Nivea Lip Care i Pink Start og Glamorous Gloss Natural

Hei engler

Jeg ønsker å bekjenne at jeg på hver eneste dag blir forelsket i IMBB mer og mer. I dag skal jeg vurdere lipglosser fra Nivea Lip Care-serien.

Hva nettstedet krever:

Den innovative formelen av Nivea Glamorous Gloss, med ultralette pigmenter og eksotiske dufter, bringer blendende glans til leppene dine og gir langvarig fuktighet og omsorg.

Hva det gjør?

 • Blendende lepper med fantastisk glans takket være ultralette pigmenter.
 • Gled deg over dine sanser med eksotiske dufter.
 • Inneholder SPF 15 for å beskytte mot UVA- og UVB-stråler.
 • Resultat: Myke fuktighetsgivende lepper med en blendende glans

Pris og antall:

Rs. 150 eller 175 (jeg husker ikke nøyaktig) for 10 ml.

Holdbarhet:

Ikke nevnt (sjokk !!)

ingredienser:

Ikke nevnt, (kunne ikke finne på nettsiden også).

Dette er rørene jeg eier:

Jeg tar på Nivea Lip Care i Pink Start og Glamorous Gloss Natural:

Disse leppeleggene kommer i en røremballasje med en gjennomsiktig skruehett. Åpningen av leppelyset er avsmalnet i en vinkel, noe som letter det lett å bruke glans på leppene.

Bildene er inspirert av Jomol ()

Glansen kommer ut i en klump (et tykt lag) fra røret, slik at du kan glatte ut produktet på leppene, vi kan enten bruke denne røret som applikator eller fingertuppene.

Stikker: Venstre Rosa Stjerne, Høyre Glamorøs Glans Naturlig

Glansen kommer ut av glansrøret som dette (unnskyld for ubøyde armer).

Glans glattet ut.

Begge glansene kommer ut tydelige på leppene, men gir en sunn, glansig glans til leppene. De er ikke tunge tunge på leppene, og det er heller ingen voksaktig følelse. De er veldig fuktighetsgivende og har en god oppholdsstyrke. De holder seg på mine lepper for en god 4-5 timer selv med måltider i mellom. De kan også påføres på toppen av noen leppestift for å få et blankt utseende.

Ved å grave øynene mine i fargeprøven, kunne jeg finne ut at den rosa har svært liten rosa og sølvskinn, mens ferskenen har en gylden glimmer i den, og ingen av dem er over toppen. De har også en liten mild duft, som ikke er overveldende i det hele tatt.

Pros fra Nivea Lip Care

 • Ingen tung eller voksaktig følelse ved påføring.
 • God oppholdsstyrke, opptil 4-5 timer (med måltider).
 • Robust pakking.
 • Lett å bære i posen uten tvil om utslipp fra røret.
 • Mindre shimmers i glansen gir skinnende og glatte lepper.
 • Klar glans på leppene (noen kan tenke det som en con).

Ulemper med Nivea Lip Care

 • Litt dyrt da det er en rekke glosser i markedet til en lavere pris.
 • Ingen omtale av ingrediensliste på emballasjen og på nettsiden også.
 • Ingen omtale av utløpsdato på emballasjen.
 • Annet enn disse, kan jeg ikke finne noen andre råd om disse glossene.

IMBB Rating:

4/5 (1 poeng fratrukket for ulemper som jeg nevnte ovenfor).

Vil jeg tilbakekjøp?

Jeg likte virkelig disse glossene da de er veldig fuktighetsgivende og ikke tørker ut mine lepper i det hele tatt, men jeg kan ikke kjøpe dem igjen, da dette vil vare meg lenge, og jeg vil gjerne prøve så mange andre glosser som er tilgjengelige på markedet .

Anbefaler jeg?

Jeg vil gjerne anbefale disse til de som leter etter gode fuktighetsgivende glosser. De er veldig gode og må prøves minst én.

PS: En ting jeg virkelig vil at folk skal vite er at de jeg fikk, virker ganske annerledes enn de på Nivea offisielle nettside. Det kan være at jeg har de falske. Så jeg prøvde å sammenligne dem med Nivea Pinkish Boost-pakken som jeg eier.

Selv om de er falske, går de veldig bra og jeg liker dem mye, men man bør være forsiktig når du velger produktet, da det er så mange feil som gjør rundene i markedet i dag.

Gi meg beskjed, hvis du likte anmeldelsen.

Nivea Lip Care Reparasjon og beskyttelse Lip Balm Nivea Fresh Natural Ocean Extracts Deodorant Nivea Visage Forfriskende Rensemelk Avon Lip Balm vs Nivea Lip Balm Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Nivea nærende kroppsmelk Nivea Glatt Kroppsmelk Nivea Sun Moisturizing Immediate Sun Protection Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Nivea Caregloss & Shine Lakme Lip Gloss L'oreal Glam Shine Lip Gloss Moon Crystal Review, fargeprøver Bad og kroppsarbeid Liplicious Lip Gloss Sheer (Black Cherry) L'oreal Glam Shine Reflex Lip Gloss Bilder, fargeprøver 8 Pink Lip Gloss Photos, stikkord Maybelline Color Sensational Lip Gloss Photos and Swatches YSL Golden Gloss Glimrende Lip Gloss Burt's Bees Super Skinnende Naturlig Lip Gloss Sweet Pink Review, Swatch Avon Glazewear Intense Lip Gloss Review, fargeprøver, bilder Revlon Super Lustrous Lipgloss Colorbar Star Metal Lip Gloss Bilder, stikkord Faces Creme Matt Lip Gloss Peach Pink Review, Swatch, FOTD VOV CANDY Vannskinn Lip Gloss Oriflame Lip Gloss Berries Mote og deg nettsted Makeup for indisk brud | Indian Bridal Makeup Indisk brude- og brudekjole Indian Bridal Face Makeup: Spør IMBB Min beste venns Indian Bridal Trousseau Indian Bridal Jewelry Tips av Shaheen Abbas Bruder av Extreme Down South - South Indian Bride Bryllup Makeup Essentials: Make-up Kit For Brides Indisk Bryllup Golden Blue Eye Makeup Look Tutorial Hvordan bli gravid Hvordan bli gravid - Youtube videoer Hvordan bli gravid med tvillinger Graviditet: Kosthold til å oppleve en baby jente 20 poeng for å planlegge graviditeten din Graviditet Diet for å oppdage en baby gutt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: