Tips og Toes Super Star High Gloss Lip Color

Hei skjønnheter: pompom:

I dag skal jeg se på en leppeliste av Tips og Toes. Faktisk hadde min mors tante som kom i sommerferien glemt det på vårt sted, så siden da har jeg brukt det på og av. Som jeg har nevnt i mine tidligere innlegg at jeg liker leppestifter mer enn glansen, for den eneste grunnen til at lipisticks har en bedre oppholdsstyrke, og jeg liker ikke å gjøre touch-ups ofte.

Ok, kommer tilbake til glansen, jeg liker det av den eneste grunnen at fargen er naken og jeg legger den over de fleste av leppestifterne mine.

Produkt blir vurdert:

Tips og Toes Super Star High Gloss Lip Color.

ingredienser:

Ikke nevnt på røret.

Pris / Emballasje / Antall:

Jeg er ikke veldig sikker på prisen. Jeg antar det varierer mellom INR 150 og INR 180. Den kommer i et konveks formet rør med en sølvfarget skruehett. Det ser ikke elegant på meg, og med fortsatt bruk har sølv begynt å komme ut av lokket. Antall som tilbys er 4,5 gm.

Jeg tar på Tips og Toes Super Star High Gloss Lip Color:

Det er en fin naken skygge med subtile shimmers. Denne glansen eller denne skyggen vil være perfekt med røkete øyne eller tungt gjort øye sminke der du vil holde leppene diskret. Den gjennomsiktige emballasjen bidrar til å lokalisere leppelyset i posen eller forfengelighet. Det gir et fint skinnende glatt utseende til leppene. Den fortsatte kraften i denne glansen er som de fleste andre glansene som er 2-3 timer. Det er ikke klissete i det hele tatt. Fargebetaling er bra; Selv med en glide på leppene, får du en fin naken glans.

Konsistensen av produktet er egnet, hverken for tykk eller for rennende. Jeg liker også doe-foot applikatoren av denne glansen. Hver gang jeg pumper håndtaket inn, kommer den riktige mengden glans på svampapplikatoren. Også, det har aldri gjort mine lepper tørre. En ting som jeg avskyer om denne leppelysen er duften, det lukter bare så merkelig, noen ganger finner jeg det nær en medisinsk lukt. Også fra røret ser det ut til å være en fersken nakenskygge, men på leppene, viser det seg bare nakne, ingen snev av koraller eller naken skygge.

Pros av Tips og Toes Super Star High Gloss Lip Color:

1. Gir fin glans til leppene. 2. Anstendig priset. 3. Doe-foot applikator gjør en ganske god jobb her. 4. Fuktighetsgivende for leppene.

Cons av Tips og Toes Super Star High Gloss Lip Color:

1. Emballasjekvaliteten kan forbedres, jeg liker ikke å ta ut glosser fra vesken min, hvis håndtakets farge har bleknet eller har gått av. 2. Jeg finner duften for å være en stor slå av. 3. Fargen kommer ikke ut til å være den samme som den viser i røret. 4. Jeg har ikke sett dette merkets leppeplaster som selges i disken, jeg føler at tilgjengeligheten kan være et problem. 5. Kan se vasket av på noen mennesker.

IMBB Rating: 3 av 5.

Vil jeg kjøpe igjen? Nei, som det er jeg ikke en stor fan av glosser, og dette produktet har ikke noe ekstraordinært om det at jeg ville kjøpe det igjen.

Tips & Toes Gel Eyeliner Tips og Toes Hold på øye blyant Sparkling Black Tips og Toes Mineral Compact Tips og Toes Nail Emalje - Endine 6 Review og NOTD Tips og Toes Makeup: Spør IMBB Gang Revlon Super Lustrous Leppestift Ginger Rose Review, fargeprøver L'oreal True Match Super Blendable Perfecting Foundation Victoria's Secret Supermodell Eau De Parfum 11 Revlon Super Lustrous Lipstick Bilder, fargeprøver Burt's Bees Super Skinnende Natural Lip Gloss Sweet Pink Lakme Star Shine Lip Gloss - 24 Colorbar Star Metal Lip Gloss Bilder, stikkord L'oreal Star Secrets Quad Pro-bilder, fargeprøver MAC Lustreglass Star Nova Estee Lauder High Gloss Ultra Glans Lip Gloss-Jewel Wella High Hair Gloss Serum REVLON Street Wear: Shine Divine Lip Color Oriflame Hold Glam Lip Color DIY Lip Color Tutorial Lakme Aquashine Lip Color L'Oreal Color Riche Stjerner Lipcolour Lipstick, Aishwarya's Beige 809

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2019