Soulflower Foot Massasje olje

Hei alle sammen!

I dag skal jeg vurdere Soulflower's Foot Reflexology olje. Jeg hadde aldri hørt om dette merket før. Jeg var på en shoppingtur til Shoppers Stop når jeg så skjermen sin med en rekke essensielle oljer, bil parfymer, etc. Jeg kjøpte noen essensielle oljer - Citronella, Sitron, Stress relief, Lavendel og Orange. Mens du surfer gjennom sokkelen, tok denne tingen min oppmerksomhet. Som mine føtter er tørre og tørreste (i hele universet om vinteren), blir jeg tiltrukket av alt som hevder å gi gode føtter etter å ha brukt det, men jeg foretrekker å bruke oljer til kremer om vinteren. Så tenkte jeg på å gi dette et forsøk.

Pris: Rs.250 / - for 90 ml.

Jeg kjenner den første tanken som mange av dere ville ha i tankene dine ville være "Åh min Gud, flasken er sååå søt." Stol på meg, jeg hadde også samme følelse på å se dette, og det har en kvist av sitrongress i det ( å legge til hele dramaet om å være en fotmassasjeolje).

Firma detaljer: Soulflower Co. Ltd., Bangkok, Thailand.

Hva vedlegget sier: Foot Refloxology - Aroma Massasje olje. Slapp av og nyt trette føtter. Bløder grov hud og korn, etterlater deg med flotte luktende føtter. Ideell til bruk etter trening eller stående på føttene hele dagen.

bruk:

Masser føttene med litt olje ved å bruke faste og sterke hender. Påfør press når som helst for å lette tretthet og spenning i føttene og bena. Sett på sokker etter at du har fullført massasjen til det meste av oljen absorberes av huden din.

ingredienser:

Peppermynte, Sitron, Eukalyptus, Eterolje av Tea Tree, Vitamin E, Jojoba, Ricebran og sesamoljer.

Jeg tar på Soulflower Foot Massasje Olje:

Siden flasken er veldig søt, ble jeg fristet til å bruke den natten jeg kjøpte den. Ved å se flasken og lese navnet "Soulflower", var hubbyen min, "er du sikker på at dette ikke er noe billig merke, legger mer vekt på flaskens form og legger en kvist av sitrongress for å forbedre appell av produktet ? Ville det ikke vært bra hvis du holder fast i din mandel- og ricinusolje rutine?

Jeg sa veldig trygt til ham, "Nei, det er det ikke, og hvordan vil jeg vite om det er bra eller ikke før jeg prøver det! Jeg likte lukten da jeg åpnet flasken. Jeg kunne lukte Tea Tree, Lemon Grass og føle sesam og peppermynte siden det ga føttene en avkjølende effekt uten chipchipa-følelsen. Noen ganger blander jeg det med glyserin og noen ganger bruker jeg det alene. Jeg tar ikke smerten ved å gni den til den blir fullstendig absorbert. Jeg ser bare at huden på føttene mine er helt innhyllet i denne oljen, så legger jeg på sokkene og treffer sengen. Jeg kan se en synlig forskjell i huden min, den har begynt å gløde, absolutt ingen tørrhet. Wow! Siden jeg ikke liker å bruke tøfler, tar jeg av sokkene mine og beveger meg på føttene; Denne oljen gjør ikke mye for å hjelpe meg med sprekker på mine hæler. For det kopierer jeg Rati og jeg bruker Nivea for føttene etter å ha badet mitt og ha på seg sokker etterpå, og det hjalp! Men siden må jeg bade barnet mitt og løpe etter ham hele dagen, jeg blir urolig i sokkene mine og fjerner dem.

Oljen ser noe ut som dette. Fargen ligner sesamolje.

Pros av Soulflower Foot Massage Oil

1) Gjorde huden på føttene myke og glødende (jeg har brukt den to ganger om dagen i løpet av de siste 1 uke). 2) Ingen chipchipa føler, men har sokker etter at dette er obligatorisk. 3) Jeg liker lukten. 4) Jeg liker den søte flasken. 5) Lett tilgjengelig på Shopper's Stop. 6) Stabil emballasje (en natt jeg glemte å holde den til side og så barnet mitt med det om morgenen, men det sprang ikke, selv når det ble holdt opp ned på sengen: D: D: D)

Ulemper med Soulflower Foot Massasje Olje

Kostbar.

IMBB Rating:

3.5 / 5. Jeg ville ha elsket det hvis det hadde jobbet for mine sprukne hæl.

Ville jeg tilbakekjøp?

Glød og følelse av huden på føttene mine er merkbar! Min hubby komplimenterte meg for det samme. Selvfølgelig kjøper jeg det igjen!

Parafinvoksbehandling for hender og føtter Oriflame føtter opp beroligende fotkrem Beste Nail Paint Color for Feet: spør IMBB Krack Happy Feet Radiant Foot Fuktighetskrem Hvordan velge riktig hæl for føttene dine 7 Vanlige føtskader - årsaker, rettsmidler og øvelser Oriflame beroligende fotkrem med kamille H20 Plus Mykgjørende Mintfot Gummi Fisk Spa for føtter Slik gjør du pedikyr hjemme i 5 enkle trinn Scholl Foot and Nail Cream Hjem Rettsmidler for Sprukne Hæl Oriflame Eucalyptus Exfoliating Foot Scrub Jovees Foot Care 2 i 1 Himalaya Foot Care Cream og TBS No More Rough Stuff Pimpsten Monsoon Fottøy og fotpleie Bad og kroppsarbeid Tå linjen: Glattende fotskrubb Avon Foot Works Forfriskende Citrus Foot Soak Oriflame Overnattingskrem med avokado VlCC Pediglow Pedicure Kit

Har du brukt Soulflower Foot Massasje Olje før? Vennligst rate i boksen nedenfor:

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: