Chanel nr. 19 Eau De Toilette

Hei Alle, jeg skal dele min erfaring med Chanel N ° 19, en parfyme for kvinner fra veteranerne Chanel. Alle her er kjent med navnet Chanel. Chanel N ° 19 er Eau de Toilette for kvinner fra deres utvalg. Å ha noe fra Chanel føles så luksuriøst. : yahoo:: yahoo:

Forskjell mellom EAU eau de toilette og EAU de parfum:

Jeg lurte alltid på hva forskjellen mellom de to er. Jeg kunne ikke finne noen forskjell. Mens du søkte på Internett, fant jeg ut at forskjellen er parfymer, inkluderer 15-40% parfyme konsentrater, parfymer er den reneste formen for duftprodukter, derfor også dyrt. Eau de toilette har rundt 1-6% parfyme konsentrater. Dette gir en lett duft som ikke danner så mye som renere versjoner. : nerd :: nerd:

Chanel N ° 19 Beskrivelse: Fra deres nettsted: En dristig, assertiv duft, laget spesielt for Coco Chanel av CHANEL Master Perfumer Henri Robert i 1971. En rik blanding av blomster og grønne notater, etterfulgt av May Rose og Iris fra Firenze. Finalen: en chime av Chypre med en subtil, woody Vetiver notat.

Noen fakta om Chanel N 19: Chanel nr. 19 parfyme ble først markedsført i 1971. Tallet 19 ble valgt for å feire Coco Chanels bursdag 19. august. Parfymen ble lansert et år før hun døde. Duften ble skapt av Henri Robert.

Toppnotater: Neroli, Bergamot, Grønn notat. (Grønn notat er det aromatiske tilsetningen av grønne blader og essensen av ferskt kuttet gress).

Middle Notes: Iris, Narcissus, Rose, Lily-of-the-Valley.

Base Notes: Vetiver, Sandeltre, Eikemose, Lær.

ingredienser:

Pris: Rs. 3000 - 4000 (jeg husker det ikke akkurat).

Jeg bruker Chanel nr. 19 siden 5 eller 6 år, jeg kan si at jeg begynte å bruke Chanel selv før jeg visste merkets betydning. Chanel N ° 19 er ganske kjent blant parfymeområdet, og jeg har lest blandede anmeldelser om det. Jeg hatet det også, men senere begynte jeg å elske det som noe.

Den har en veldig lys grønn farge. Når du sprayer det først, har det en sterk lukt, som kan overmanne noen lukt rundt deg. Etter noen minutter linger den i toppnotene, og den har en hyggelig og subtil duft. Lukten lingers i 5-7 timer avhengig av klimaet.

Hvordan jeg føler om Chanel nr. 19 Eau De Toilette

Jeg var begavet en boks med Chanel nr 19 5 eller 6 år siden. Det var en boks med 3 små Chanel N ° 19 flasker, hvorav en er fremdeles hos meg, men denne pakken har blitt avviklet nå. Etter alle disse årene, da jeg så denne versjonen av flasken, kunne jeg ikke motstå meg selv og jeg kjøpte den. Jeg har ikke noe angst på kjøpet fordi det har en veldig sensuell og bedårende lukt som sjelden jenter kan motstå.(Advarsel: Chanel kan forårsake en stor pute i kontosaldoen. 😐: |)

Det er en perfekt hverdagsbruk. Det er ikke en parfyme som gir deg hodepine; gir en følelse av sterk lukt bare for noen innledende minutter med sprøyting. Etter det drar en stilig og unik lukt rundt i noen timer. En subtil lukt er der på kjole til jeg vasker den. Selv om den er laget av blomster, gir den ingen blomsteraktig duft. Duften er avhengig av de grønne notatene jeg føler. Den har en attraktiv og mystisk lukt; Du kan ikke definere det bare avhengig av notatene.

Jeg begynte å bruke den under tenåringen min, men jeg føler sterkt at denne parfymen ikke er for tenåringer: nono:: nono :. Det gir en modnet slags følelse når den brukes. Dette er ikke min signatur parfyme, det har ikke "veldig meg" følelsen, jeg elsker det, og jeg føler at de fleste kvinner sikkert vil gjøre det samme. : Jiggy1:

Hva jeg liker om Chanel nr. 19 Eau De Toilette

  • Jeg er forelsket i sin duft. Du kan gjette min kjærlighet til Chanel nr. 19 av det faktum at jeg bruker den siden aldre: hjerte:: hjerte:
  • Fargen, lysegrønn eller jeg kan si letteste grønn farge, gir følelsen av å være nær naturen.
  • Grønne notater, en av de unike egenskapene til Chanel N ° 19, som gjør det svært forskjellig fra de andre parfymer.
  • Det er en perfekt daglig slitasje parfyme, lukten er virkelig elegant, ingenting overveldende. O :) O :)
  • Chanel, du vet hva jeg mener, ikke sant? :dum:

Hva jeg ikke liker om Chanel nr. 19 Eau De Toilette

  • Emballasje er litt kjedelig for denne flasken, jeg har brukt forskjellige typer emballasje til Chanel N ° 19, som er mer søt.
  • Pris, jeg kjøpte den for en stor pris for et år siden, og nå koster det mye mer enn det jeg hadde betalt: kamp:: kamp:

Oppsummering, jeg elsker Chanel nr. 19 og vil kjøpe den til den dagen Chanel selger den, men neste gang vil jeg sørge for at jeg legger meg hånd på EAU de perfume ...: jogging:: jogge:

Anbefaler jeg?

Jeg vil helt sikkert anbefale det til alle parfyme kjærlige skjønnhetene i IMBB.

IMBB Rating:

4/5.

Har du brukt Chanel N ° 19 parfyme? Hvis ja, vennligst del opplevelsen.

Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Chanel Vitalumiere Aqua Foundation Coco av Chanel Eau De Toilette Chanel Rouge Allure Velvet Lip Farge La Ravissante Chanel Nº 5 Eau De Parfum Dior Addict High Shine Farge 578 Charmed Pink Review, Photos, Swatches Dior Addict 2 Eau De Toilette Dior Pro Cheeks Crème Blush og Rouge Dior Lipstick Dior Pure Poison Moisturizing Parfymert Dusj Gel Kroppsbutikken Marokkansk Rose EDT Glød EDT av JLo Parfyme Avon Urban Flowers New York Eau De Toilette Kropps butikken - Finn din duftpakke L'Occitane grønn te Eau de Toilette Oriflame Enigma Eau De Toilette Nina Ricci L'eau du Temps Eau De Toilette Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: