Jeg heter Tejashwini, og jeg har vært en lojal leser av IMBB i mange måneder nå ... med hjelp av din fantastiske nettside, har jeg også funnet mange produkter som har hjulpet med min forferdelige akne-utsatte hud, og jeg er glad for å si at huden min har forbedret mye nå ... takk til alle dere!

Jeg gifter meg i Kolkata i januar 2012 i en tradisjonell bengalsk seremoni. Jeg bruker også dine bryllupshoppingposter til brudekjoler! Vennligst hjelp meg med en Makeup Artist i Kolkata for mitt bryllup og også for mottak (i ​​Kolkata forsteder). Jeg vil ha enkel elegant sminke som forloveden min hater "for mye sminke", men jeg elsker øye sminke, så jeg vil gjerne ha fokus for å være på mine øyne. Mitt totale budsjett er 7-8k, så jeg foretrekker frilansere og MUAs som Lakme salonger osv. Er veldig dyre. Gi meg beskjed hvis du vet noen MUAer i Kolkata som vil kunne gjøre sminke min i dette budsjettet ... hvis du har noen fantastiske blogger venner her som kan gjøre sminke min, så vil jeg gjerne prøve dem også.

Jeg vil også gjerne ha forslag til et godt ansiktsprimer, fundament, kompakt og concealer. Som jeg sa, er huden min veldig fet og akne utsatt og jeg er NC-40 i MAC. Jeg prøvde Studio Fix-væske i MAC-butikken, i tillegg til Nyx HD-ansiktsprimeren, men begge brøt meg veldig dårlig, så jeg ville virkelig sette pris på dine forslag.

Takk så mye og fortsett å smile! 🙂

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: