Chambor Glitzy lip gloss

Hei skjønnhet!

For sent har jeg lest for mange anmeldelser på Lip Glosses på IMBB som motiverte meg enda mer for å vurdere dette produktet. Jeg kjøpte dette til et bryllup i familien i fjor. Jeg hadde holdt forsiden forsiktig, fordi jeg var sikker på at jeg skal det en gang. Det er en lys rød rød glans av Chambor fra kategorien Glitzy glosser. Kreditt for å velge - Rød farge - går til IMBB. Takk IMBB!

Jeg trodde at hvis jeg er komfortabel med en glans i rød farge, skal jeg fortsette med å kjøpe en rød leppestift. Men fra nå er jeg ganske fornøyd med den røde glansen.

Hva selskapet hevder: Pensle på den lekne, feminine, høyfilmformede og væskeformede glansen på leppene dine og oppdag ren leppefornøyelse bare i ett raskt feie. Den blendende og skinnende leppelysen gir en spennende dimensjonspop til leppene dine. Det gir en eksepsjonell glans med en krystallinsk iridescence og glider på jevnt og etterlater en lysende glans med et hint av perle. Man kan bruke den alene, eller lag over leppestift for en mer dramatisk effekt.

Tekstilens glans er ganske kremaktig og ikke klebrig, og gir lepper ren glans og glede. Den er laget av en unik teknologi av glatte polymerer og gellified oljer som gir glans høy glans, adherens og creaminess. Den inneholder også Lotus Flower Extract som virker mot aldring og bidrar til å maksimere glansytelsen.

Tilgjengelig i 18 nyanser for ren glitrende effekt.

Pris: Rs. 525. ingredienser: Polybotene, Isocetyl-tilstand, Trimetylpropan, Triisosterat, Diisostearylmalat, Silika, Dimetylsilylat, Flavor (aroma), Propylparaben, Kalsium Aluminium Borosilikat, Silika, Syntetisk Fluorflogopitt. Kan inneholde: C.I. Nos 77861, 77019, 77891, 15850, 77491, 42090, 77492, 77499, 15985, 75470, 19140.

Min tar på produktet:

På personlig basis foretrekker jeg å bruke Lakme's Barely There-nyanse, og jeg hadde brukt det i årevis. Jeg hadde noen glosser, men også for nøytral nyanse. Dette er min andre fargete glans. Jeg liker denne skyggen mye! Jeg bærer den akkurat slik for et uformelt utseende, og det ser ganske anstendig ut til daglig bruk. Hvis jeg vil bruke den til en kveldsparti, bruker jeg det 4-5 ganger, og leppene mine ser veldig lyse ut i denne fargen. For en endring bærer jeg også den med Lakme's Barely There som en base, eller med Amway's Neutral Pink som en base. Applikatoren er god, bare en liten mengde glans kommer inn i den for en gang, så ingen sløsing absolutt, pluss bare en liten mengde er nødvendig for en bruk!

Pros: 1) Utmerket oppholdskraft, forblir på til jeg ikke fjerner den. (Jeg bruker alltid Castor olje på mine lepper og deretter Boroline for å gi en base, så generelt holder alle mine leppestift / glosser lenge) 2) Veldig veldig veldig ganske rød farge. 3) Meget pigmentert. 4) Fravær av smak og lukt (Jeg prøvde å smake det ganske mange ganger, fordi jeg husker en glans som mamma min brukte hadde en Orangy smak og jeg elsket det 😛)

Ulemper: 1) Jeg ville ha elsket det hvis det hadde litt god lukt. (Jeg vet ikke hvor mange av dere liker gode luktende glosser spesielt frukt dem) 2) klebrig

Mer skygge og fargeprøver HER

IMBB Rating: 4/5 Min glans kommer over, og jeg har allerede begynt å lete etter en lignende nyanse.

Les også: Chambor Beauty Svampe Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) Chambor Eye og Lip Makeup Remover Chambor Eye Contour Pencil Kohl Chambor neglelakk etter glød Chambor Luminous Compact Powder, Løs Pulver, Concealer Photos Chambor Blend Eye Liner Pencils: Blend Lilla og Dazzle Teal Chambor Powder Matte Lipstick-14 Shades Review, fargeprøver Chambor Glitzy Lip Gloss Shade No 611 Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019