Støvler Pretty Body Spray og Impuls Temptation Body Fragrance

Begge er tilgjengelige på støvler. Impulsutfordring er også tilgjengelig på andre steder som waitrose.

Pris: Jeg tror 2 pund hver, men jeg glemte. Men definitivt begge er under 5 pounds 🙂

Impuls Temptation Body Fragrance

Jeg vil starte med den veldig dårlige en-impuls-fristelsen kroppen duft-som de sier er en blanding av muskiske vanilje dufter med gule notater. Pakken sier "føler seg helt uimotståelig med impulsemotering. Den intense parfymen blander muskiske vanilje dufter med gule notater, slik at du er klar til å blende. Sprøyt hele kroppen og nyt sin fengslende duft. Dermatologisk testet. Andre varianter fra impuls er London, gudinne, glamour, sann kjærlighet osv. Nå hvorfor jeg fikk dette var at jeg ikke hadde en deo til Storbritannia som det ville vært et tillegg til bagasjen. Jeg bar bare to parfymer i stedet og trodde jeg ville kjøpe en deo der og klarte å fullføre den der og da. Min nabo var en gang iført en impuls deo som hennes hubby ville bringe fra Singapore i som dusinvis sammen, og jeg liker det virkelig på henne, uvitende om hvilken den var. Da jeg så en impulsdeo i waitrose, trodde jeg at flasken var en fin passform i vesken min og kjøpte den. Men deo er ikke noe stort; det lukter som en vanlig evz en som ferskenburken av eva (eva kan bli bedre) Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive lukten, men det er en bitter lukt, og jeg liker det ikke i det hele tatt. Det er litt over toppen, ikke frisk, ikke sitrus og ikke rosey. Det er bare ingenting i det hele tatt. Det varer ikke en meg i mer enn to timer. Jeg liker det ikke i det hele tatt. Det eneste jeg liker om dette er at det ikke har en hette, og jeg må vri hetten til den ene siden for å dispensere, også jeg liker den tettsittende kanen som er lett å bære og også de vakre rosene på forsiden . En viktig ting er at dette ikke brenner i det hele tatt. Så jeg anser det bra for underarm også hvis noen av oss er redd for å bruke den direkte. Men så hvorfor ville du få denne!

Vurdering: 2 på 5 for enkel passform, mildhet og kapsløs dyse!

Støvler Pretty Hvordan føles du Body Spray

"Pen kroppssprøyte er en livlig og vakker duft, så gå på jenter, vær pen"

Jeg fikk denne fra flyplassen Jeg vet ikke hvorfor; kanskje jeg drepte tid og det var ganske støvler butikk der, og jeg plukket nettopp det og måtte også betale 20 pence for en klar pose for å holde dette inn for sikkerhetskontrollen: headbang: grunnen igjen er den vakre kanen og søt ryddig, koselig passform som jeg kan bære rundt. 75 ml ville også være over snart så ingen hodepine av rot og hvis du ikke liker det bare kaste det ut. Men heldigvis viste dette seg å være bra, i hvert fall bedre enn impulsen. Jeg liker de vakre sommerfuglene på kanen og duften selv er fin, og jeg vil si en blanding av rose og sitrus. Det er litt sterk, men jeg liker det. Det er forsiktig på underarm og det varer i minst tre timer. Ingen av dem selvfølgelig mot svette. Det er en fin fruktig blomstrende og pen å bære rundt.

Vurdering 3 på 5

Siste ord: Jeg skulle ønske at støvlene også hadde en lukkedyse som hvor du kan vri den så jeg kunne bære den uten å måtte slippe caps i toaletter og forlate dem der. Både av dem er ikke noe spesielt og noen Eva er bedre enn disse. Impuls er en katastrofe for min smak. Som begge de små boksene skjønt.

Støvler Gurkasse Facial Wash Boots Botanics Bathing Enlivening Body Polish Støvler Seawood Conditioner Støvler Essentials Tonet Lip Salve Vs Strawberry Lip Salve Yardley London English Rose Forfriskende Deodorant Body Spray Yardley London Red Roses Kroppspray Kroppshandelen White Gardenia Body Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: