Jeg antar nå jeg er helt avhengig av Steve Madden. Jeg går til butikken sin, og det blir umulig for meg å komme ut tomhendt. Skoene begynner å ringe ut navnet mitt, mine øyne kommer nesten ut, jeg blir forelsket i SA, og jeg kommer bare tilbake i mine sanser når jeg kommer til telleren for å betale regningen min. 😐 Samme ting skjer i dag og boom! et stort hull i lommen min. :( (Men jeg er fortsatt forelsket i Steve Madden.: Jeg elsker kjærlighet, elsker sin samling. De er veldig stilige og super komfortable.

Så uten mye chit chatter her er det jeg kjøpte. Dette er mitt tredje par fra Steve Madden butikken og heter Azzure i Cognac farge. Jeg er bare ikke i stand til å ta dem av fra føttene mine. Fortsatt å sitte hjemme hos meg og ha dem uten å ha en god grunn. 😛

Fra nettsiden : Alle søker etter deres perfekte støvel, og de kommer ikke mye bedre enn AZZURE-skoene! Skinnmaterialet vil ikke bare vare i stil, men også gjennom årstidene. Pair disse enkle gå med alt støvler med skinny jeans og en trykt blazer hvis du vil se kult i byen!

Lær øvre materiale Syntetisk sål 1 tommers hælhøyde

Har du på deg booties?

Mine Charles og Keith Sko Vår første Steve Madden Sko Riket i Blush Pat fra Steve Madden

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: