Isana Pearl og Gloss Sanfte Pflege

Har du noen gang brukt en leppebalm som føles jævla bra, lys, har ingen duft, har ingen smak, og fuktes leppene godt og har anstendig oppholdskraft, men når du sjekker deg ut i speilet, skriker du i skrekk fordi det ser ut som om du har belagt leppene dine med aluminiumpulveret som brukes i brannknekker; Vel, jeg har brukt Isana Pearl leppebalsam som passer til beskrivelsen ovenfor.

Jeg har sett frostfinish leppestifter, men frostfinish leppebalsam er ny for meg. Dette er en leppebalsam som kunne blitt min ideelle leppebalsam, men nei, det kunne ikke fordi det danner en silvery glans på mine lepper, selv om den kommer uten klistrethet.

Denne leppebalmen ble gitt til meg av min søster blant de andre godbiter og Isana er et tysk merke. Jeg håper virkelig Maybelline eller Nivea plukker opp denne leppebalsamens formel og gjør den tilgjengelig i India, men minus glansen som den gir.

Denne leppebalmen har ingen lukt i det hele tatt, og det smaker heller ikke ubehagelig. Det er lett lavendel i farge og smelter ikke eller føler seg klebrig som de fleste leppebalmene jeg har brukt. Jeg har brukt det når leppene mine følte meg veldig tørre, og det gjorde en god jobb å holde leppene mine fuktige. Den har god oppholdsstyrke og holder seg i mer enn en time (det er en leppebalsam: haanji:) på leppene.

Imidlertid er min eneste grudge med denne leppebalmen dens glans og det vil gjøre meg bevisst, så jeg vil ikke spørre om det en gang til.

Pros av Isana Pearl og Gloss Sanfte Pflege:

  • En ekstremt lett leppebalm som holder leppene fuktig.
  • Stiger på leppene i ganske lang tid.
  • Føler seg ikke klissete i det hele tatt.
  • Har ingen duft eller smak.

Cons av Isana Pearl og Gloss Sanfte Pflege:

  • Bare en con og det er glansen som det gir til leppene, det virker som et lite sølvfarget pulver.

Vil jeg få Isana Pearl og Gloss Sanfte Pflege igjen:

Nei, det er nesten perfekt, men for den silvery glans.

IMBB Rating:

3/5 (-2 for glansen, ellers var det en perfekt leppebalsam).

Lotus Herbals Lip Balm - Jordbær Lotus Herbals Lip Therapy Chocolate Lotus Herbals Vanilla Lip Therapy Jovees Lip Balm Biotique Lip Balm og Lotus Safe Sun Anti Tan Gel Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Biotique Bio Fruit Lightening Lip Balm Maybelline Lip Smooth Color & Care Balm Bilder, stikkord Ikke skinnende leppeblommer: Spør IMBB Avon Lip Balm vs Nivea Lip Balm Hvordan lage Tinted Lip Balm hjemme Vaselin Lip Care Fem Smink og skjønnhetsprodukter under Rs.100 Oriflame Beauty Lip Spa Therapy Lakme Lip Love Conditioner Bilder, fargeprøver Maybelline Lip Smooth Farge og pleie Balm SPF 16 Review, Fargeprøver MAC Tinted Lip Conditioner Fuchsia Fix

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: