VLCC Naturvitenskap Rose Face Scrub

Hei Mine kjære Imbbians!

Nylig bestilte jeg denne skrubbe sammen med noen andre ting fra et e-shopping-nettsted. Før jeg begynner, vil jeg gjøre det klart at jeg har fet, aknefylt hud med vedvarende blackheads og whiteheads på nesen og haken. Ok, så nå, at den pinlige hemmeligheten er ute av veien, jeg fortsetter med min anmeldelse.

Produktkrav:

Denne gelbaserte skrubben er spesialdesignet for dyp rensing og rensing av huden, og gir dermed en forfrisket og myk følelse. Den har fine korn og finpresset valnøttskall, noe som bidrar til å fjerne døde hudceller.

Pris:

Rs. 125 (jeg fikk det på rabatt for Rs105) for 50 g. Passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Veibeskrivelse:

Ta passende mengde og bruk det over ansiktet i lett sirkulær bevegelse. Unngå bruk i nærheten av øynene. Vask av med vann.

Min erfaring med VLCC Naturvitenskap Rose Face Scrub:

Siden jeg har sta blackheads, liker jeg skrubber med klumpete granulater som kan bidra til å rydde bort den grove, døde huden over nesen min. Jeg hadde brukt Lotus aprikos skrubbe i ganske lang tid, og det var en anstendig jobb, men da det kom over, kjøpte jeg VLCC rose scrub bare for en forandring.

Den kommer i et plastrør med en flip-cap, som jeg finner ganske hygienisk og reisevennlig.

Det har et gelignende utseende og er rennende i konsistens.

Det har veldig fine, rosa granulater som nesten ikke exfolierer huden min, og etter skrubbingen stirrer de svarte hodene og hvite hodene fortsatt på meg med store bambi øyne! Hva er poenget med å kjøpe en skrubbe som ikke kan exfoliere ??! Jeg må kjøpe et annet rør av min gode, gamle Lotus-skrubbe nå, og jeg vil bruke dette produktet som en daglig ansiktsvask. VLCC Rose Scrub er faktisk mild nok til å bli brukt som daglig ansiktsvask med svært milde eksfolierende egenskaper.

Den har en roseaktig duft som er hyggelig og går raskt bort.

Nå oppsummerer fordeler og ulemper ..

Pros:

• Fin emballasje. • Billig. • Hyggelig duft. • Lett på huden. • Kan brukes som ansiktsvask.

Ulemper:

• Granulatene er for fine for effektiv eksfoliering!

Vil jeg tilbakekjøp?

Nei, det er en hodepine for å fullføre denne lille røret i utgangspunktet!

Endelig dom:

Hvis du vil ha en god skrubbe som kan hjelpe til med å rydde opp den døde huden og hudormer og gjøre huden din jevn etter skrubbing, er dette definitivt ikke for deg! På den annen side, hvis du har tørr eller sensitiv hud og ingen hudormer, og du vil ha en veldig mild, mild peeling, bør du gi denne en sjanse. Det kan bare fungere for deg (jeg gir ingen garantier!) 😉

Vurdering:

2.5/5.

VLCC Acne Control Clove Massasjegel VLCC Shape Up Anti Cellulite Gel VLCC Skin Defense Aloe Vera Body Lotion med SPF 10 VLCC Anti Tan Facial Kit VLCC Surya Sandal Sun Block Lotion (SPF 30) VLCC Diamond Facial Kit VLCC Anti Tan Skin Lightning Face Wash VLCC Skin Defence Range VLCC Skin Defense Lavang Fuktighetskrem NYX Round Lipstick Tea Rose Review, Swatch Yardley London English Rose Forfriskende Deodorant Body Spray Helse og skjønnhet Fordeler med Rose Oil Revlon Super Lustrous Lipstick Rose Velvet Bourjois Blush Rose de Jaspe FabIndia Papaya Face Scrub Tvam Tango Orange og Bergamot Face Wash Hip Hop Skin Care Kiwi Face Scrub Oriflame Swedish Spa Face Scrub Hjemmelaget Face Scrubs With Fruits Tvam Almond And Honey Face Scrub Og Body Polisher VLCC Skin Defence Indian Berberry Face Scrub Jovees Papaya og Honning Facial Scrub Everyuth Natural Walnut Facial Scrub Fabindia Orange Cinnamon Face og Body Gel Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: