Romantisk Pink Eye Look

Oftere enn ikke, jeg holder fast på mine brune og nøytrale, men da jeg så på sminkesamlingen min i dag, følte jeg meg så ille med alle fargene som bare ligget rundt. Selv når jeg eksperimenterer med farger, er det vanligvis greener eller coppers for meg.

Jeg sitter vanligvis bort fra pinks som jeg vet at de kan være veldig tøffe å trekke av uten å se syk. Uansett bestemte jeg meg endelig for å prøve det, og her er det jeg gjorde!

Det første trinnet er å bruke en øyenskygge base. Jeg bruker NYXs High Definition Eye Shadow Base over hele øyelokket mitt til beinbenet mitt.

Deretter tar jeg en myk glitrende, men ikke glitrende, lys peachy rosa farge. Her bruker jeg Coastal Scents Loose Pigment Sample i Frenzy. En nærhet er alt som glitter fra MAC.

Deretter tar jeg en tett øyenskygge børste og klapp pigmentet over øyelokkene mine. Patting løs pigmenter med en børstehjelp for å unngå fallout. Jeg bruker pigmentet tørt siden dette er mer av et mykere utseende. For et mer dramatisk utseende, ville jeg først fukte børsten min i vann eller Fix + og deretter bruke min skygge.

For å legge til dybde og dimensjon i utseendet, ta en dyp plomme / vinfarge og legg til i ytre ytre av øyet ved å bruke en myk blandingsbørste. Jeg bruker NYX enkelt øyeskygge i Burgund med NYXs røykfylte øyebørste. En nær farge til NYXs Burgundy er MACs Star Violet Eye Shadow.

Deretter skal du ta en blanding av børste (jeg bruker MAC 217), gå over Burgunden i en vindusviskerbevegelse, frem og tilbake for å glatte ut noen harde linjer.

Ta en offwhite farge (jeg bruker NYX øyenskygge i Cream Cheese), bruk den over brynbenet.

Bruk 217-børsten igjen, bland høydefargen med dypere fargefarge til ingen synlige linjer blir sett.

Blend Blend og Blend til alle fargene gjør en jevn overgang fra den ene til den andre helt opp til brynbenet.

Jeg tar så en Q-tip og fjern eventuell ekstra skygge fra den ytre V-delen for å gjøre hele utseendet renere.

Ta en blyantpensel, linje den nederste linjen med Burgund på tre fjerdedeler av øyet. Påfør Frenzy i den indre rivekanalen og det indre kvartalet av lash linjen.

Påfør mascara, eyeliner og kajal på vannlinjen og der har du det!

Har du rosa øyenskygge?

Les også: 10 hjem rettsmidler for å kurere rosa øye Enchanteur Fukt Silk Hand & Body Lotion (Romantic) Victoria's Secret Romantic Wish Body Scrub Victoria's Secret Romantic Wish, spennende kroppsvask De fleste romantiske par noensinne Hva var ditt mest romantiske øyeblikk med partneren din? Blue Pink Eye Makeup Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: