Min Weekend Mini Haul

Jeg beklager dårlig bildekvalitet, jeg forlot kameraet mitt på foreldrenes sted, og alt jeg har nå er Nokias kamera.

Jeg tilbrakte lørdagens spasertur rundt de bedazzling korridorene til Select City Walk Mall i Saket, Delhi. For shopaholics som meg (for det meste vindu shopping skjønt: D), sin himmel på jorden. For meg er det ikke bare et kjøpesenter, det er et sted hvor drømmer drømmer. Hvis du tar et dypt pust, kan du lukte velstanden i luften. Jeg dro og presset min rose mot glassmuren i MAC-showroomet: kjedelig :, Jeg våget ikke å gå inn, kanskje om et år eller to, hvis jeg jobber med meg, vil jeg bli rik nok til å stryke trygt i MAC og kjøpe en boksfull vakker ting, eller kanskje jeg vil dumpe min fattigere enn kjæresten min og spør min mor for å finne en rik mann for meg: snicker:

Se, hvilken korrumperende innflytelse er det mulig å få vakre kremer og pulver i skinnende små bokser! Damn! : spank: Uansett, tilbake til jorden. Dette er hva jeg fikk:

  • Revlon ColorStay Mineral Makeup Pulver og Lys Gjennomsiktig til Middels.
  • Revlon Super Lustrous Leppestift i Rose Wine.
  • Colorbar Blush - Just Earth.
  • Maybelline Eye-Quatret-Saphire Ice.
  • Et sett med Vega børster.
  • Jeg fikk et sett med tre hårbørster gratis med mine Revlon-kjøp.

Jeg hadde gått med hensikt å kjøpe TBS pulver grunnlaget, og jeg kjøpte nesten, men i siste øyeblikk bestemte jeg meg for å sjekke ut andre merker også og gikk og sjekket Revlon en. Jeg følte at det hadde bedre dekning enn TBS en, men det kan skyldes at SA skryte den gratis gaven (tre hårpensler på et kjøp på 1500 kroner) under nesen min, og jeg kunne ikke motstå. Gud, jeg bruker ikke engang hårbørster. Jeg må få SA-bevis så snart jeg kan.

Grunnlaget er bra; skyggen passer perfekt til huden min. Pulveret glir jevnt, og det føles hyggelig, kjølig i huden. Det har ikke shimmers som det pleide å ha før; Det er ganske matt, men ikke ekstremt matt, men en BIG let-down er oppholdsstyrken. Huden min blir skinnende i omtrent 3 timer-i AC-som er like mye forbli strøm som min Rs. 90 Lakme løs pulver: /, så det er egentlig ikke verdt 1150 dollar jeg betalte. : Waa:

Just Earth blush trenger ikke noen beskrivelse, det er ganske godt kjent på IMBB. Jeg har ZERO erfaring med børster, så jeg nettopp plukket opp de billigste Vega børstene jeg kunne finne, fordi dere alle understreker betydningen av børster så mye! Jeg vil gjøre en anmeldelse på Revlon Lipstick Rose Wine som jeg ikke kunne finne den ene anmeldelsen på IMBB.

Jeg har også en blazer for kontor-klær fra Pantaloons og et par Titan klokker for foreldrenes jubileum på mandag. Til slutt, følte seg tilfredsstillende brutt; Jeg kom hjem; bare for å finne en boks venter fra en online shopping nettsted som jeg hadde bestilt 2 dager tilbake, åh hva lykke! : Happydance:

Så min helgens helvete (Velg bytur + online shopping) ser noe ut som dette:

Kjøp på nettet:

Biotique Flawless Whitening Face Pack - Bio Fruit, Street Wear Nail Polishes (2) Blå bjelle og Tangy Orange, Elle 18 Lip Smoothie Vanilje Heat, FabIndia Neem-Tulsi Skin Toner, og gratis overraskelsesgave: Faces Toe Separators (Tå separatorer-høres skummelt , nei? 😯)

På mandag morgen så jeg slik ut: : sminke:: sminke:: sminke:

Jeg har på seg: Oriflame Very Me Peach Me Perfekt Skin Glow Tinted Moisturizer, Revlon Powder foundation, Colorbar Just Earth Blush, Revlon Super glatt leppestift i Rose Wine, Lakme 'Kajal og min nye blazer.

(Ja, når jeg får nye ting, må jeg ha det alt ved første mulighet: - /)

Jeg kom sent, og jeg tror ikke jeg ventet på rødmen å sette og feide pulverfundamentet på toppen og endte opp med å se litt oransje-y.

Min Små Makeup Haul Min Haul 🙂 Smykker, Vesker, Klær, Sko, Makeup Haul Tilbehør, Klær Haul Online Makeup Shopping: Coastal Dufter Pensler Haul Min Mini Maybelline Lipsticks Haul Klær, Smink og Parfyme Haul Min Mac Cosmetics Haul Singapore Shopping Haul Makeup Haul basert på IMBB-anbefalinger Min Hyderabad Haul Makeup Haul 2 og kommende anmeldelser

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: