Lotus Herbals Maxlid Botanisk Øyenskygge Rose Beach 537

Min første evig øyeskygge! Alle de vakre damene fristet meg til å bruke øyenskyggen, og jeg mønstret opp litt mot til å kjøpe Lotus Herbals Maxlid Botanisk Eyeshadow Rose Beach 537. Jeg hadde øyenskygge for første gang i mitt liv i forrige uke til min fetters bryllup.

Hva Lotus Herbals hevder om Lotus Herbals Maxlid Botanical Eyeshadow:

Fløyelsaktig jevn formel som blandes uten problemer, uten tegn på streaking, falming eller krølling. Den daglige kapasiteten til soloppgang bidrar til å beskytte øynene med botaniske ekstrakter av rosenblad, aloe vera og kamille.

Pris:

Rs. 349.

Min erfaring med Lotus Herbals Maxlid Botanisk Øyenskygge:

Lotus Herbals Maxlid Botanical Eyeshadow kommer i en kompakt boks. En svampapplikator og en veldig liten blandebørste er inkludert sammen med øyeskyggen. Låsen på boksen har et speil. Det er et tynt gjennomsiktig deksel som dekker øyeskyggen farger.

Penselen er ikke til nytte for å blande fargen. Borstene begynner å falle av når du bruker for mye for å bruke og blande fargen.

Produktet jeg viser her er av Rose Beach-versjonen. Det er trefarget øyenskygger inkludert. En ganske rosa, gyldenbrun og hvit shimmers. Fargebetaling er ikke for pigmentert, men for en nybegynner er fargene perfekte. Fargene strekker seg ikke på øyelokkene. De er som fint pulver og holder seg ganske lang (mer enn 4 timer).

Men det kommer ikke ut med bare ansiktsvask. Det krever at fjerneren / oljen blir renset av.

Pros av Lotus Herbals Maxlid Botanisk Øyenskygge:

  • Kompaktboksemballasje.
  • 3 farge nyanser - perfekt for en nybegynner.
  • Anstendig pigmentering.
  • Ingen strikking eller krølling.
  • Oppholder seg ganske lenge uten å falme.
  • Svampapplikator og blandebørste følger med.
  • Speil er inkludert i esken.

Ulemper med Lotus Herbals Maxlid Botanisk Øyenskygge:

  • Svært dårlig blanding av børste (kan ikke forvente mye skjønt).
  • Vanskelig å fjerne.
  • Vil ikke passe damer som trenger mørk pigmentert farge.

Vurdering:

4/5 (En nybegynner vurdering).

Vil jeg kjøpe igjen?

Nei. Jeg vil kjøpe øyenskygge fra et annet merke når jeg er trygg nok med øye sminke.

Lotus Herbals Maxlash Botanisk Mascara Botanisk aromaterapi Ansiktsmaske Geranium Lotus Herbals Natural Blend Botanisk Blusher Hudpleie med biotiske botaniske ekstrakter Lotus Herbals Seduction Botanisk Tinted Lip Gloss 5 dager med moro med Lotus Herbals: Dag 3 Botanisk Compact Hudpleie med biotiske botaniske ekstrakter Chambor Eye Shadow Trio (Bronze) MAC Twinks Eyeshadow Review, Swatch, FOTD MAC overdådig olivenøyeskygge Inglot Eye Shadow Freedom System og min palett ELF Mineral Eyeshadow Royal MAC Ricepaper Eyeshadow Faces I Shine Eye Shadow Quartet og Long Eyeliner NARS Night Clubbing Eyeshadow Review, Swatch, EOTD MAC Short Shorts Eyeshadow NYX Round Lipstick Tea Rose Yardley London English Rose Forfriskende Deodorant Body Spray Helse og skjønnhet Fordeler med Rose Oil Revlon Super Lustrous Lipstick Rose Velvet MAC til stranden samlingen lanserer i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: