Rimmel London U Rock! Øyenskygge 400 Svart n Blå

Jeg kjøpte denne for hva den ser ut og ikke egentlig for noen bruk. For det første visste jeg ikke at det er en kremskygge, og mine oljeaktige lokk er ikke en fan av kremøyeskygger i det hele tatt, med mindre de setter seg godt. Som base også, de burde være tykke til å være funksjonelle, og ikke rene som når du blander dem, er de helt rene og ikke tjener formålet med en base.

Jeg kjøpte denne fra en lokal butikk i Manchester, Storbritannia, og jeg glemte prisen, men det er veldig bra under 3 pund og var på en slags tilbud, og det var for pent å tape så jeg kjøpte. Hvirvelen av farge i den - og det for min favorittblåste farge som jeg elsker - for øynene var for vanskelig å motstå og vurderer jeg måtte få mye Rimmel i Storbritannia, fikk jeg det til prøveformål.

For meg har min erfaring med Rimmel vært en blandet, med nesten blandede reaksjoner for alle sine ting. Jeg er sikker på at de forbedrer og kommer opp med bedre formuleringer, men denne var riktig plassert på rabatt i butikken!

Rimmel U Rock! Øyenskygge Svart n Blå som Creme Øyenskygge

Denne skyggen er en krem ​​en med en hvirvel av tre farger i den, blågrønn, hvit og blå. Dette minner meg om kremskyggen quads maybelline retailed på 200 rupees 5 år tilbake; De var så glitrende og glitrende og så ren når de ble satt på. Disse av Rimmel er veldig rene og veldig glitrende og glitrende også. Disse har tre farger og fin lyseblå når de sveipes over. Disse ser veldig pen ut i pannen, men fortsett så ren og så fargeløs når de blandes. Alt som er igjen etter blanding er glitter! Når jeg prøver å klappe på dem og lag disse opp, skaper disse seg et helvete! Jeg tror ikke det til og med varte i en time på meg, og jeg vil ikke bruke en base under den som jeg har tenkt å bruke dette selv som en base! Fargene er så vakre, men det er synd at de krøller og ikke sett i det hele tatt!

Rimmel U Rock! Øyenskygge Svart n Blå som en øyenskygge base

Som en øyenskygge base, disse bare gjennomsnittlig, som jeg virkelig trenger å sette den på i et tykt lag og ikke blande det, men bare dab det på. Og så må jeg forsegle det med noen blågrønn, blå, mørk blå eller hvilken som helst farge jeg ønsker å bruke på toppen. Som en base varet det tre timer på mine oljede lokk, ingenting imponerende.

Disse er ganske glitrende og rene og ikke engang ideelle for høydepunkt under pannenbeinet. Det er flotte farger, og bare en enkel bruk, som en gjennomsnittlig base.

Hvorfor burde du ikke få Rimmel U Rock! Øyenskygge

Disse krem ​​øyeskyggen er ingenting annet enn blå glitter og glimmer Disse angir ikke Disse krøllene er gale Som en base, fungerer disse bare gjennomsnittlig Disse kan være rotete

Alt i alt falt jeg for blitsen i dette tilfellet og den vakre pannen av pen blues. Disse er bare brukbare som base, som jeg ikke går for ofte. Med alle tre forskjellige farger som blander seg i hverandre, fant jeg det litt rotete også. Disse var litt rabatt, og som kremøyeskygge, ville jeg vurdere dem 2 på 5!

Anbefaler jeg? Nei! selv om du finner det en rabattbutikk, er du bedre uten disse. Få bedre øyeskygge for pengene! Eller er jeg sikker på at Rimmel har bedre produkter for deg å prøve

Rimmel London Stay Matte Pressed Powder Rimmel London Varig Finish Lipstick Pink Blush Rimmel London Vinyl Jelly Gloss Lip Liner Rimmel London Varig Finish Leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019