Lakme Absolute White Intense Concealer Stick med SPF 20

Skygge:

Middels til Mørk.

Pris:

INR 450.

Produktbeskrivelse:

Det er noen feil, selv de smarteste av sminke kan ikke gjemme seg. Igjen, det ledende merket i kosmetikk har Lakme løst problemet med sin Absolute White Intense Concealer Stick; perfekt tilskrives dekke og maske de mørke kretsene. Denne pinnen gjemmer blemmer og alle mulige tegn på tretthet. Få en yngre og rettferdig hud i dag med denne concealer som inneholder vitamin B3 og SPF 20.

Først av alt, disse har bare to nyanser, Fair til Medium og Medium to Dark, hva en stor slå av som om de tester vannet for det indiske markedet for skjulere. For det andre heter det "White Intense" i tråd med grunnlaget de har kommet opp med. Nå, hvorfor forstår de ikke, vi ønsker ikke å se "hvit" per si. Jeg er hovedsakelig interessert i å ha en klar og jevnt tonet hud uten pigmentering, selv om den må være mørk eller lys og definitivt ikke hvit. Denne "hvite effekten" som etiketter løfter er en veldig stor avvei med meg, hvorfor kan de ikke kalle det "jevn hudton" eller "klar hud" eller "glødende" eller "lysreflekterende." Ok, jeg er enig Det kan være noe av mitt personlige valg.

Min første titt på concealer på Shopper's Stop fikk meg til å føle at begge nyanser er ganske overlappende i skyggen, som for min rettferdige til mellomstore hud, kunne jeg lett ha hentet noen av skjulerne og fortsatt få det til å fungere for meg, men jeg ikke ta sjanser med fundament og ta en tone mørkere enn hva SA ville love ved å teste alle nyanser på håndleddet mitt, som kanskje er den fineste kroppshuden jeg har, klart, mitt ansikt er ikke så rettferdig som mitt indre håndledd, så jeg tar alltid en tone mørkere for ikke å ha et hvitt kast på ansiktet mitt, selv om SA kan fortelle meg "mamma du er veldig" hvit ", så denne elfenben passer deg."

Jeg liker pinneformen av concealer som Lakme ikke hadde noe slikt før. Det er akkurat den samme størrelsen og ser ut som den matte leppestiften, men denne har en gjennomsiktig hette til den.

Concealer er myk, men ikke kremaktig, som i det smelter ikke når du sveiper den, men det glir forsiktig og gir en god farge for medium dekning. Dette, faktisk, jeg liker som kremrike skjulere krøp veldig fort på meg selv om jeg blander dem godt. Ikke å sette dem med pulver er en katastrofe.

Så, for å fortelle deg ærlig, er dette en god, pigmentert, myk concealer, men ikke kremaktig og smeltende, og vil du tro på meg hvis jeg sa det varet i 4 timer uten krølling eller sedimentering i de fine linjene, det er uten Jeg setter det med pulver. Jeg prøvde det for å se om det virkelig trengte å sette med pulver, og det gjorde ikke i fire timer. Så jeg tenker på tørr hud, det vil ikke smelte og vil vare lenger, jeg har fet hud og oljede øyelokk, så sjansene var mer å smelte, og jeg var imponert!

Bortsett fra å holde strøm, er finishen veldig god og naturlig og ikke i det hele tatt pulveraktig. Det passer godt og til en usynlig overflate, veldig imponerende, og jeg har ikke lyst på at jeg har på meg en concealer.

For blemishes, det gjorde en gjennomsnittlig jobb som dekning var lett for meg. Jeg trenger en bedre tyngre dekning for blemishes; for under øyeområdet gjorde det en perfekt naturlig utseende.

Som en base for øyenskygge finner jeg det fint nok, siden det ikke legger seg så fort på meg, så jeg kan bruke dette til å dekke under øynene, kragenes føtter og toppen av lokkene også, og bruk litt pulverskygge for å sette den på dekslene, og noen kompakte under øynene.

Siste ord på Lakme Absolut White Intense Concealer Stick med SPF 20:

Det er faktisk en god concealer som gir meg lys til middels dekning for undereyes. For ansiktet gjorde det en over gjennomsnittlig jobb. Jeg finner oppholdskraften god uten å krølle på min oljeholdige hud. Med pulver vil det gjøre en god jobb. Pinneformen er også veldig praktisk. Det vil gi tøff konkurranse til Colorbar concealers som det er et spørsmål om personlig preferanse. Colorbar er kremaktig og denne er myk og blander godt. For prisen tror jeg det er litt overpriced. De kunne ha kommet opp med flere nyanser. Jeg kan også lett kjøpe lyset også og få det til å fungere for meg, siden det ikke er sterk hvit, tror jeg.

Vurdering:

Vurdering : 3,95 på 5.

Det er en naturlig finish concealer og lett å blande en, mange av oss kan like en slags concealer. Jeg sier ikke, må du få det, men hvis du planlegger å kjøpe en concealer, er det en god medium dekning concealer; Men for prisen på Rs. 450, kan mange av oss kanskje sammenligne det med de andre merkene først!

Har du brukt Lakme Absolute White Intense Concealer Stick? Vennligst rate i boksen under

Lakme Absolutt Plump og Shine 3D Gloss Beige Shine Lakme Absolute Moon Lit Highlighter Absolutt Matte Lip Color 47 Classic Rose Absolutt Sun-Kissed Bronzer Review, fargeprøver, sammenligning Absolutt Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine Lakme Absolute Mattreal Skin Natural Mousse Lakme Absolute Makeup Collection kommer snart! Kareena Kapoor annonsert som ansiktet av Lakme ABSOLUTE Absolutt Collection Blusher Photos, stifter Absolutt Collection Bronzer Photos, stikkord Absolutt, hvitt, intens huddeksel SPF 25 Lakme Absolute Matt Lip Color 201 Pure Glam Lakme Absolut Cheek Chromatic Baked Blush Lakme Lip Conditioner Siren Review, Swatch, FOTD Lakme Lip Love Lipstick Shades, Bilder Lakme Lip Love Conditioner Bilder, fargeprøver Lakme Lip Love Lippestift Aphrodite Blush Bilder, Stikkprøver, FOTD Lakme Lip Love Conditioner Charmer gjennomgang, fargeprøver, FOTD Lakme Lip Love Conditioner Hottie Review, Swatch, FOTD Aquashine Lip Color Lip Love Conditioner Photos, Stikkprøver - 2 4 må ha klassisk Lakme berike Lip Color Shades Lip Conditioner Siren Review, Swatch, FOTD Eye Artist Pen Glid på Lipcolour Star Shine Lip Gloss - 24 Aquashine Lip Color i Fig Ren Rouge Blush i Ginger Surprise og Avon True Color Blush i Peche Peacock Eye Quartet, Maybelline Tid for Vin Strawberry Facewash, Body Shop Strawberry Body Puree Body Lotion, Strawberry Bath og Shower Gel Lakme Lip Artist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: