Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer

Hei Divas,

I dag er jeg her med en gjennomgang av Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer (med ren afrikansk Shea Butter). Hvis du har gått gjennom mine andre vurderinger, kan du kanskje vite at jeg har normal tørr hud, som er mer på tørrere siden. Så, ta på alle hudpleieprodukter avhenger av hvordan de har gått i å slukke hudens tørst. Jeg hadde brukt Garniers kroppskokong for et par vintre nå og elsket det.

I forrige måned, da jeg kjøpte noe fra et nettbutikksted, ga de meg noen sachetprøver av Jergens kroppsrør. Den ene var den ultrahelende ekstra tørr hud fuktighetskrem og den andre var shea smør dyp kondisjon fuktighetskrem. Først prøvde jeg den ultrahelende ekstra tørr hudfukteren etter badet, og jeg følte at det var mye å tykke for meg selv og lukten var ikke så bra. Deretter prøvde jeg denne shea smør en og det føltes lovende!

Så, uten å kaste bort mye tid, kjøpte jeg denne fra det lokale markedet. Jeg har brukt dette i omtrent en måned nå, og la oss se hvordan det gikk.

Produktbeskrivelse:

Viktige ingredienser:

Pris:

229 INR for 295 ml (noen nettsider tilbyr rabatter).

Holdbarhet:

36 måneder fra produksjonsdato.

emballasje:

Dette kommer i en hvit, ugjennomsiktig stor flaske med en blå flip-flop cap. Det er ganske solid, det er ingen lekkasje, ikke noe ekstravagant. Det har det "no-nonsense-i-mind-my-job" -utvalget, jeg klager ikke!

Jeg tar på Jergens Shea Butter Deep Conditioning Fuktighetskrem:

Dette er en tykk fuktighetsgivende lotion, god for etter bad og sengetid. Det er litt fett på applikasjon, men blir absorbert innen 10-15 minutter. Å være tykk, du trenger bare en liten liten-winy mengde av produktet. Den andre variasjonen som var for ekstra tørr hud var mye tykkere enn dette. Denne fuktighetskrem er ikke rennende, og det kan være en con for noen, siden det ikke glir bra, men jeg har det bra med det.

Hvis jeg føler, så noen ganger, foretrekker jeg å fortynne det litt med litt vanlig vann / rosevann. Fuktighetsvirkningen varer for en ganske anstendig tid, du står ikke opp om morgenen med noen form for elastisk følelse. Duften er god (av shea og kakao butters) og varer en gang etter påføring, ingenting over toppen eller overveldende, men hvis du har en ekstremt sensitiv nese, kan du ikke like det.

Jeg har aldri mye brydd om ingrediensene, og etter at jeg ble med i IMBB, ser jeg at mange av oss er opptatt av hva som går inn i våre personlig pleieprodukter. Så jenter inneholder den parabener (nå er det en del faktabarabener som i utgangspunktet brukes som konserveringsmidler, det gjør produktet mer kostnadseffektivt og det har vist seg å være forbundet med brystkarsinom, allergisk dermatitt og litt svak østrogenstimulering, men alt det finnes i ekstremt lave proporsjoner og kan forårsake skade ved kronisk bruk).

På solsiden inneholder den shea smør, mango frø smør, kakao frø smør og glyserin.

Sammendrag av fordeler og ulemper ved denne fuktighetskremmen.

Pros av Jergens Shea Butter Deep Conditioning Fuktighetskrem:

 • Tykk kremaktig lotion, perfekt for tørr hud.
 • Moisturizes huden din godt.
 • Gjør huden myk og smidig.
 • Duft er ikke overveldende.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig.
 • Inneholder godhet av shea smør, kakaosmør og mango frø smør.
 • Emballasje er anstendig og solid, ingen lekkasje.
 • Full ingrediensliste er nevnt.
 • Holdbarhet er nevnt.

Ulemper med Jergens Shea Butter Deep Conditioning Fuktighetskrem:

 • Inneholder mye kjemikalier.
 • Noen ganger kan du føle behovet for å fortynne det for enkel bruk.
 • Ikke for fet / normal hud skjønnhet.

Ville jeg kjøpe Jergens Shea Butter Deep Conditioning Fuktighetskrem igjen:

Det er en stor flaske og ikke mye av produktet er nødvendig, så jeg antar at denne vil se meg gjennom vintrene, men hvis jeg må kjøpe en annen fuktighetsgivende lotion, ville dette være det. Det er min HG-lotion for vintre.

Vil jeg anbefale Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer:

Hvis du har tørr hud og ikke er klar til å bruke store penger på et high-end produkt, kan dette være et ganske godt alternativ.

Vurdering:

4/5.

Ta vare og glede vintre!

Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer Jergens hånd- og kutikalkrem Olay Ultra Fukt Lotion med Shea Butter Kroppshandelen Shea Butter Shower Cream Kystdukker Unrefined Shea Butter SkinFood Shea Butter Hand Lotion L'Occitane Tonet Shea Butter Lip Balm - Blackberry- Wild Rose L'Occitane Shea Butter Foot Cream Olay Ultra fuktighetskroppsvask med shea smør SkinFood Shea Butter Hand Lotion Vaselin kakao smør dyp kondisjon kroppen lotion Tips for toning og fuktighetskrem Neutrogena oljefri fuktighet - ansikts fuktighetskrem med UVA / UVB solbeskyttelse Clinique enda bedre hudton Correcting Moisturizer SPF 20 Clean & Clear Acne Clearing Fuktighetskrem Jergens Ultra Healing Extra Dry Skin Moisturizer VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15 Dammer Age Miracle Anti Aging Tonet Fuktighetskrem Lacto Calamine Classic Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: