Lotus Herbals Cocomoist Kakaosmør fuktighetsgivende Lotion Review

Hei IMBB skjønnheter. I dag skal jeg vurdere Lotus Herbals Cocomoist - Kakaosmør fuktighetsgivende lotion. Dette var tilfeldig valg mens du leter etter en lett fuktighetskrem til sommeren. Jeg tok denne fuktighetskremet spesielt for somrene / monsunen. Jeg har kombinasjon - Tørr hud som blir litt fet i T-sonen på sommeren. Om sommeren trenger jeg ikke kraftig fuktighet som en tung fuktighetskrem gjør huden min veldig fet. Men jeg trenger en tung fuktighetskrem om vinteren.

Hva selskapet hevder: En allsidig fuktighetsgivende lotion som fremmer myk, silkeaktig og glatt hud. Opprettholder pH-balansen i huden og øker dens fuktholdighetskapasitet. Pris: Leveres i to størrelser - 80 ml verdsatt til Rs 165 og 170 ml priset på Rs 250.

Produktliv: 3 år. Utløpsdato nevnt. ingredienser: Vann, Rosa Damascene (rose) vann, Theobroma Cacao (kakao) Frøsmør (kakaosmør), Almondolje, Honning, Steareth-2, Tritanolamin, Glyserin, Steareth - 2 PEG-8 Distearat, Steareth -21, Metylparaben, Fragrance .

Veibeskrivelse: Påfør prikker over hele ansikt og nakke. Glatt til huden absorberer den. Før du går ut i solen, bruk i kombinasjon med trygg sol - Solskjermspray / Krem / gel. Min erfaring med dette produktet: Jeg er glad jeg prøvde dette produktet. Det er et flott produkt for somre / monsun. Det fukter huden din uten å gi noe olje eller grease på ansiktet. Det er veldig lett og jutes blir absorbert i huden. Hva jeg liker om Lotus Herbals Cocomoist Kakaosmør fuktighetsgivende Lotion: 1. Det beste jeg liker om denne fuktighetskremet er at det ikke er greit i det hele tatt. 2. Det blir straks absorbert i huden din. 3. Ikke klebrig - Det gir ingen spor av klebrighet. 4. Strukturen til lotionen er bare perfekt - den er heller ikke for rennende, og den er heller ikke for tykk. 5. Det brøt meg ikke ut. 6. Nå som monsoons er her og der er mye fuktighet i luften - det fungerer bra. 7. Jeg elsker duften. Det er verken veldig kakao-buttery eller det er veldig rosa. Det er hyggelig. Jeg liker den lette aromaen som ligger rundt en stund etter å ha brukt den. 8. På flasken står det: 2mins til smidig hud. Dette kravet er 100% sant. Denne fuktighetskrem gjør huden myk og smidig hele dagen. 9. Flott blanding av ingredienser som brukes - kakaosmør, rosenvann, honning og mandelolje. Alle disse ingrediensene er flotte for hud og forbedrer hudens tekstur. 10. Jeg liker pumpeemballasjen. Dispenseren disponerer riktig mengde produkt. Ingen forurensning av produktet. 11. Total verdi for pengene. 12. Et lite produkt går langt. Flasken vil vare meg hele sommeren og monsoons. 13. God holdbarhet. Utløpsdato er nevnt. 14. Komplett ingrediensliste nevnt og ikke bare aktive ingredienser. 15. Jeg bruker Lotus 3 i 1 solkrem over denne fuktighetskrem når jeg går ut. Huden min er helt fin på slutten av dagen. 16. Den mindre flasken er veldig reisevennlig. Den større flasken kan være en stor voluminøs skjønt. 17. Dette ville være et godt valg for folk som finner oljefri fuktighetskrem mindre fuktighetsgivende. 18. Tilgjengelighet er ikke et problem.

Hva jeg ikke liker om Lotus Herbals Cocomoist Cocoa-Butter Moisturizing Lotion: 1. Inneholder parabener. Kan ikke kalle det en con som de fleste produkter inneholder parabener. Hvis produktene ikke inneholder parabener, er holdbarheten bare for kort, og det blir ganske vanskelig å konsumere hele produktet innen den korte spenningen av tid som fører til spild. 2. Bortsett fra det absolutt ingenting. Ville jeg tilbakekjøp: Ja! Jeg elsker det helt. Dette er faktisk et annet flott produkt fra Lotus Herbals i min hudpleie regime. Jeg har funnet min Holy Grail moisturizer for somre og monsuner.

Les også: Vaseline Aloe Fresh Hydrating Body Lotion Lotus Herbals WHITEGLOW Havregryn og Yoghurt Skin Whitening Scrub Lotus Herbals Stick Foundation Review, fargeprøver Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme Frodig Sympati For Hud Kropp Lotion Bath and Body Works Sweet Pea Body Lotion Lotus Herbals VANILASMOOTH Body Lotion Lotus Herbals Aloe Soft Daglig Kropp Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: