Street Wear Satin Glatt Lip Color i 03 Go Grape

Hei alle, viser deg en annen Street Wear leppe farge som jeg har prøvd, Street Wear Satin Glatt i 03 Go Grape.

Pris og antall: Pakningen inneholder 4,2 g av produktet. Og prisen er et sted i og rundt Rs. 200. Kan ikke huske. Unnskyld!

Skygge: 03 Go Grape

Min erfaring

Satin Smooth 03 Go Grape er en veldig fin nyanse. Lippestiften glir godt på leppene. Det slår seg ikke på de fine leppe linjene. Og produktet virker glatt. Det er ingen shimmers i denne skyggen. Det tørker ikke mine lepper.

Men mange swipes er nødvendig for at fargen skal vises anstendig. Og jeg må tvinge på produktet med press for at det skal være litt farget på leppene mine. Dette gjør applikasjonen litt kjedelig. Jeg er redd for at leppestiftet noen dag kan bryte opp fra basen sin.

Fargen forblir ikke for lang. Emballasjen er veldig kjedelig i en merkelig farget plastemballasje. Pakken indikerer ikke fargen på leppestiftet i noen form. Hvis du har mange nyanser fra dette området, må du ende opp med å åpne hver brikke for å finne din riktige nyanse for dagen.

Totalt sett et gjennomsnittlig produkt. Hvis du ikke har prøvd dette produktet så langt, ikke bry deg.

Imidlertid vil jeg bruke dette ene stykket til det går ut, fordi jeg elsker skyggen.

Pros av Street Wear Satin Glatt Lip Color

- Veldig fin nyanse. - Glatt produkt. - Setter seg ikke på fine linjer av leppene. - Tørker ikke ut leppene.

Ulemper med Street Wear Satin Glatt Lip Color

- Trenger flere swipes for full farge. - Veldig lav oppeffekt. - For mye av hardt sveiping kan bryte produktet fra basen. - Ikke attraktiv emballasje.

Vurdering: 3/5

Nei. Jeg vil ikke kjøpe dette produktet lenger.

StreetWear Lip Gloss - Smooch Streetwear Color Rich Lip Farge: Pink Fortress and Earth Street Wear Luscious Lip Farge Earth Rose 03

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: