En av de mest underrated aspekter av ansikts skjønnhet er hvithet av et smil og renslighet av tennene. Mange mennesker bruker mye tid på håret, eller på å dekke opp rynker og blemmer, eller bare på bruken av sminke generelt. Selv det vakreste ansiktet kan imidlertid gjøres mindre attraktivt av et dårlig smil, og gule tenner kan sikkert påvirke et smil negativt. Så, med dette i tankene, er det noen veldig nyttige ting å vite om når du prøver å holde tennene hvite.

Hvis du vil ha en rask løsning, kan du sjekke ut et nettsted som TopDentists.com, som kan gi mye informasjon om spesifikk tannpleie og tannbleking. Det er en rekke forskjellige måter å gå på med å tennene dine tenner gjennom tannpleie og produkter. Du vil kanskje at tannlegen din skal bruke sine egne behandlinger til deg, noe som noen ganger kan være den mest effektive, eller du vil kanskje bare spørre om hvilke produkter som er best for bleking. Faktisk er det nå mange typer tannblekingskits og produkter som er tilgjengelige i gjennomsnittlige apotek og dagligvarebutikker. De fleste av disse arbeidene, i det minste til en viss grad, når de brukes riktig.

Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker å gå i denne grad for å få tennene hvitt, er det noen få naturlige ting å vurdere, for eksempel hvilke matvarer og drikker som kan ha de verste effektene på tennene dine. For det meste, hvis du tenker på mat og drikke som er det verste i flekker på stoff, vil du ha en grunnleggende ide om de som kan plette tennene, det verste. For eksempel er kaffe, blåbærjuice og biff marinade blant matvarer og drikker som sies å ha anti-hvittende effekter på tennene. Så, hvis du unngår disse i noen grad, eller i det minste sørg for at du børster tennene umiddelbart etter å ha konsumert dem, vil du sannsynligvis ha hvitere tenner.

Det er også naturlige måter å gå på med å tennne tennene dine hvis du finner ut at de ser noe gul eller farget. For eksempel er det noen citrusfrukter som citroner som har blekningseffekter (faktisk selv tygge på sitronskall kan tilsynelatende hjelpe), og du børster tennene med natron er et vanlig middel for gule tenner. Hvis du spørre om tannlegen din, eller til og med gjør en liten tannforskning på nettet, vil du sannsynligvis finne en rekke metoder som disse for å holde tennene hvite og holde smilet ditt vakkert.

bildekilde

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 19 2019