Avon 3 Blushes: Review and Swatches

Rosete kinn, naturlig naken, blomstrende fersken

Pris:

Rs. 149 hver på tilbud.

Avon ga nylig en ansiktsløftning til sitt mest prisgunstige og allsidige utvalg, "Simply Pretty" med ny pinker-emballasje i stedet for den gamle drabsen-svarte emballasjen av billig plast. Plast er fortsatt billig og farger og nyanser blir gjentatte ganger, men de hevder å ha forbedret formelen.

Jeg gjør denne anmeldelsen for å vise deg hvordan disse påstandene om ny forbedret formel med en lysere emballasje kan være en øyevask! Les videre og du vil bli overrasket!

Jeg er en Avon-representant, og jeg prøver veldig veldig hardt å foreslå de riktige og gode produktene til alle mine venner som jeg vet at jenter kanskje ikke kjøper en rødme eller en øyeskygge som ofte og når de gjør det, må de få verdien for pengene. mer med første gangs kjøpere; hvis de er skuffet over en rødme, ville de ha en dårlig mening i deres sinn om merkene og deres produkter.

Hvis jeg har brukt et patetisk produkt fra Avon, sørger jeg for at det går inn i periferien og aldri anbefaler det til noen. Å være selger, bruker jeg også mine hardt opptjente penger til å prøve nye lanseringer slik at folk kan kjøpe gode ting. Så nå, for anmeldelsen, ser det virkelige bildet og de som er utenfor brosjyren som "zameen asmaan ka farak", så jeg gjør dette innlegget for at dere alle kan se de ekte nyanser og ikke kaste bort en enkelt paise over ting det vil skuffe deg. Jeg er her for å gjøre jobben for deg 😥: haanji:

Bare Pretty har tre rødder totalt, en rosa, en fersken og en brunaktig nakenfarge. Naturlig nøgen (samme nyanse som ny i eldre emballasje).

Røde kinn:

Kommer tilbake til den nakne, er denne skyggen nesten som en lys bronse og brun. Tekstur av dette er gjennomsnittlig myk, jeg vil si, og ingenting pigmentert eller noe unikt å gå ga-ga over. Ærlig, fargen er pen og naken, men fargen viser ikke noe på ansiktet. Det er veldig veldig mildt og lett at du trenger å lagre det på og igjen. På den måten er det bra for høgskolen eller kontoret, hvor du bare vil ha et snev og nesten ingen sminke, men da, hvorfor skulle du kjøpe dette?

Kjøp dette hvis du virkelig liker fargen og nakken rødme. Ikke forvent noe fra pigmentering og emballasje, du får det du betaler for!

Nå er den neste Rosy Cheeks. Rosete kinn er en lyserød nyanse og det føles jevnere enn de andre og det har en lys peachy glans. Jeg føler at dette burde ha blitt kalt blomstrende fersken, da denne er peachier og fersken er rosa: stjerner:

Blomstrende fersken:

Dette har en lett, frostet glans og viser nesten ikke på huden. Ånde: Jeg vil ikke anbefale det til noen fordi det bare ikke vil dukke opp på indiske hudfarger, kanskje det kan på veldig lett hud.

Naturligvis Naken:

Denne er en absolutt katastrofe! Det er en hardrosa kritt pakket i form av en rødme. Det er alt: spank :. Det er så vanskelig at når jeg gni min pensel eller finger på fargen, ville ingenting i det hele tatt komme av. Det er som en kalkstein: D. Ingen farge, tekstur, pigmentering i det hele tatt, crap, kjøp aldri det!

Siste ord:

Jeg vil ikke anbefale disse til noen. Disse er veldig veldig gjennomsnittlige og fersken er en under-gjennomsnittlig rødme. Børsten: Gjes: Glem det, men pigmenteringen av den rosenrøde og nakenheten er gjennomsnittlig. Blush er liten, ikke at noen ville bry seg. Kan du se fargene, ingen farge i fersken en. Jeg må kaste det bort som jeg ikke kan skrape ut rødmen. Det kommer ikke på fingeren eller på børsten: spank :. Fargene kommer ikke engang opp i ansiktet.

Forsiktig ord:

Det skjer så mange ganger i Avon at samme nyanse kan variere fra hverandre i tekstur, så kanskje noe lager du kanskje får, kan bli jevnere. Den naken og rosenrøde er bedre enn fersken, fersken er bare kritt. Ikke bry deg om ingrediensene, som kan være sikker på å forårsake break outs. Disse er bare fryktelig, krittete, pulverformet, hardt, motbydelig, skit! Hvis du i det hele tatt vil prøve, få de rosa kinnene.

Vurdering:

Naturlig Naken: 2,5 på 5. Rosete kinn: 2 på 5. Blomstrende fersken: .5 på 5 (bare fordi det er Avon).

Avon Supershock Mascara Avon SuperMagnify Mascara Avon Ultra Fukt Gold Shine Lipstick Ruby i gull, gullvin Avon Color Rich Moisture Seduction Leppestift Review, fargeprøver Avon Ageless Results Day Cream, Retroactive Youth Extending Cream Avon Clearskin Foaming Cream Cleanser Avon Naturals Tea Tree Olje og Grønn Te Rensende Face Wash Avon Face & Eye Makeup Remover Avon Farge Dual Ended Eye Shadow Metallic Brown - Spring Green Swatch Avon Anew 360 White Clarifying Cleanser Avon Feeling Fresh Satin Anti Perspirant Avon Advance Techniques Daily Shine Conditioner Avon Glazewear Intense Lip Gloss Review, fargeprøver, bilder Avon Simply Pretty Foundation, presset pulver, leppestift gjennomgang, bilder, fargeprøver Avon Sunblock Lotion SPF 40 PA +++ Avon Perfect Wear Extralasting Lip Gloss Review og Swatch Avon Foot Scrubs: Citrus Gel vs Pomegranate Chocolate Avon Little Black Dress Shower Gel Avon Naturals Lip Balm Jordbær, Aloe & Cherry Maybelline Expert Wear Blush Review - Berry Sorbet Inglot AMC Face Blush og Inglot Face Blush Review, Photos, Swatches MAC Cremeblend Blush Posey Review, Swatch, FOTD Slik løser du en ødelagt rødme: Spør IMBB Revlon ColorStay Mineral Blush Maybelline Dream Mousse Blush Review-Peach Satin MAC Sheertone Blush Pinch Me Review, Swatch NYX Rouge Cream Blush Red Cheeks Review, Swatch MAC Sheertone Blush Pinch Me Review, Swatch Orange Blush vs Pink Blush av MAC Mickey Contractor

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: