Avanserte skjønnhetsbehandlinger

Som alt du vet, ser det bra ut som en kunstform, og noen kunstnere trenger alltid de riktige verktøyene for jobben hvis de skal male det perfekte bildet. I dagens verden er vi oversvømt med skjønnhetsprodukter som lover oss evig ungdom, et rynkefritt ansikt, den klareste hudfarge.

Det triste faktum er at de fleste av standardproduktene der ute aldri lever opp til sprøytenarkomanen, og ikke samsvarer med forventningene våre om resultatene de skal oppnå. Det dilemmaet vi fattige damer står overfor når vi kan synes å ha det rette verktøyet for den rette jobben, er vi avgjørende for hva vi må jobbe med og gjøre? Eller velger vi å løse alle operasjonsscenarier?

Noen av dere er kanskje ikke klar over det, men det er et tredje valg som er tilgjengelig fra selskaper som MYA Cosmetic Surgery. Det er en hel rekke avanserte skjønnhetsbehandlinger der ute som er mye mindre invasive enn kirurgi, men mye mer effektivt enn standardkremer. Interessert? Vel les videre og finn ut mer.

Muskelavslappende midler

Muskelavslappende er et nytt navn for en gammel venn, Äì Botox. I mer enn ti år har det rensede proteinet som inneholder Muscle Relaxant blitt brukt under merkenavnet Botox i klinisk praksis. Det faktum at Botox har blitt brukt så lenge, garanterer sikkerheten til Muscle Relaxant når det gjelder å få de resultatene du ønsker.

Hvordan virker det? Enkel! Muskelavslappende midler inneholder et unikt tilberedt naturlig protein som stammer fra bakterier. Musklene som forårsaker dynamiske linjer som rynket linjer injiseres med en liten mengde muskelavslappende, noe som forhindrer at nervesignaler når muskelen midlertidig og forårsaker at muskelen slapper av. Da muskelen ikke trekker og krøller huden, har den forandring å hvile og helbrede. Rynkene forsvinner, noe som resulterer i en mykning av rynker, de horisontale linjene på pannen og kråkenes føtter.

Den gode nyheten er at behandlingen bare tar omtrent ti minutter, risikoen er lav, og bivirkninger, hvis de oppstår i det hele tatt, manifesterer seg i hevelse eller røde flekker og er vanligvis svært midlertidige.

microdermabrasion

Microdermabrasion er en ikke-invasiv prosedyre og kosmetisk teknikk som eksfolierer det ytre laget av epidermis og fjerner alle de irriterende døde hudcellene for å la deg se frisk ut og føle deg fantastisk. Microdermabrasion kan redusere forekomsten av overfladisk hyperpigmentering og fotoskade og redusere grunne akne arr, rynker og fine linjer. Den virkelig gode nyheten er at fjerning av den døde huden betyr at hudpleieprodukter kan trenge inntil 50% mer effektivt, og sminke kan nå påføres som silke i motsetning til slap.

Hudfyllstoffer

Hudfyllstoffer myker ansiktslinjene, reduserer folder og spor, og er perfekte for lip-forsterkning. Hva er de? Hudfyllstoffer er laget av forskjellige materialer. Den vanligste som hyaluronsyre som er et komplekst sukker som finnes i nesten alle deler av kroppen vår, og er spesielt trygt og effektivt som et resultat.

Fyllstoffer avledet av hyaluronsyre virker i gjennomsnitt på omtrent åtte måneder. Fyllstoffet er gitt i en serie små injeksjoner av en kvalifisert utøver, og de nye fyllstoffene inneholder lokalbedøvelse. Området blir så forsiktig massert og behandlinger bør ikke ta mer enn 30 minutter til en time.

Området kan være litt sår og hovent i opptil tre dager etter behandling, og hevelsen kan vare opptil en uke hos noen mennesker, men etter det vil solen også ha på seg nyanser når du er ute og om fordi du vil se det strålende.

bildekilde

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: