Clarins Joli Rouge leppestift

Hellos, Lips er en del av kroppen som må bli bortskjemt. Vi alle damene der ute, prøver alltid vårt beste ved å se på nye produkter i stedet for å bosette seg for et merke. Hvorfor skal vi, det er alltid god følelse å prøve nye ting og det er en av måtene å skjemme bort selv.

Hva gjør produktkravet: Clarins er et Paris-merke som er laget i Frankrike. Joli Rouge leppestift hevder å være en lang slitesterk og fuktighetsgivende leppestift. Det står å være allergisk testet. Det nevner å få en uimotståelig, glamorøs og kysse meg lepper med Joli Rouge. Det sier også å gi intens farge og feilfri hold.

Pris: Rs 1150 for 3,5 g netto WT

Min erfaring med Clarins Joli Rouge leppestift

Den andre dagen var jeg på utkikk etter leppestift i Rose Shade og skjedd å finne en i Clarins. Jeg kjøpte dette og begynte å bruke den. Som nevnt, fargen er intens og gir feilfri hold, men det forblir ikke lenge nok som min estee lauder leppestift. Tekstur klok kremaktig og har behagelig lukt. Du føler deg smøraktig følelse på leppene og det vil holde seg rundt 3-4 timer hvis du ikke faller på mat. Re-applikasjon er nødvendig ettersom fargen ikke vil være lenge nok. Men en god ting er at det ikke tørker leppene dine eller forårsaker flak. Så jeg føler at det er en tommel opp faktor.

Rose sorbet er fin rosa skygge som kan brukes lett. Lippestiften glir også jevnt og er ikke grov på leppene dine.

Nedenfor finner du Swatch:

Pros av Clarins Joli Rouge leppestift

Buttery tekstur gjør at leppene føler seg jevn. Ikke forårsaker at leppene flager eller tørker. Hyggelig lukt. Gir feilfri og intens farge. God emballasje.

Ulemper med Clarins Joli Rouge leppestift

Det forblir ikke lenge nok. Lippestift vasker helt ut ved å ha mat eller kaffe. Trenger påføring etter 3-4 timer. Prisen burde vært mindre da det samme arbeidet gjøres av andre merker til lav pris.

Vil jeg kjøpe igjen: Nei Vil kjøpe en annen MAC i forskjellig nyanse, da det gjør en fin jobb i forhold til dette.

Vil jeg anbefale: Nei vil heller foreslå deg å gå for andre merker som MAC, estee lauder eller Elizabeth Arden. Ja hvis du er dø hard leppestift fan og villig til å prøve nytt alltid.

Clarins Gentle Foaming Cleanser med Tamarind Clarins Blemish Control Clarins Beauty Flash Balm Chanel Rouge Allure leppestift lidenskap Chanel Rouge Coco Lipstick Mademoiselle Chanel Coquette Rouge Allure leppestift YSL Rouge Volupte leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: