Body Shop Lip Liner Mauve Berry

Hei, vakre jenter, jeg har vært en stor fan av leppe liners helt siden jeg hadde kjent dem. En god leppeforbedring øker leppestiftenes levestyrke og forhindrer det i å bløde mens du gir en jevn kontrast til leppene, derfor er det veldig viktig for meg å ha fargekoordinert leppe med leppestifter. Jeg har kjøpt leppepennene fra Revlon og Maybelline og var ganske fornøyd med deres forestilling; Men denne gangen tenkte jeg på å prøve TBS, og her er det jeg kom hjem med.

Hva sier Body Shop om deres Lip Liners: En rekke fargerte blyanter for å skissere og definere leppens naturlige linje, og som også bidrar til å holde leppestift intakt. De er myke nok til å muliggjøre jevn og enkel applikasjon, men likevel fast nok til å redusere leppestiftblødning. Dermatologisk testet.

Pris og antall: Rs. 395 for 1,25 g.

Holdbarhet: 3 år fra fremstillingsdato.

Det er bare fem nyanser å velge mellom, og fargene på nettstedet er ikke sanne indikatorer.

ingredienser: Oppført på lip liner peel-off segl.

Jeg tar på kroppen butikken Lip Liner Mauve Berry:

Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe en brun leppeforing, men da brune og jeg liksom ikke gelte godt, så i stedet kjøpte jeg denne leppepennen i skyggen Mauve Berry. Det er en matt berryfarget leppeforing med varme undertoner i en skarpe-vanlig vanlig blyantform med en stålhett. Den ytre fargen på blyanten er skyggen av liner som gjør det enkelt å finne i en stash av sminke.

Jeg personlig liker skyggen og noen ganger liker å fylle hele leppen min med denne fargen. Det er en veldig vanlig farge og ingenting bra i naturlig lys, men det så så annerledes ut i butikklyset, og det er derfor jeg kjøpte det i utgangspunktet. Jeg kan ha på seg det i sommer som fargen er veldig lys. Jeg hadde det vanskelig å få skyggen på leppene mine, siden blyanten er ganske vanskelig og ikke glatt. Det gir en ujevn applikasjon, grr, det er lett smuss-stand, og er ikke i det hele tatt lengre opphold. Det fades etter en stund, og før du vet det, har det gått bra med en lys tint bak.

Dette var mitt første leppeprodukt kjøp fra TBS, og jeg tror dette kommer til å være den siste også fordi jeg også prøvde leppestifter og fant dem å være for rene til min smak.

Her er fargeprøven og dette etter å ha gnidd blyanten ganske hardt:

La meg raskt oppsummere fordelene og ulemperne for dette produktet:

Hva er bra om Body Shop Lip Liner

 • Fin nyanse og passer meg godt.
 • Økonomisk.
 • Naturlige ingredienser.
 • Ikke testet på dyr.
 • Skjerp-stand.
 • Hyggelig emballasje, selve blyantene ser bra ut med den matte ytre dekk som er i samme farge som selve skyggen, lett å finne i sminkehalsen din.
 • God kvantitet for den prisen.

Hva er ikke så bra om Body Shop Lip Liner

 • Dårlig kvalitet, veldig hard og stiv for en jevn applikasjon.
 • Gir et ujevn applikasjon på leppene.
 • Oppholder seg ikke lenge.
 • Litt tørking også.
 • En veldig vanlig farge jeg tror.
 • Begrenset nyanser å velge mellom.
 • Bare tilgjengelig på TBS uttak.

Slik så det på leppene mine:

Vil jeg tilbakekjøp?

Alt i alt liker jeg ikke denne blyanten og vil definitivt ikke tilbakekjøp når jeg er ferdig med denne.

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Lotion Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer Aveline Lancome Le Crayon Khol Eyeliner Brun og Sølv Maybelline Crayon Liner Maybelline Crayon Liner Revlon Luksuriøs Farge Eyeliner Crayon Elektrisk Blå, Musserende Sølv NYX Jumbo Lip Pencil Hot Red NYX Jumbo Lip-blyant: Deep Red, Iced Coffee, Soft Fuchsia Estee Lauder Lip Pencil Spice Writer NYX Slim Lip Pencil i blomst Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Frøken Claire Eye Liner & Lip Pencil NYX Slim Lip Liner blyant i naturlig og varm rød MAC Spice Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Colorbar Lip Pencil Maybelline Farge Sensasjonelle Lip Pencils Photos, fargeprøver MAC Chestnut Lip Pencil Maybelline Forever Metallics Metal Shine Lip Color Pencil Chambor Velvette Touch Lip Liner Pencil Lord & Berry Dream Gloss ELF Hypershine Lipgloss i Berry Cherry Colorbar Væskeavhengighet Leppestift Berry Blush (05) Body Shop Guarana Berry Volumising Mousse Mote og deg nettsted Makeup for indisk brud | Indian Bridal Makeup Indisk brude- og brudekjole Indian Bridal Face Makeup: Spør IMBB Min beste venns Indian Bridal Trousseau Indian Bridal Jewelry Tips av Shaheen Abbas Bruder av Extreme Down South - South Indian Bride Bryllup Makeup Essentials: Make-up Kit For Brides Indisk Bryllup Golden Blue Eye Makeup Look Tutorial Hvordan bli gravid Hvordan bli gravid - Youtube videoer Hvordan bli gravid med tvillinger Graviditet: Kosthold til å oppleve en baby jente 20 poeng for å planlegge graviditeten din Graviditet Diet for å oppdage en baby gutt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: