Gosh neglelakk

Hei Alle, Nail Colors er noe som hver jente har i ganske få tall. For jenter er neglelakk ikke en del av sminke, men en viktig del av pleie. Gosh har en av de fineste neglelakkene, men det er litt dyrt.

Om merket Gosh: Gosh er et kosmetisk selskap som er kjent utenfor India. Gosh neglelakk er ganske kjent blant sine produkter. Gosh er allment tilgjengelig i USA og Storbritannia, og jeg får vanligvis min gjennom mine slektninger i Storbritannia.

Pris:

£ 5 (rundt 400 INR).

Min erfaring med Gosh Nail Polish: Golden Bronze, Primrose, Yellow Bombay:

Jeg bruker Gosh neglelakk i mange år og har vært en stor fan. Jeg har aldri hatt en så imponerende opplevelse med noen andre indiske spikerfarge merker. Flasker som du ser på bildet, er det jeg bruker i 2 år og har håndtert disse tingene veldig skikkelig mange ganger. Jeg hadde til og med holdt en flaske åpen i noen timer uten å vite det, men det ble aldri herdet eller tørket opp. Mange av vennene mine har brukt det også, og en venn har bedt meg om "hater det aldri?"

Et annet prisverdig poeng om Gosh neglelakk er deres oppholdsstyrke. Det forblir uten chipping for en hel uke, ja det er sant. Når jeg har på seg disse, trenger jeg ikke å bry meg om å endre spikerfarger ofte. De er veldig kremete, men de spener aldri i kort varighet. Børstene av disse er også bare rett, ikke for store, heller ikke for små, veldig passende for størrelsen på neglene.

Om nyanser:

Skygge 572: Gullbronse

Dette er en ekte bronse, en metallisk bronsefarge som jeg elsker mest. Dette er en av mine mest favoritt nyanser noensinne. Det er en perfekt festslitasje, og samtidig er det bra som hverdagsbruk også. Jeg brukte det så mye at det bare har litt igjen i det. Jeg har aldri sett noe som ligner på dette her hvor som helst. Lakme, lotus, og nå ansikter har en tett nyanse, men ikke så metallisk som denne. En nyanse er nok til å bygge fargen. I bildet under har jeg bare malt en pels.

Skygge 535: Primrose

Dette er lettere skygge lavendel farge. Jeg har ingen anelse om hvorfor de har kalt det Primrose. Kanskje den har litt lyserød undertone. Det er en veldig fin og enkel farge, jeg liker det på hånden negler enn i tå negler. På bildet har jeg bare brukt en enkelt jakke. Dobbelt kappe er ikke nødvendig, men det er et personlig valg av hvordan du vil bygge fargen. Jeg liker det mer i en enkelt jakke.

Skygge 573: Gul Bombay

Denne skyggen er metallgul farge med lyse shimmers i den. Det er en oppmerksomhetssøker. Hvis du har på seg denne fargen, vil neglene dine ikke gå ubemerket i noen tilfelle. Det er en fin sommerfarge, men igjen vet jeg ikke hvorfor de kalte den Golden Brown; Det har ingen tegn på brun i den. I bildet nedenfor har jeg brukt to farger, som gir en mer gylden effekt.

Oppsummering fordeler og ulemper ved Gosh neglelakk:

Pros av Gosh neglelakk:

  • Ingen chipping i en uke eller mer.
  • Gosh har et bredt spekter av farger, du kan se dem på superdrugstores.com.
  • De har gitt navn med tall som hjelper meg å kjøpe det gjennom mine fettere, men noen ganger er navnene ikke relatert til originale farger.
  • Pensel er også av meget god kvalitet og størrelse.
  • Det tørker ikke opp lett.
  • Alle fargene jeg har brukt hittil er kraftig pigmentert.

Cons av Gosh neglelakk:

  • Det er ikke tilgjengelig i India.
  • Det er litt dyrt

Annet enn de ovennevnte ulemper, finner jeg ikke en eneste feil med Gosh neglelakk. Jeg skulle ønske de snart skulle komme til India, slik at alle kan få tak i disse fantastiske neglelakkene.

Anbefaler jeg Gosh Nail Polish: Ja, uten tvil.

Hvis du vil prøve noe fra Gosh, vil jeg anbefale deg å begynne med neglelakk. Du blir ikke skuffet.

IMBB Rating: 4/5 (-0,5 for ikke tilgjengelig og 0,5 for prisen).

Hva sier neglelakkens farger om deg: Nails Fun Polka Dot Nyttår Nail Art Tutorial Oriflame Pure Color Nail Polish Review, bilder, fargeprøver 4 neglelakkfarger og deres dupes Ambika Pillai Hard Candy Nail Polish Nail Polish Shades: L'oreal Paris Resist & Shine Titanium Ulike typer neglelakk Eyetex Dazzler vs Helse & Glødet Nail Polish Remover Maybelline Colorama neglelakk - Coral Chic & Sexy Review, Bilder Ambika Pillai Hard Candy Nail Polish - Neon Orange ELF Nail Polish Remover Pads & Nail Polish Review + Fargeprøver 11 måter å lage neglelakk lenger på negler Min Nail Polish Collection Beste måten å stoppe neglelakk tørking i en flaske Beste Røde Nail Polish: Spør IMBB Maybelline Express Finish Nagel Polsk Opal Rush Review, NOTD Chambor Nagelpolsk Etter Glow Review, NOTD Poll: Hvor ofte bytter du neglelakk på føttene? MAC Ganske Søt Nail Polish Photos + Anbefalinger Fargebar Nail Polish Remover Review + Nail Art Illamasqua Nail Varnish Renhet NOTD Maybelline Coloroma neglelakk - Rubi Lokale neglelakk: En gjennomgang Shellac Hybrid Nail Color Treatment Illamasqua Body Electrics Nail Larn Force Photos Street Wear Color Rich Nail Emalje Crackling Nail Paint Review, Photos, Design Body Shop Sparkle Nail Color Twinkling Pink Colorbar Nail Lacquer er all glede og smil Christmas Nail Art Tutorial

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: