Kaya Pimple Free Cream

Hva Selskapet hevder om produktet:

Den inneholder melkesyre, triclosan og andre aktive ingredienser. Melkesyre hjelper til med å fjerne døde hudceller som tetter porene og Triclosan bidrar til å forhindre multiplikasjon av kviseformende bakterier. De andre aktive ingrediensene samarbeider for å redusere kviser, porestørrelse, hudolje og lette poststemplet. Hud føles behagelig jevnere, klarere og mykere. Oiliness er kontrollert og gir ansiktet en myk, strålende glød.

Egnet for: I henhold til Dermatologist Anbefaling.

Applikasjon: Påfør på kvise og legg over natten i tilfelle av akne. Gjelder også på akne utsatt hud.

Pris:

INR 150 for 25 g.

ingredienser:

emballasje:

Kremet kommer i en liten, enkel, hvit farget røremballasje. På første utseende kan det se ut som et prøveprodukt: D, men siden kremen må brukes direkte på akne / utbrudd, vil det vare i minst 3 uker etter min mening.

Swatch

Min erfaring med Kaya Pimple Free Cream:

For damer (som meg) som ofte plages av akne / kviser, synes noe produkt som gir lindring fra det, å lokke. Jeg gikk gjennom et online shopping nettsted da jeg så denne krem ​​fra Kaya. Siden, Kaya er kjent for sine hudpleie tjenester og produkter; Jeg trodde jeg skulle prøve dette.

Kremet er hvitt og lett. Den har en svak / mild duft, som en blanding av kjemisk-ish, hyggelig og urteaktig lukt, men ingenting som plager meg.

Jeg bruker det direkte, bare på mine breakouts, som en flaskbehandlingskrem og bare klapp det lett. Det gir en liten prikkende følelse i omtrent 1 minutt.

Kremet tørker raskt og gir en elastisk følelse på områdene / breakouts jeg bruker den. Det virker, dette har en uttørrende effekt på breakouts. Jeg bruker det mest om natten, for å se hvordan det fungerer på dem (breakouts). Jeg ser ikke noen mirakuløse resultater fra krem, bare reduserer størrelsen på breakout, som veldig liten forskjell det gjør. Jeg har brukt denne kremet en gang nå, og jeg finner det bare greit.

Jeg antar jeg skal bare fullføre denne, men ikke kjøpe dette igjen.

Jeg tror at siden jeg bruker derma foreskrevne kremer og lotioner for å behandle mine breakouts / acne som har sterk kjemisk sammensetning, så over-the-counter, virker milde produkter ikke mye for meg. Hvis du er noen som får sporadisk acne / breakouts, kan du gi dette et skudd.

Samlet sett vil min vurdering for produktet være nøytral, heller ikke for bra eller for dårlig.

Oppgi fordeler og ulemper nedenfor:

Pros av Kaya Pimple Free Cream:

• Lett, ikke-fettete krem, absorberer lett. • Har en opptørrende effekt på pimples / breakouts. • Liten, lett å bære / reisevennlig, liten størrelse rør. • Anstendig emballasje. • Ikke veldig dyrt.

Ulemper med Kaya Pimple Free Cream:

• Jeg så ingen stor forskjell på kviser / kviser etter at jeg hadde brukt dette. • Kan ikke fungere på personer som bruker mange derma-foreskrevne medisinske kremer med tung kjemisk sammensetning. • Kan ikke brukes under sminke, ettersom det etterlater et hvitt plaster når det tørkes. • Kaya produkter er sparsomt fordelt.

IMBB Rating:

2,5 PÅ 5: - *: - *

Kaya Fairness Nourishing Day krem ​​med SPF 15 Kaya Skin Clinic Fairness Face Cleanser Kaya Skin Clinic Daglig pleie solkrem Kaya Hair Health Gel Kaya Skin Clinic Intense Hydration Body Lotion Kaya Soothing Cleansing Gel Kaya Hydra Cleanse Makeup Remover Kaya Revitalizing Skin Tonic Garnier Pure Pimple Control Pen Hemmelighet til My Pimple Free Skin Shahnaz Husain Shaclear Skin Clear Anti Pimple Lotion Clearsil Ultra Rapid Action Pimple Clearing Cream Garnier Pure Active Range Dammen er klare pimples ansiktsskum Zeno Acne Clearing Device Jovees Anti Acne Pimple Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Nov 20 2019