Fordeler med sandeltre (Chandan)

Sandeltre er et verdifullt tre som hersker skjønnhetshemmeligheter. Den har et unikt sted i Ayurveda. I India er sandeltreetrær hovedsakelig funnet i skoger i Karnataka. Sandeltre har både skjønnhet og medisinske verdier. Kvinner, fra århundrer siden, brukte sandeltre til sunn og glødende hud. I dag er sandeltrepulver tilgjengelig i nesten alle ayurvediske butikker.

Jeg viser noen skjønnhetstips av sandeltre.

Sandeltre for glødende hud:

Bland 1 skje med sandeltrepulver med melk og bruk det jevnt på ansikt og nakke. La det stå i 15 minutter og vask med varmt vann. Påføring av denne pastaen gir kjøleeffekt innen få sekunder. Det toner opp huden og fukter. Hud er fortsatt myk, beroliget etter vasking. Regelmessig bruk av denne limen holder huden sunn og glødende for alltid.

Sandeltre for kviser:

Bland 1 skje med sandeltrepulver sammen med 1 skje med gurkemeie. Påfør denne limen pent over kvise-utsatt område over natten. Pimples vil forsvinne uten noen merker i løpet av kort tid.

Sandeltre for akne:

Bland 1 skje sandeltre med rosevann. Spred det jevnt til ansikt og nakke og la det stå i 15 til 20 minutter. Påføring av denne pasta toner opp huden gir kjølig behandling til akne.

Sandeltre for ansiktsmaske:

Bland 1 skje med sandeltrepulver og 1 skje med gurkemeie sammen med honning. Lag tykk pasta og bruk over ansiktet. La det gå til masken strammer og tørker. Vask ansiktet med vann når masken tørker. Det oppdaterer huden og gjør huden skinnende.

Sandeltre For Fairer Complexion:

Bland 1 skje med sandeltrepulver og 1 skje med mandelpulver med melk. Påføring av denne pasta gir jevnlig mer rettferdig hudfarge.

Sandeltre som parfyme:

Lag en fin pasta med sandeltrepulver med vann eller rosevann og bruk over hele kroppen, spesielt for å svette utsatte områder som under armer. Dette virker som en utmerket deodorant for hele dagen. Det forhindrer også svette og virker på stikkende varme.

Sandeltre for stress:

Sandeltre olje er beroligende og det beroliger nervene. Det gir lettelse fra stress. Det har en beroligende effekt på hud og membraner.

Sandeltre for hodepine:

Sandeltrepasta på templer lindrer hodepine og bringer ned temperaturen.

Sandeltre for utslag:

Bland sandeltre og en liten mengde kamfer og lage en pasta. Påfør denne limen på utslettene. Rødhet og kløe vil redusere og en beroligende effekt kan følges umiddelbart.

Sandal for å tolerere miljøvennlig temperatur:

Lag en sandeltrepasta i en stor mengde. Påfør denne limen alene på ansikt, nakke, hender, ben, bryst og bakside. Uansett hvor varmt været er, vil kroppen din være veldig kul og avslappet.

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5.

Les også: Biotique Red Sandalwood Lotion Med SPF 50 FabIndia Sandalwood Radiance Pack Helse og skjønnhet Fordeler med papaya Vann: Helse- og skjønnhetsfordeler Helse og skjønnhet fordeler med olivenolje Almond Helse og skjønnhet fordeler Helse og skjønnhet Fordeler med oransje Helse- og skjønnhetsfordeler med kokosolje Gresskar - Helse og skjønnhetsfordeler Helse og skjønnhet Fordeler med Rose Oil Hudpleie Fordeler med avokado Apple Cider eddik Review, bruker Helsemessige fordeler med mørk sjokolade Natural Beauty Fordeler med honning 10 Helsetips ved hjelp av vann Økologiske matvarer og deres fordeler 11 skjønnhetsapplikasjoner av olivenolje Aloe Vera: Skjønnhetsfordeler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 07 2019