Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick Raspberry Review, Swatch. FOTD

Påstander :

Ren innvirkning. Ren luksus. Ren følelse. Ren farge. Lead et fargerikt liv Inten, slitesterk farge skaper maksimal effekt. High fashion nyanser med middels til full dekning. Luksuriøse formel pampers, komfort med Vitaminer C og E pluss naturlige fuktighetskrem. Delikat fragranced med en delectable frisk fig duft.

Pris: Rs 1,575

Jeg har brukt Estee Lauder Pure Color Lipstick i Pink Parafait før (anmeldelse HER) men dette spekteret har så utrolig utvalg av farger som jeg måtte velge i det minste en lys skygge for meg selv.

Raspberry 56 var en øyeblikkelig kjærlighet. Det er en kul, tynn, rosa farge med litt blå / lilla undertoner. Jeg søkte det og en sveipe av farge var superpigmentert. Og fargen umiddelbart gjorde mitt slitne ansiktssyn ser friskt ut. Jeg hadde aldri vært så behagelig på seg med en så lys farge, men dette er en nyanse som jeg ikke kan stoppe meg fra å ha på seg hver dag nå. : p

Tekstur klok, begge rosa parafait og Raspberry er de samme. Jeg vil pakke det opp raskt for deg.

  • Superbly pigmentert. En sveipe av farge er alt du trenger for å få full dekning.
  • Det er veldig kremaktig, så hvis du bruker mye av det, har det en tendens til å slå seg ned i dine fine linjer. Jeg foreslår at du bruker det og slett det. Thiss ay det fungerte bedre for meg enn å søke på egenhånd. Jeg foreslår også at du går lett med en glans på toppen av den. Det beveget seg litt rundt kantene på leppene mine da jeg påførte glans på toppen av det. Hvis du fortsatt bare skal bruke glansen, foreslår jeg at du tar glansen på spissen av pekefingeren og dab den bare midt i underleppen.
  • StayIng Power: 8 + timer. Fantastisk oppholdsstyrke. Fargen har en tendens til å falme etter 4 timer, men flekken forblir jevnt på leppene. Det er kjempebra. Faktisk finner jeg det vanskelig å fjerne om natten. det kommer ikke ut med en rensende melk. Du må bruke et øye- og lip makeup remover for å kvitte seg med det helt fra leppene dine.
  • Det føles lett på leppene, gir et fint kremaktig utseende til lepper i rundt 3-4 timer, og det er behagelig å ha på seg. det er ikke altfor fuktighetsgivende eller overdreven tørking. Jeg vil fremdeles foreslå at du har en leppebalm under.
  • Har liten fruktig duft, men ingen smak.
  • Ikke bløder eller smør. Det forblir der det er ment å bli. 😀
  • Dette blir også nesten 80% transfer bevis etter 8-10 minutter søknad.
  • Dessverre fant jeg ikke denne skyggen som er oppført på Estee Lauders nettsted.

Fargeprøver:

Og slik ser det på meg:

Indisk sminke og skjønnhet Blog Rating: 4.5/5

Les også: Estee Lauder Pure Color Lipstick Pink Parfait Review, FOTD Estee Lauder Pure Color Lip Gloss Twilight Petal Review, Bilder, Stikkord Estee Lauder Pure Color Lip Gloss Star Ruby Review, Bilder Estee Lauder Pure Farge Blue Dahlia Collection Fall 2010

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: