Earth Therapeutics Loofah Exfoliating Scrub

Fersken og lidenskap

Hei Gals! her kommer jeg med en annen mindblowing exfoliating scrub fra Earth Therapeutics. Organiske, naturlige og kjemiske produkter er en raseri i disse dager og utvilsomt faller alle av oss for dem. Jeg ble også smittet av denne vegetabilske basen når jeg så den først, og jeg kan stolt si at jeg ikke var feil. Dette har vist seg å være fantastisk i det det hevder.

Det har en peachy duft til det med mange loofah fibre som er en naturlig exfoliate. Den fjerner forsiktig den døde huden og andre urenheter som gjør at huden kan puste fritt. Jeg elsker resultatene; myk, sunn, skinnende hud, veldig glatt uten tegn på tørrhet; Selv om jeg sørger for at jeg ikke bruker den daglig og fuktes godt etterpå, blir naturlige oljer av huden skrubbet også i denne prosessen.

Pris: $ 3,99 for 177 ml.

Hvordan å bruke: I dusjen klemmer du ønsket mengde på hånden og masserer forsiktig over huden.

Min erfaring med Earth Therapeutics Loofah Exfoliating Scrub:

Nå er jeg sikker på at noen av dere kan svare på dette spørsmålet, ja du har rett, jeg har blitt forelsket i denne skrubbingen. Det har skiftet ut alle de andre som ligger på hyllen min. Jeg bruker det til og med i ansiktet mine i disse dager, dashet av fersken-i-ness som det går på huden min er fantastisk.

Det unclogs porene i huden min og hint av aloe vera gir evig friskhet. Størrelsen på granulatene er ikke stor, og de er ikke grove. Skrubbe er såpebasert, og når jeg gni blir det kremaktig. Så, på noen måte, føles det ikke hardt for huden, ikke engang ansiktshuden. Konsistensen er ganske tykk, det er ikke rennende. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med denne skrubbingen.

Pros av Earth Therapeutics Loofah Exfoliating Scrub:

  • Det er en mild skrubbe med betydelig mengde granulater for å avsløre lysets lysstyrke.
  • Peachy duft gjør det veldig yummy.
  • Fantastisk ytelse.
  • Perfekt for delikat ansiktshud også, bryter meg ikke ut.
  • Det er vegetabilsk basert, så ingen bekymringer for å gni kjemikalier på huden din.
  • Aloe vera og jojoba olje i skrubbe hjelper huden med å beholde sine naturlige oljer.
  • Regelmessig bruk resulterer i myk og jevn hud.

Cons of Earth Therapeutics Loofah Exfoliating Scrub:

  • Det er noe problem med emballasjen, til tider lekker det og er bortkastet.
  • Hullet er for lite og blir tett og da må du trykke det for hardt, noe som resulterer i for mye skrubbing.
  • Ikke tilgjengelig i India.

Vurdering:

4/5.

Vil jeg kjøpe igjen:

Selvfølgelig ja, vil gjerne kjøpe det igjen og igjen.

Farvel, fang deg snart!

Hudpolering hjemme: Kroppskrubb Kroppsbutikken Satsuma Bath og Bloome Kit Health & Glow Aloe og Kamille Kropp Scrub Review & Tips Kropps Shop Olive Body Scrub Hjemmelaget Body Scrub Oppskrifter Med Kitchen Ingredients Victoria's Secret Romantic Wish Body Scrub Kroppshandelen Passion Fruit Body Scrub Body Shop Jolly Orange Body Scrub Victoria's Secret Romantic Wish, spennende kroppsvask Strawberry Body Butter, Raspberry Body Scrub, Clinique Anti Blemish H2O Sea Marine Triple Butter Sugar Sugar Scrub Fabindia Orange Cinnamon Face og Body Gel Scrub Tvam Almond And Honey Face Scrub Og Body Polisher Hip Hop hudpleie kaffe ansikts skrubbe

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 20 2020