Kroppsbutikken Kakaosmør Kremaktig Kroppsvask

Jeg kjøpte denne Body Shop Cocoa Butter Creamy Body Wash for å takle North Indian tørkevintre. Jeg brukte det da, og jeg fikk en annen flaske i år som en gave, fra min venn! Du trodde at Body Shop var glad for meg ?! Jeg ønsker!

Kroppsbutikkkravene:

Best hvis du vil: Nyt huden din og sansene i en fuktighetsrik, ultrakremaktig kroppsvask som skaper en dekadent sjokolade-duftende skum. Best for veldig tørr hud.

Hvordan det fungerer: En rensende ingrediens laget av Community Trade kakao smør fungerer som et vaskemiddel som skaper skummende, rensende bobler. Fellesskapshandel Økologisk soyolje er veldig rik på essensielle fettsyrer som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbarriere, slik at huden er mykere og mykere.

Viktige ingredienser:

Glyserin - Er en effektiv fuktighetskrem som bidrar til å forbedre mykheten og maksimere hydrering. Organisk soyaolje - Har fuktighetsgivende og helbredende egenskaper som gjør den ideell for intensiv hudpleiebehandling. Det er også en inntektskilde for økologiske bønder i Brasil. Solsikkefrøolje - Moisturizes og bidrar til å myke huden. ingredienser: Vann, Cocamidopropyl Betaine, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje, PEG-5 Cocamid, Natrium Lauret Sulfat, Coco-Glukosid, Glycine Soja (Soyabønne) Olje, Akrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Natriumkakaosmør-Amphoacetat, Akrylater / Steareth -20 metakrylat-kopolymer, fenoksyetanol, natriumbenzoat, natriumhydroksid, glycerin, duft, citronellol, dinatrium EDTA, Linalool, tokoferol, Geraniol, Amylkanal, Hydroksykitronell, Benzylsalisylat, Limonen, Alfa-isometylionon, Benzylbenzoat, Isoeugenol, Kinnamylalkohol , Farnesol, Citral, Eugenol, Benzylalkohol, Benzylkinnamat, Gul 6, Gul 5.

Hvordan å bruke:

Klem på håndflatene eller Body Lily Bath Lily og massasje over kroppen din.

Pris:

Rs. 375 for 250 ml.

Jeg tar på kroppen butikken Kakaosmør Kremaktig kroppsvask:

Jeg tror produktet er opp til kravene. Det er faktisk en velsignelse for meget tørr hud og etterlater det hydrert etter vaskingen. Det er et mustkjøp for de som har ekstra tørr hud og som trenger en god fuktighetsgivende kropp, vask for dusj. Duften er god og forblir på for en gang, selv etter badet. Produktet kan ikke være egnet til daglig bruk under normalt vær og bør være en no-no i sommer. Det gjør at du føler deg myk og smidig så det går bra om vinteren. Dessuten er dens konsistens ikke for tykk, så man må kanskje klemme litt mer for en skikkelig vask og det gjør flasken til sist mindre enn en måned. Så prisen kan være litt uoverkommelig for mange.

Pros av Kropps Butikk Kakaosmør Kremaktig Kroppsvask:

  • Det fukter kroppen din veldig godt.
  • Lukter godt, som The Body Shop hevder at duften er sjokoladebelagt og duften egner seg ganske lenge.
  • Blader huden godt, myk og glatt.

Cons of The Body Shop Kakaosmør Kremaktig Body Wash:

  • Skaper ikke mye skum, så kvinner som meg som ønsker å hengi seg til kremaktig skum kan føle seg skuffet.
  • Siden det etterlater huden myk og kremaktig, kan man føle at den ikke har skikkelig rengjort huden.

Total erfaring:

Jeg elsker Body Shop og jeg elsker dette produktet også. Bare at det er litt for fuktighetsgivende hvis du ikke har for tørr hud, og du er ikke i ekstremt kaldt vær. Jeg bor for tiden i Andamans, og her er været moderat. Så jeg bruker det ikke ofte, men ja, jeg bruker det sikkert på søndager når min hubby er hjemme og jeg vil lukte mykt om morgenen;). Jeg liker måten sin chocolaty, den søte lukten forblir på meg en stund. Alt i alt, et veldig godt produkt fra Body Shop, og du må få en flaske hvis du har problemer med å holde deg næret om vinteren.

Vurdering:

4/5.

Vil jeg kjøpe det igjen:

Ja, hvis jeg er i Nord-India eller i Europa om vinteren, vil jeg definitivt ta det med meg, men ellers kan det ikke.

Om forfatteren:

Surabhi Surendra bor i Andamans og blogger på Womanatics hvor hun skriver om kvinner, kjærlighet og inspirasjon. Hun ville være glad hvis du liker hennes Facebook-side.

Kroppsbutikken Kakaosmørkropp Kroppsmørk Kroppsbutikken Satsuma Kroppsmørke og såpe Kroppshandelen Kakaosmør Hånd og Kropp Lotion Strawberry Body Butter, Raspberry Body Scrub, Clinique Anti Blemish Vaselin kakao smør dyp kondisjon kroppen lotion Lotus Herbals Cocomoist Kakaosmør Fuktighetsgivende Lotion Palmers kakao smørformelkrukke Palmers kakao smørformel mørk sjokolade og kirsebær leppebørste Kropps butikken Kakaosmør Fuktighetsgivende pinne Marks and Spencer Kakaobønne Kroppsmørk Biotique Cocobutter Cream Dove Beauty Body Wash Olay Body Wash - Spa Exfoliating Ribbons Dove Cream Oil Rosewood og Cocoa Body Wash FabIndia Avocado Body Wash Olay Ultra fuktighetskroppsvask med shea smør Lux Body Wash i mykt luksus og oppløftende firma Kroppsvask: St. Ives Mineralterapi Dove Go Fresh Body Wash Lux Magical Spell Fine Fragrance Elixirs Body Wash Fabindia Citrus Lemon Body Wash Khadi Herbal Face & Body Wash Sandeltre og honning Victoria's Secret Romantic Wish, spennende kroppsvask Victoria's Secret Spa: Body Wash, Scrub, Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 21 2020