Hei venner, Nylig har jeg bare oppdaget en ny kjærlighet til VLCC-produkter. De er helt ayurvediske uten skummel og mystiske ingredienser, deres effektivitet og deres ingen skade på huden. Disse punktene er nok for meg å bestemme om jeg skal kjøpe et produkt eller ikke. I dag skal jeg gå gjennom VLCC Matte Look Sunscreen Lotion med SPF 30 som jeg kjøpte nylig da min lakme solkrem ble ferdig. Selv om lakme også var bra og effektiv, men jeg gikk for dette fordi jeg ikke har prøvd VLCC-produkter før dette. Jeg kjøpte også VLCC Fruits Anti Tan Pack som jeg vil se på i neste innlegg.

Pris - Rs. 295 for 100 gram

Holdbarhet - 3 år fra fremstillingsdato.

Ingredienser: -

Vennligst se nedenstående bilde for ingredienser.

Produktinformasjon fra baksiden av røret: - VLCC matte ser solskjermkrem til alle hudtyper. Oljefri formulering med UVA og UVB beskyttelse. VLCC matt utseende solskjerm lotion er et bredspektret solcreme som gir beskyttelse mot både UVA og UVB stråler. Denne solskjermsprayen er designet for hele dagen og passer for alle hudtyper. Det blir absorbert raskt og gir en matt finish.

Veibeskrivelse: Påfør lotionet jevnt og jevnt i ansiktet og nakken før det eksponeres for solen. Gjenta ofte, spesielt for langvarig sollys.

Jeg tar på VLCC Matte Look Sunscreen Lotion SPF 30: - Denne solkrem kommer i et søtt, gul rør med en flip cap. Flip-hetten er stram og lukker raskt med en lyd som sikrer at lokket er låst og dermed unngår spredning. Hullet på lokket er nok bredt til å gi deg passende mengde for enkelt applikasjon på ansikt og nakke. Man kan også bruke dette på hendene som vil bli utsatt i huden.

Kommer til tekstur og effektivitet, er det litt skuffende. Det er sandal i farge og har en mild duft av agurk som. Den har en kremaktig tekstur som bare kan blandes med en 1-minutters melding. Tekstur er veldig kremaktig (du kan selv se på bildet).

Med liten gnid sprer den seg, men blir ikke absorbert i huden. (Se bildet nedenfor): -

Med videre kontinuerlig melding ble det spredt jevnt og ble absorbert, forlot huden litt shiner og oilier (se bildet nedenfor). Men etter en gang ble det absorbert helt forlater huden veldig myk og glatt. Jeg svette litt etter å ha brukt dette. Men ingen hvitaktig støpe ble etterlatt i motsetning til andre solkrem i markedet.

Fordeler med VLCC Matte Look Sunscreen Lotion SPF 30: - 1. Gir en matt overflate på huden 2. Gjorde huden myk og silkeaktig glatt. 3. En liten mengde er nødvendig for hver applikasjon. 4. Har en mild behagelig lukt av frukt. 5. Ikke gi meg noen break-outs. 6. Min hud ble ikke solbrent etter solens eksponering. 7. Lett tilgjengelig. 8. Tett flip cap som lukker raskt gjør det reisevennlig. 9. God kvantitet til en god pris. 10. Fullstendig liste over ingrediensene. 11. Helt ayurvedisk produkt fullt av essensielle ekstrakter. 12. Har SPF 30.

Cons av VLCC Matte Look Sunscreen Lotion SPF 30: - 1. Gjorde meg svette litt etter påføring 2. Krever lengre meldingstid for å få lotionen til å bli absorbert i huden.

Endelig dom: - Denne Matte Look Sunscreen Lotion er en god solkrem til daglig bruk. Det er et effektivt ayurvedisk produkt (som jeg alltid kan velge uten å gi en annen tanke) full av naturlige ekstrakter. Jeg elsker dette og vil alltid plukke denne til og med mindre jeg får en perfekt erstatning for dette.

Les også: VLCC Skin Defence Range VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) NYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, Stearinlys Maybelline Dream Matte Mousse Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020