alkohol, Styren / Akrylater Kopolymer, Tang Utdrag, Benzofenon-1: Stjerner :: Stjerner:

Jeg tar på neglen maling: Den kommer i en fin, slank lang flaske som er lett å holde. Det har en like lang svart hette som penselen er festet til, siden mengden er mer (8ml) enn det vi vanligvis får (3ml eller 5ml) børsten innsiden er også langstrakt, børstene er fine og gir en jevn overflate. Hetten er stram, slik at det ikke vil være noe lekkasje, og det kan derfor lett gjennomføres i vesken. Fargen er crimson rød og har en veldig ren gylden glans til den, to kuler må påføres for farge for å vise seg pent på neglene. Det tørker veldig fort i løpet av få minutter. Det gjør ikke chip og to strøk siste lett i 4-5 dager, selv om skinnet går bort etter 1 eller 2 dagers tid. Jeg drømmer helt over rød farge. Selv om det alltid har vært min favorittfarge, men jeg var mer av en rosa og brun person når det gjaldt spikermaling, men etter å ha sett denne nyansen tror jeg at jeg vil ha flere røde i min forfengelighet nå.

Pros av Amway Attitude Wine Berry Nail Emalje: 1. Veldig fin pigmentert crimson rød farge. 2. Mengden er god. 3. Denne måneden til prisen (2 for 129), tror jeg tilbudet er en stjele. 4. Langstrakt børste og dermed lettere applikasjon. 5. Komplett liste over ingredienser er nevnt som neppe er der på andre nagelmaling, i det minste vet vi hva vi legger på neglene. Cons av Amway Attitude Wine Berry Spiker Emalje: 1. Varsler ikke i mer enn 5 dager (begynner å chip) 2. 2-3 strøk må søke om den faktiske fargen å vise på neglene. 3. Å finne en amway agent kan være vanskelig hvis du ikke kjenner noen. Vil jeg tilbakekjøpe? Å ja, jeg planlegger å legge opp noen av dem i løpet av tilbudstiden IMBB rating 4 ut 5 på grunn av fordeler og ulemper nevnt ovenfor.

Les også: Avon Nail Emalje Remover Amway Attitude Cleanser for fet hud Amway Attitude Foot Cream Amway Attitude Face Wash, Toner og solkrem Amway Attitude Eye Pencil: Kajal Coal Amway Attitude Lipstick Tester Pack Photos, stikkord Revlon Nail Emalje - Nye nyanser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019