Joy's Honey and Almond Gel

Siden vintersesongen ligger rett rundt hjørnet, trodde jeg at jeg ville dele min erfaring med Joy's Honey Almond Gel. Jeg kjøpte den første flasken av denne gelen i fjor om vinteren. Huden i ansiktet tørker ikke opp om vinteren, men blir ganske stramt, men hendene mine og spesielt palmer blir veldig grove og tørre. Jeg lette etter et produkt som ville bli beholdt av huden min i minst et par timer, selv om jeg vasker hendene eller ansiktet med vann. Jeg hadde ikke engang hørt om dette selskapet, og det var ingen annonser på fjernsynet også! Det er nå, de med Anushka Sharma. Butikkens eier vouched for denne gelen, så jeg valgte å prøve. Han hevdet selv at årsaken bak den lave prisen var mangel på reklame!

Gelen har en behagelig lukt. Jeg kan ikke akkurat legge lukten, men det lukter som honning og mandelolje.

Som du ser, er fargen oransje. Når du tar det på håndflatene, ser det ut som en lysorange. Selv om noen fargestoffer er blitt brukt, har ingen blitt spesifisert på etiketten.

Figur 1-Slik ser gelen ut uten kunstige lys.

Hva gel inneholder?

Ingredienser er ikke nevnt, men det står på etiketten at det har Sheasmør, Honning, Aloe Vera, Søt mandelolje, Glyserin, Vitamin B og E.

Hva krever gelen?

For mykere, glattere og yngre hud.

• Sheasmør lindrer og beskytter huden mot miljøskader. • Naturlig honning glatter og fukter. • Aloe Vera gir healing, beroligende og fuktighetsgivende. • Pro vitamin B og vitamin E beroliger irritert hud og gjenoppretter hudens fuktighet. • Søt mandelolje beroliger og myker huden.

Jeg tar på glede er honning og mandel gel:

Jeg kan ikke bruke det på ansiktet mitt i en annen sesong, unntatt vinter fordi det er klissete, men jeg bruker det til håndflatene mine og hendene hele året som det holder hendene mine fuktig. Den er ideell for folk som har tørr hud og / eller bor på et sted som er tørt. Derfor lever gelen opp til sitt krav om myk og jevn hud. Jeg kan ikke si om kravet til yngre hud skjønt! Min bror brukte det også. Han har veldig tørr hud og om vinteren blir det så tørt at han begynner å bli kløende. Han begynte å ta kaldvannsbad om vinteren, slik at han kunne kvitte seg med den kløen. Deretter prøvde han denne gelen og tørrheten har gått ned. Han har brukt det helt siden.

Pris:

Rs. 75 for 200 ml flaske.

Holdbarhet:

18 måneder.

Hvor kan du få det?

Hvor de har et lager av Joy-produkter, men det er lettere å få lotion med samme navn, er gelen litt vanskeligere å finne. Jeg har sett mange kosmetikkbutikker strømpe på Joy-produkter, spesielt etter at annonsene ble sendt.

Pros:

• Rs. 75 for 200 ml. • Fungerer som magi for tørr hud eller for tørre hender og føtter. • Den kommer i et badekar, slik at du kan bruke selv den siste delen av det. • Jeg tror karet passer ganske pent inn i posen og har ikke spilt ut en gang, selv om flasken ser litt svak ut, men den er solid.

Ulemper:

• Ingen snazzy emballasje, (men det er billig). • Manglende ingrediensliste, jeg liker å vite hva jeg søker på huden min på grunn av den konstante frykten for å bryte ut i en zit. Imidlertid har de nevnt noen av ingrediensene i deres krav. • Tilgjengelighet kan være en faktor.

Vil jeg kjøpe det igjen?

Om vinteren, hvis jeg ikke finner den perfekte kremet for mine hender og føtter.

Lacoste glede av rosa Eau de Toilette Joy Pure Aloe All Purpose Aloe Vera Cream Joy Honey and Almonds Nourishing Cream Body Shop Joy of Sparkle Winter 2010 Makeup Collection Oriflame Milk Honey Gold Moisturizing Shower Cream Naturlig hjemmelaget ansiktspakke: Honning og havre (med bilder) Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick Sukker Honning Lush Brazened Honey Mask Biotique Honey Cream Soap Free Body Cleanser Natural Beauty Fordeler med honning Biotique Honey Gel Lightening Foaming Cleanser Almond Helse og skjønnhet fordeler Clinique Fresh Bloom All Over Color Review: Almond Blossom Biotique Almond Oil Cleanser Kroppshandelen Almond Oil Daily Hand and Nail Cream Biotique Seaweed Eye Gel & Almond Under Eye Cream Naturens Essens Aloe Vera Gel Clinique Alt om øye-øyegel Lotus Herbals Whiteglow Skin Whitening & Brightening Gel Creme Fabindia Clove Gel Face Pack Kroppshandelen Wild Cherry Shower Gel Keracnyl Foaming Gel for Acne Prone Skin Biotique Chlorophyll Gel The Body Shop Aqua Lily Dusj Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: