L'oreal Professionnel Absolut Repair balsam med Neofibrine

Jeg har brukt sjampo og balsam i dette L'oreal-området i nesten 6 måneder nå. Jeg har til og med gjort en anmeldelse av sjampoen som du finner her og jeg har tenkt på å vurdere balsammen, men på en eller annen måte savnet meg på denne. Så i dag skal jeg se på det for mine IMBB-venner.

Vel, jeg har sett at tørt og krøllete hår er problemet med mange kvinner, spesielt de som bor i det indiske subkontinentet. Det samme er også mitt problem, og det er derfor jeg bestemte meg for å velge dette avanserte utvalg av produkter fra L'oreal.

Detaljer om L'oreal Professionnel Absolut Reparasjon balsam med Neofibrine:

Pris:

Rs. 580 for 200 ml.

Holdbarhet:

36 måneder.

ingredienser:

For listen over ingredienser, se bildet nedenfor.

Produktkrav:

Dette er hva L'oreal hevder om balsam: • Reparerer og nærer de devitalized hårfibrene. • Håret er igjen revitalisert, mykt og skinnende. • Den inneholder NeoFibrine, som er en unik kombinasjon av Bio-Mimetic Ceramide, naturlig voks, glansmiddel og UV-filter for hår.

Veibeskrivelse:

• Påfør og meld deg inn i håndklestørket hår. • La i 2-3 minutter. • Rens grundig. • I tilfelle kontakt med øynene, skyll straks vann.

Jeg tar på L'oreal Professionnel Absolut Reparasjon balsam med Neofibrine:

I artikkelen om sjampoen har jeg skrevet om betydningen av Bio-Mimetic Ceramide på håret. Et utdrag derfra:

Den bio-mimetiske ceramiden, som jeg forsket på nettet, er forsøket på å erstatte naturlig ceramid som blir ødelagt, ved å produsere kunstig ceramid og dermed navnet bio-mimetisk. Etter mange års forskning viste ulike tester som ble utført av L'Oreal Instituttene endelig at ceramid hjelper til med reparasjon og gjenoppretting av neglebåndet, og dermed sikre et jevnere og finere hår. Den ekstra forekomsten av UV-beskyttelse er også svært viktig i dagens verden av forurensning og uberegnelig vær.

Balsam er veldig hyggelig. Jeg bruker den når jeg sjampo og siden håret mitt er veldig tørt, holder jeg det i rundt 5 minutter, i stedet for de 2-3 minuttene som er foreskrevet av selskapet. Også, en annen prosess som jeg har brukt i en måned nå, og som virkelig har jobbet underverk for håret mitt, bruker Himalaya Protein Cream. Hva jeg gjør er å bruke Himalaya Protein Cream på håret mitt natten før. Neste morgen, jeg normalt sjampo håret mitt med L'oreal Absolut reparere og bruk deretter balsam. Dette har virkelig forbedret tekstur av håret mitt; Men balsammen i seg selv er også veldig bra. Det gjør håret håndterlig og gir det en myk og jevn berøring.

Fordeler med L'oreal Professionnel Absolut Reparasjon balsam med Neofibrine:

• Det gjør håret mykt og glatt. • Når det brukes sammen med en annen hårkrem, virker det underverk for håret. • En liten mengde er nok. Jeg har brukt det i mer enn 5 måneder nå. • Bruk i salong og høy pris gjør det til et bedre produkt enn kommersielle produkter. • Den har en fin, mild lukt som ikke vil overmanne deg, men gir deg også en beroligende duft. • Jeg liker karbonemballasje. Det tillater meg å ta ut mengden jeg ønsker og i motsetning til et rør, jeg trenger ikke å trykke hardt eller blåse hånden min og prøver å ta ut produktet.

Ulemper med L'oreal Professionnel Absolut Reparasjon balsam med Neofibrine:

• Det er definitivt høyt priset. • Selv om det gjør håret jevnt og mykt, er det ingen tilsatt glans som balsam gir. • Den inneholder mehtylparaben. • Tilgjengelighet kan være et problem for folk som bor i byer som ikke har for mange L'oreal salonger.

Vurdering:

4/5.

Vil jeg kjøpe dette igjen?

Jeg vil prøve Matrix Biolage balsam og serum. Hvis jeg ikke liker det, vil jeg definitivt komme tilbake til dette.

Jubel,

Anveshi.

Loreal Profesjonell TEC Liss Control Hair Serum L'oreal Professionnel Shine Perfekt Serum L'Oreal Professionnel INOA Hårfarge L'Oreal Absolut Reparasjon Neofibrine HairCream HeatProtectant Spray / Serum under Rs 1000: Spør IMBB Fab India Aloe Vera Protein Conditioner Biotique Bio Watercress Frisk nærende Conditioner L'Oreal Total Repair 5 Shampoo Sjampo for skadet hår: Spør IMBB Støvler Seawood Conditioner Avon Advance Techniques Moisture Smooth Smoothing Conditioner The Body Shop Rainforest ShineConditioner Khadi Herbal Conditioner med Vanilje og Honning L'Oreal Nutri-Gloss Conditioner Oriflame Hairx Daily Care Leave-inConditioner Sunsilk HairFall Solution Shampoo Dove Intense Damage Therapy-Shampoo og Conditioner Richfeel Scalp Cleanser Shampoo og Conditioner Revlon Aqua Marine Hair Conditioner Himalaya HairDetangler Schwarzkopf Repair Rescue Conditioner Frodig NYTT! Sjampo Bar og American CreamConditioner The Body Shop Olive Glossing Shampoo L'Oreal Absolut Reparasjon Neofibrine HairCream Loreal Absolut Repair Shampoo Med Neofibrin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: