Faces Canada Eyeshadow Brush Review

Beskrivelse:

Myke nylonbørster. Bruk med øyepulver til å definere, blande eller konturere.

Veibeskrivelse:

FACES Eyeshadow Brush er utmerket for konturering, formgivning og blanding. Med den flate siden opp, bruk en frem og tilbake fanning bevegelse for å søke, blande eller kontur dine favorittøynefarger. For best resultat må du vaske børster regelmessig i varmt, såpevann og skyll grundig. Klem forsiktig ut overflødig vann og la det lufttørke.

Pris:Rs. 95 / -

Siden jeg ble med i IMBB, har jeg begynt å se på øyenskygge i et helt annet lys. Dette er en effekt av å lese så mange øye sminke opplæringsprogrammer og å være i total ærefrykt for hvordan nydelige øyeskygger kan få øynene våre til å se ut. Jeg bestemte meg for at jeg måtte få litt for meg selv og har siden bestilt en 88 palett som snart kommer frem forhåpentligvis. Til dags dato var den eneste øyeskyggen jeg brukte, fra et sminkesett jeg hadde som barn. Jeg pleide å smøre de lyse fargene på lokket mitt mens jeg var klar for barnas partier. Faktisk, når jeg var klar for en spesiell begivenhet, ville jeg bruke alt i kitskyggen, mascara, rødme, leppestift, til og med ansiktspulver. Det eneste jeg ikke / ikke kunne bruke var eyeliner / kajal. Av en eller annen grunn er de aldri inkludert i slike kits, jeg lurer på hvorfor.

En dag skulle jeg hente mamma fra arbeidsplassen hennes, men hun tok for lang tid å komme. Så gikk jeg inn i en av de små dagligvarebutikkerne i nærheten med sikte på å sjekke ut sminktallene. Jeg hadde hørt at det var noe tilbud på enkelte merker. Da jeg kom inn, skjønte jeg at det ikke var noen egentlige sminke merketeller. Den eneste kosmetikken de solgte var veldig billig, lokalt produsert neglelakk, veldig dårlig kvalitet. Så snudde jeg meg for å forlate da jeg så på Faces Cosmetics-logoen på noen hårtilbehør. Jeg hadde hørt mye om Faces eyeshadow brush og ønsket å kjøpe den, nå da jeg egentlig ville eie noen øyenskygge.

Jeg gikk tilbake for å sjekke ut den delen og sikkert nok var det Ansikter, men de hadde bare hårbånd, hårbørster, ingen sminke. Jeg holdt kikket rundt, men jeg så bare flere hårtilbehør, spikerfiler. Ting var hengt på et roterende stativ, og jeg ga nesten opp og spunnet stativet en siste gang, og sikkert nok, det var Ansiktsbørsten jeg ønsket så dårlig. Jeg kjøpte det raskt og gikk tilbake og ventet på mamma.

L-R: Forsiden av børster og sidebeskyttelse av børster.

Senere, da jeg kom hjem, ønsket jeg å teste det ut. Det var bare ett problem. IKKE EYESHADOW! Vel, bortsett fra de fra kiddie sminkesettet. Jeg sverget en marineblå farge fra settet, først med en finger og deretter med børsten. Med fingeren ble fargen ekstremt ren og var knapt synlig, men penselen plukket opp nok farge og påfør den jevnt. Det var da jeg skjønte at selv slike gjennomsnittlige kvalitetsøyskygger kunne vise seg så pigmentert med en god børste. Jeg kan ikke sammenligne det med andre øyenskygge børster fordi jeg ikke eier noen. Børstehårene er hverken for flate eller for fluffete. Formen er slik at den kan brukes både som en skyggebørste og en blandebørste. Penselborstene er myke og godt formede. Jeg vasket børsten en eller to ganger, og det kaste ikke et eneste hår eller miste form. Jeg ser veldig fram til å bruke denne penselen og lærer å bruke øyenskygge som en proff. Jeg kan til og med kjøpe en annen hvis jeg trenger senere.

Penselen har omtrent samme lengde som en vanlig gelpenn.

Pros:

  • Fornuftig priset.
  • Robust konstruksjon.
  • Ikke kaste.
  • Mister ikke form etter vask.
  • Kan brukes både som en skyggebørste og en blandebørste.
  • Lette og enkle å bruke, hverken for lang eller for kort.

Ulemper:

Ingenting.

Total vurdering:

4/5. Ett poeng redusert fordi det kunne være bedre børster i markedet.

Konklusjon:

Dette er et flott budsjettkjøp som gjør jobben bra. Jeg anbefaler absolutt det til alle, spesielt makeup-nybegynnere, som vil ha en god kvalitet billig øyenskygge børste å trene før du investerer i high-end ones, men ærlig talt, trenger du kanskje ikke.

Ansikter Kosmetikk Smoky Eyes Kit Photos Ansikter Kosmetikk Kajal Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Ansikter Kosmetikk Spiker Emalje: Ultramarine Blå og Pearly Gul Ansikter Kosmetikk Smokey Eye Palette Review, Fargeprøver, EOTD Faces Moisture Rich Lipstick Faces Long Wear Eye Pencils Review, nyanser, fargeprøver Faces I Shine Eye Shadow Quartet og Long Eyeliner Faces Kosmetikk Long Wear Eye Pencil Review, Swatch, EOTD Faces Creme Matt Lip Gloss Peach Pink Review, Swatch, FOTD Faces Sparkle Dust Pigments in WISH Ansikter Kosmetikk Self Hold Hair Rollers Ansikter Kosmetikk Blush og Lip Gloss Ansikter Kosmetikk Sparkle Dust (Wild) Ansikter Kosmetikk Lip Delicious Kit Photos, Striker Ansikter Kosmetikk Eye Kit - Brights Brilliance Photos Ansikter Kosmetikk Blush Light Thulian Pink Faces I-shine Eyeshadow Review, fargeprøver, EOTD Faces Minerals Eye Shine Trio Beechwood 01 Anmeldelse Sigma Professional Brush Kit 20 stykke makeup børste sett Ecotools 4 stk. Makeup Brush Set Sigma Professional Makeup Brush Kit Sneak Peek Inglot Makeup Pensler Faces Kosmetikk Travel Brush Kit Vega Pensler Bourjois børste Concealer Min andre kjøp fra Ebay: Kabuki børste Ecotools 6 Piece Brush Set Review, Bilder Sigma børster Shopping Experience og Sigma E10 børste MAC 219 børste vs Sigma E30 børste Hvilke Makeupbørster trenger du? Kystpleiebørster

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: